Slovenija
4249 ogledov

Sporno poljsko meso tudi pri nas

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Janez_53 21:09 31.januar 2019.

    Upravo za varno hrano bi bilo potrebno popolnoma razbiti in postaviti na novo z verodostojnimi kadri!!! Najprej vehementno trdijo, kako je pri nas vse pod nadzorom, ko pa se pojavijo dejstva, pa naenkrat obrnejo ploščo! IN NIHČE NE ODGOVARJA!!! Čemu ...prikaži več hudiča pa jih potem imamo???

  • Žurnalček 21:03 31.januar 2019.

    Zelo me veseli , da je meso končalo v KEBABIH in da so se s tem sladkali tudi pri nas . Veselilo me je tudi takrat , ko so Nemci kebabe s preteklim rokom trajanja, vrgli v smeti , Turki ...prikaži večrki so jih pa odkupili in razvažali po EU -ju !

  • marsal 21:53 31.januar 2019.

    Kot veterinar lahko izjavim , da se v poljskih klavnicah ni dogajalo ničesar, kar se ne dogaja tudi pri nas. Povsod so poškodovane ali bolne živali,kot jih imenuje ta vegetarijanski novinar deležne zasilnega zakola ob večernih , polnočnih ali zgodnje ...prikaži veče jutranjih urah . Povsod v vseh klavnicah na svetu in tudi pri nas se izrezujejo ognojki na različnih delih živalskih teles. Lansko leto smo imeli en primer ognojka najdenega v sv mesu v Hofru !! Pa zaradi tega niso zaprli Celjskih mesnin.

  • marsal 22:05 31.januar 2019.

    Nadaljevanje : Verjetno jih niso zaprli zaradi povezav Krivca s takratnim ministrom Židanom s katerim prijateljujeta. Oba sta sodelovala skupaj z Bizjakovo pri zaprtju znane Slovenske mesarske firme zaradi kamenjčka v rižu krvavice !?? Prejšnji teden so v Hofru našli ...prikaži veči v mletem mesu celjskih mesnin košček stekla . Spet je vse potihnilo , Bizjakova je gluha in slepa , kadar gre za njene prijatelje. V tem poljskem primeru je žalostno , da se verjame enemu zblojenemu novinarju , ki je doštudiral ..

  • marsal 22:07 31.januar 2019.

    Nadaljaevanje: ki je doštudiral veterino in mesarastvo in tehnologijo mesa v treh tednih.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 06:04 01.februar 2019.

    Sej ni kakšne pretirane škode,sej se ve,kdo je kebab?

  • ode 18:03 01.februar 2019.

    Ta žvaruna se pridno papca v (zasebnih) domovih starejših, bolnicah, delavskih menzah, gostilnah za dopoldanske malice itd. Ta teden je bila kar dvakrat na jedilniku ogabna, faširana, smrdljiva masa, enkrat v obliki mlete pečenke, drugič v klobasi, iz katere se ...prikaži veče cedi gost, rumen loj, obakrat enakega, ogabnega, nedoločenega okusa, po katerem se "pha" še celo popoldne. Izgleda, da se mudi zaloge potrošiti še pred prihodom inšpekcije.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.