Svet
22820 ogledov

Srbski minister ostro zabrusil Pahorju

Komentarjev 55
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 13:44 31.avgust 2022.

    Pahor je vsem udeležencem na Bledu pokazal kakšen je politični povezovalec . Samovšečni pozer Instagrama .

    • Burja 15:11 31.avgust 2022.

      Mogoče je pozer, ampak vsaj ni hujskač ali fanatik, kot mnog drugii voditelji po celem svetu.

    • Ender3 19:45 31.avgust 2022.

      Burja, model do zadnjega ne bo razumel, vloge predsednika.

    • Burja 20:46 31.avgust 2022.

      Endi...raje vidim njega, kot pa nekoga, ki dnevno poveličuje razne teze o navidezni nepravici do nečesa, kar naj bi bilo njegovo, naše...skratka, utrujajoče teme.Realno, če bi vsi voditelji bili kot Pahor, najbrž tudi vojne ne bi poznali.Seveda, nekaterim paše, da ...prikaži več se glasno laja, grize, publika pač želi predstavo in zaigran scenarij po katerem dobi umsko, tolažilno zadoščanje...no ja, drama za umret😉

    • Avatar Leon
      Leon 07:02 01.september 2022.

      Dokler bodo zdravstveni in osebni podatki posameznika skrbno varovani ne boš vedel koliko bolnikov sedi v parlamentu in javnih službah ......tudi v predsedniški palači.

  • Ivo 16:31 31.avgust 2022.

    Pahor je mislil, da bodo Srbi požrli njegove floskule kot slovenske mamice, ki jim lahko proda karkoli. Za komunikacijo s Srbi in njihovo politiko so potrebna jajca, mala miška!

    • Burja 20:52 31.avgust 2022.

      Ja, zagotovo nas bodo jajca pripeljala v novo realnost🤣

    • Ivo 21:20 31.avgust 2022.

      Samo ne njegova ali Janezova, kot misli večina!

  • rd2dmk2 14:53 31.avgust 2022.

    pahor je spet izustil eno v stilu to mi deli miška.. je pa takole, rekli smo gremo na svoje, sedaj pa smo spet v isti štali. samo še ene par bikov je več zraven ( nemci, italijani, francozi ), od ...prikaži večd srbskega sveta ni še noben umrl..eden je- ferdinad , pa ne bikec, ampak prestolonaslednik. ampak borči, vseeno bodi raje tiho, ker že tko same neumne spušaš.

  • Avatar luckyss
    luckyss 16:59 31.avgust 2022.

    Naj vidi Borči, koliko je vredna njegova "avtoriteta" pri tistih, ki imajo za razliko od njega neko stališče...Čeprav je to srbsko preseravanje o nekem "kao nad narodu" že patetično..

  • Svobodnež 17:03 31.avgust 2022.

    Saj ne, da bi podpiral srbskega ministra, ki mu očitno marsikaj ni jasno, ampak Pahor, ki zelo rad pokroviteljsko svetuje drugim, je končno dobil pošteno "po gobcu"! Mu kar privoščim, ker takrat, ko bi moral opozoriti Janšo na njegovo nezakonito ...prikaži več početje, je "tiščal rit skupaj" in ni upal niti pisniti! A ga mogoče Janša drži na nek način za jajca? In Pahorjeva diletantska vlada je šla v zgodovino kot ena najslabših v samostojni Sloveniji. In Pahor bi delil nasvete drugim???

    • Ender3 19:49 31.avgust 2022.

      Svobodnež👍 Borči ima veliko masla na glavi a, nikoli ne bo za nič odgovarjal.

  • Avatar Syn
    Syn 19:14 31.avgust 2022.

    Srbi lahko samo urinirajo na to takozvano EU. To, kar je pred 10-15 leti veljala EU, danes več ni niti senca tega. Ravno nasprotno. Osebno vidim Srbijo prej v BRICS povezavi, kot v tej gramoznici, katere del smo tudi mi. ...prikaži več In to čez največ 5 let. Verjamem pa da to zna bit celo še prej. Enako mnenje imam za Turčijo.

  • e69eea5a668934c87ed968f3d3b85eb2d270cc7f 15:12 31.avgust 2022.

    Jaz globoko spoštujem kolega Boruta,mmmm kottudi spoštovanega notranjega ministra republike srbije....,ker navsezadnje👃🏿sta RS in rs prijateljski državi.Kolega Borut je dal v dar kolegu nikoliću vodko iz fruktala in obratno...., IN JAAAAAAA BORČI !!!!!!!!!!!!!!!! prejel si osebno ogledalo Sneguljčice.Borči ni za ...prikaži več agresijo,seveda razen v primeru vprašanja delitve mednarodno oziroma svetovno priznanega REPUBLIKE KOSOVO in paaaa odcepitve republike srbske.😊

  • Željko 17:36 31.avgust 2022.

    Bravo Srbija lepo povedano in prosim te ne sodi Slovenije po najbolj kretenskem predsedniku kar jih je bilo v vsej zgodovini sveta

    • Ender3 19:52 31.avgust 2022.

      Žaljko, kretenskemu predsedniku ugovarja sam srbski gremlin, večji nacionalist kot, njegov šef Vučko.

    • villa 09:35 04.september 2022.

      Srbi so ponosen narod z bogato zgodovino in kulturo in veliki diplomati, Slovenija žal ne. Narod hlapcev bil in ostal. Zdaj hlapec EU. Jim ni pomoči. Sicer pa še malo, pa Slovenci tujci v lastni državi. Poplava delavcev s Kosova ...prikaži več in velikodušno talanje socialne pomoči njim, ne pa slovenskim družinam.

  • Friderik1950 18:55 31.avgust 2022.

    Srbi so kod narod poln zgodovinskega junaštva kar jim daje nekoliko več ponosa in nacionalne zavesti, ki nam Slovenčekom primanjkuje. Časi pa so nekoliko drugačni in tempo je prehudj da bi ateki sedli v tanke in drveti v neke boje ...prikaži veče za neke ideale pač, vseenopa pa so verjetno siti Pahorjevih nasvetov, ki jih deli vse povprek, pri tem pa ga za čuda doma ne upa nihče pobarati kdo je sklenil arbitražni sporazum s Hrvati in kdo je kriv za njegov propad in zašto ga Jadranka više ne voli.

  • Ender3 20:13 31.avgust 2022.

    Srbski minister znan tudi Gremlin, je velik zagovornik predsednika in je, bolj papeški od Vučkota. Sicer novinar, se prompto oglaša na kritiko vseh, ki govorijo proti srbskem narodu. Videti pa je, da v novi septemberski vladi nima podpore Brnabičeve in ...prikaži več ne bo več ministroval. Njegove izjave ni vredno komentirat, ker je nacionalizem v nekaterih glavah še vedno močno prisoten. Takšni se iz zgodovine ničesar ne naučijo....

  • Avatar jezeran
    jezeran 21:27 31.avgust 2022.

    Takrat je bila logična izbira Slovenija, zdaj v tem trenutku bi šel na Roško namesto protestirat, nekoga, oziroma vse štiri pobit. Jebeš JBTZ.

  • crna 15:32 31.avgust 2022.

    Srbi butnejo,kar jim paše.Kdo je pa koga napadel pri odcepitvi, da živimo svoje svobodno življenje.Da ne omenjam vojne v HR in BIH,kjer so klali ranjene ,otroke, starce in posiljevali ženske.Dosti Srbov je takrat delalo v moji okolici in so se ...prikaži več hvalili kaj so med dopustop "bolje da ne napišem" delali v Zvorniku in Bjelinji.

    • lojs 15:47 31.avgust 2022.

      preveč se razburjaš, žal so naši politiki velike pičke in nikomur ne znajo nič v ksiht povedat ... do sedaj tega še nisem slišal in najbrž tudi ne bom, ker folk je še slabši ... zgodovina pravi, da so bili ...prikaži več glavni na tem balkanu srbi in hrvati, vprašanje je kdo je več ozemlja pokradel, ve se, da smo mi slovenčki največ izgubili ... žalostno ampak resnično

  • ilija 17:01 01.september 2022.

    Pa kaj temu ni jasno a so Slovenci ko so se osamosvojili šli v Srbijo pobijati civile ali so Srbi iz kasarne v Sloveniji dobili komando za pobijati civile če bi se srbi in črnogorci mirno vrnili domov ne bi ...prikaži več bilo takega pobijanja ne na Hrvaškem niti v BiH treba je glasno in jasno povedat da v tistih časih so Srbi in Črnogorci bili agresor zločinci Slovenci, Hrvati, in BiH so se samo branili zakaj jest nisem imel nobenih problemov v Sloveniji dobil sem papirje državljanstvo vse je ok.

  • sandi76 09:55 01.september 2022.

    Tale srbski model pa nima preštetih vseh ovc na broju. Če se dva zakonca ločita, je popolnoma normalno, da gresta narazen brez medsebojnega klanja. Če nekdo tega ne razume, je krivda na njegovi strani. Samoodločba pomeni točno to: če se ...prikaži več odločiš, da greš iz skupnosti, pač to narediš. Če te kdo pri tem ovira, je krivda za vse posledice na strani tistega, ki ovira izpolnitev dogovora !

  • Idioti 17:55 01.september 2022.

    Vulin je enostavno moj nik !

  • marko256 20:28 02.september 2022.

    Ta ti je završil višju pastirsku školu na Kosovu! Pahor pa prijazen in bil tiho ne kot hlapček!?

  • villa 09:37 04.september 2022.

    Srbi so ponosen narod z bogato zgodovino, kulturo in veliki diplomati, Slovenija žal ne. Narod hlapcev bil in ostal. Zdaj hlapec EU. Jim ni pomoči. Sicer pa še malo, pa Slovenci tujci v lastni državi. Poplava delavcev s Kosova in ...prikaži več velikodušno talanje socialne pomoči njim, ne pa slovenskim družinam.

  • villa 09:29 04.september 2022.

    Bravo za diplomatskega srbskega predsednika. Slovenija žal ne premore niti ga ni imela v preteklosti, nobenega dobrega diplomata niti politika, saj to bil vedno narod hlapcev.

  • lojs 14:32 31.avgust 2022.

    borči je že zmatran, sploh ne vem za kaj se še toliko trudi in matra ... dobr , je skoz "high", ampak to ne bo dobro za herc, mau se morš spočit, al pa te bo kap ... naj si ...prikaži več najde nekoga, ki mu bo dal državno odlikovanje, pa naj se malo umiri, sprosti

  • villa 09:28 04.september 2022.

    Odg. Iliji, ne, ni bilo vse tako, kot vi napisali. Vi gledate zdaj samo svojo korist, ker veseli, da ste dobili vse papirje in da ste lahko ostali v Sloveniji. Politika in ozadje vsega tega, pa je povsem drugačno.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.