Svet
62 ogledov

Srečanje Trumpa in Putina v Sloveniji?

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Presvetli 11:41 15.november 2016.

    Gledajo kdo bo njihov novi sponzor. Obračajo se kakor piha veter. Ameriška demokracija je navadna prikrita diktatura,to vedno bolj opažamo v naši državi. Če ni tako kakor želi elita potem so veliki pritiski!!

  • popokatopetl 23:29 14.november 2016.

    Svet sicer res potrebuje mir ampak ta dva sta ravno prava mirovnika da bi jima lahko pri priči Nobelovo za mir podelili. Prav treba nam jih je gostit ta dva samovšečneža, en bolj antipatikus kot drugi. Na koncu bi še ...prikaži več postali znani po kakšni kravji kupčiji podobni oni med Hitlerjem in Stalinom par let pred drugo svetovno.

  • Presvetli 11:37 15.november 2016.

    Opa,papaja! Da Obama ni nardil nič za mir!? To pa ne bo držalo! Ustvaril je dve vojni! Mislim,da si za to pa zares zasluži "Nobelovo nagrado za mir"! Saj su mu jo priskrbeli njegovi sponzorji in miljarderji katerim je nardil ...prikaži več s temi vojnami velike posle!

  • LukaMB 17:33 15.november 2016.

    Krim - Popis iz leta 2001:58.32% Russians24.32% Ukrainians12.1% Crimean Tatarsod 2001 dalje pa je število Rusov samo še narastlo na nekje okoli 70% in naj omenim da so vmes med Ukrajinci tudi tisti, ki so ...prikaži več se razglasili za Ruse kasneje in je zato bil procent Rusov še večji. Kaj pa mislite da so "Ukrajinci" drugega kot pa Rusi ali slovani? EU/USA hočejo igrati na separatizem in narediti oz. prikazati Ukrajince kot da so oni nekaj čisto drugega ali pa da sploh niso slovani ali pa rusini. Dejansko je samo ena pokrajina "Galicija" iz časa junte in Hitlerja, kjer so pomešani fašistični izrodki ki so preživeli in njihovi potomci.Krim je Rusija in Pahor naj se opraviči Rusiji, ker podpira fašista Poroshenka in njegovo mafijo na oblasti. Med prvimi priznajmo Krim in Slovenija bo pravična država.

  • razerznak 22:09 14.november 2016.

    vsekakor, to bi blo enako zgodovinsko, skoraj enako kot zmaga Trumpa, tako da kaj še pahor čaka?

  • jakec1575 22:24 14.november 2016.

    V teh časih bi bil to vecji dogodek kot je bil svoj cas bush putin. Svet potrebuje mir in ohladitev jedrskega napihovanja.

  • Papaja Popi 07:28 15.november 2016.

    popokatopetl To je res, vendar je tudi Obama dobil Nobelovo nagrado za mir in kaj je naredil.Nič !

  • Papaja Popi 07:30 15.november 2016.

    razerznak Pahor čaka na vrsto.Ker veš koliko jih hoče sedaj Trumpu zlesti v rit, potem, ko so ga kritizirali.

  • Zmago 09:09 15.november 2016.

    ???https://ambasador21.wordpress.com/2016/01/20/kdo-je-george-soros-in-njegov-vpliv-v-sloveniji-in-ostalih-drzavah/

  • Presvetli 11:47 15.november 2016.

    Naši papki ne smejo ničesar napisat kontra Sorosa! Dobijo takoj ultimat,da jim lastnik ne bo dal plače(saj so plačani od teh orangutanov).Pričakujte še veliko sranje okrog Sorosa,ker se mu lahko imperij zelo podre,tako njemu kakor ostalim miljarderjem ,če bo Trump ...prikaži več potrjen s strani elektorjev. Ajde Trump teraj gamad in pokaži jim zobe,veliko nas je za teboj kateri te podpiramo,samo,da odkrižaš to Sorosevo golazen.

  • jozicamurn 15:54 15.november 2016.

    Zanimivo da bo to pri predsedniku ki odkrito podpira anti-rusko propagando in rusofobijo in ki je pred dnevi dejal "Mi podpiramo Ukrajino v celoti s Krimom in nikakor drugace" v imenu svojih gospodarjev z zahoda, ki tej lutkici diktirajo tempo. ...prikaži več Kako lahko tak smrad od predsednika govori v imenu VSEH državljanov Slovenije? Fuj.Krim = RUSIJA in konec. Čisto lepo in demokratično.

  • Žurnalček 17:11 15.november 2016.

    Hec je , da praktično kam drugam zaradi iskanja nevtralnega terena sploh ne moreta. Varovanje na Brdu je pa že napisano in 4x preverjeno z njihovimi obiski ! To jaz vem od prvega dne in čudim se RRRRRRRRRRRRRRRRR , da ...prikaži več ni poslal pozdravne čestitke Donu tudi v tem smislu !

  • Žurnalček 17:15 15.november 2016.

    KRIM je Tatarski in Tatari se nahajajo v Rusiji , se pač tam nahajajo silom prilik in Rusija je DOLŽNA popraviti napake Hruščeva in jim vrniti teritorij nazaj v sestavo Rusije ! Kaj temu Borutu ni jasno , jes res ...prikaži več ne vem ! Ispade pa smešen ko enači Krim in ostala dva krizna področja. Nikoli več KRIM ne bo Ukrajinski , ker tudi nikoli ni bil !

  • Žurnalček 17:17 15.november 2016.

    Kaj češ , ko pa ni Nobela za vojno !

  • valerijakregar 22:34 14.november 2016.

    €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ LOVKE SOROSA SEGAJO GLOBOKO V EU !!!!!!!!!!!!http://www.blic.rs/vesti/svet/soroseva-tajna-vecera-okupio-bogatase-sa-samo-jednim-ciljem-srusiti-trampa/lkpmvm9tudi k nam !!!!!spomnite se , kdo se je (in se še vedno !!!) tako "srčno" (€€€ !!) zavzemal za nastanitev migrantov pri nas !!!PAZI NASE ...prikaži večASE DONALD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • crniovcar 08:35 15.november 2016.

    cebelica2ster15. Kakšna hinavščina. Do konca so bili vsi proti Trumpu in blatili Melanijo. Niti ene lepe besede niso imeli zanjo. No sedaj so pa v prvih vrstah,ko je zmagal Trump. A mislite,da je tako nor,da lahko verjame takšni vladi ...prikaži več kot je naša.Sedaj iščejo koristi kje so bili ko je rabil podporo. Rusija ga je podpirali naša elita ga je pa blatila . Res sramota,da imam tako vlado katero so mi izvolili drugi.Še malo pa me bo sram da sem Slovenka.

  • mirror 08:54 15.november 2016.

    O rusofobih v naši državi res ni sledu, so pa rusofili kar dobro zastopani. Kompletna levica z večino priseljencev iz držav bivše domovina je zagreta za Rusijo. Vendar prilizovanje pri Putinu ne vžge, kar smo dobro videli pri kandidaturi za ...prikaži več sekretarja OZN. Sicer je vse skupaj kar malo smešno. Režimski mediji so na veliko kritizirali Trumpa pred volitvami, sedaj pa so obrnili ploščo. Hinavstvo brez primere.

  • Zmago 08:58 15.november 2016.

    Kako da nič ??? Mirovnik v Libiji, Avganistanu, Iraku, Siriji,............. en sam božji mir, sloga in bratska ljubezen ;-))))) Ja pa cel cajt neke vojaške vaje na meji s S Korejo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.