Slovenija /slovenija/crna-kronika
18381 ogledov

Štajerska: Ko tudi policisti ostanejo brez besed

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar right
    right 09:47 20.april 2020.

    če bi take kretene pospravili za najmanj 20 let v samico in jih vsako jutro nagradili z budnico preko hrbta z nečem pekočim, bi teh gnilih zločincev hitro zmanjkalo.

  • SonnyBlack 11:30 20.april 2020.

    ne vem kaj je tu za debatirat dosti...nazgan,na odseku ki slovi po nesrecah...nic kriv clovek podlegel poskodbam...krivca imajo na "varnem"...zdaj pa se ga dat na hladno...ogrozanje vseh udelezencev povzrocitev nesrece s smrtnim izidom...se bi moglo obravnavat kot umor zaradi malomarnosti...torej...30 ...prikaži več let corke...brez pardona

    • Avatar Michel Franco HD
      Michel Franco HD 14:34 05.maj 2020.

      Pa tudi za A in B kategorijo uvesti psiho teste z prepoznavo nezrele osebnosti z klinično motnjo dokazovanja z predmeti. Primeri: -avto, - različno orožje, -sekira,....

  • Avatar Leon
    Leon 08:44 20.april 2020.

    Policisti so v neposredni bližini hude nesreče dan kasneje ostali brez besed ! ! ! V kolikor bi dan prej prišli bi lahko preprečili nesrečo . Za ne poznavalce razmer gre za odsek ceste ,kjer je bilo veliko nesreč in ...prikaži več smrtnih žrtev . V času miličnikov so tam redno stali in nadzirali ,saj je območje znano tudi po vinski ponudbi .

  • neznani 10:06 20.april 2020.

    me zanima zakaj policija misli da se bo s prihodom motoristov situacija poslabšala mar smo res sami divjaki. vsi vemo da je večji del nesreč pri motoristih zaradi izsiljevanja prednosti ali pa ko ti voznik avta v ovinku brez razloga ...prikaži veča bremza na polno da bi te zrušil ali pa ko zavijajo brez smernikov in še dosti drugih situacij je ko motorist ni kriv pa vendar nekako skuša policija po vsej sili motorisu obesit objestno vožnjo in ga s tem narediti krivega. prosim razmislite malo predno napišete

    • Avatar olor
      olor 13:39 20.april 2020.

      neznani , ti si očitno motorist, jaz pa voznik avtomobila. Vse kar si napisal je deloma res. Roko na srce in priznaj da dobro več kako so nekateri motoristi neodgovorni na cesti in delajo prekrške eden za drugim. Moraš kot ...prikaži več motorist tudi vedeti, da je pospešek motorja dosti večji kot od avtomobila in tudi hitrost. In tu je problem, ko ti nek motorist pripelje po prednosti cesti nek voznik pa se vključuje v promet in ne more tako hitro pospešiti da nebi oviral motorista, ker pač ne dobro oceni m.

    • Avatar Leon
      Leon 15:00 20.april 2020.

      Situacija se za policijo poslabša ,ker je potreben poostren nadzor . Nič več posedanja v bazah in brskanja po internetu .

  • marjeta698 13:34 20.april 2020.

    2006 FOTKA ŽE SPET POLICIJA KOT VEDNO ZAVAJA OZ PRIREJA

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.