Leftizem ruknil čez Atlantik. Pri nas pa ....................................., zasedejo vladne pozicije in vlada jih množično skozi enveoje financira in nagrajuje z raznimi nagradami.
Ne bos imel priloznosti, ker s polomljenim gobcem še momljat ne boš mogel. No, pizdek, povej, kje si na črno postavil svojo barako, da ti pridem ukrivit štango na glavi. Mi bos osebno povedal kar mi imas za povedat.
Bodite usmiljeni do staršev in jim ne povejte resnice o njihovem problematičnem sinu!
Bolnik čefurski
Že na sliki si videti idot.
He he, to povej onemu brez pike. Čefur fužinski.
Leftizem ruknil čez Atlantik. Pri nas pa ....................................., zasedejo vladne pozicije in vlada jih množično skozi enveoje financira in nagrajuje z raznimi nagradami.
En jebiveter manj!
Mi poves, kje najdem tvojo cigansko barako, pa se pobrigam, da bo na svetu se en jebiveter manj?
A smemo potem, ko bom opravil s teboj, povedati tvojim staršem vso resnico o tebi.
Ne bos imel priloznosti, ker s polomljenim gobcem še momljat ne boš mogel. No, pizdek, povej, kje si na črno postavil svojo barako, da ti pridem ukrivit štango na glavi. Mi bos osebno povedal kar mi imas za povedat.
Bučman 2025, poglej okrog sebe, z desne se ti približujem. Beži, da ne bo prepozno!
Nimas ti jajc. Drugace bi povedal, kje te najdem. Ti razmontiram gobec, da nikoli vec ne bos fafal. Še bobi palcke ne, pizda bolana
Če bo preveč bolelo, povej! Jaz sem usmiljen mož. Prvič bom udaril po tebi, drugič pa že po dreku.
to je diler,samo ata in mama tega ne priznata, ker ima sigurno doma cel spisek dobaviteljev, Menda je na spisku celo maduro