Zdravje /zdravje/otrok
2667 ogledov

Raziskava: Večina otrok in mladih sama rešuje stiske

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • munja 11:34 12.september 2021.

    Največje stiske doživljajo otroci, ki živijo med nezrelimi, lenuharskimi in anticepilskimi odraslimi osebki, ki razmišljajo samo o tem, kako bodo še naprej divjali, kolesarili in kričali svoje nebuloze po ulicah. Socialo pobrat in nagnat delat in potem tudi otroci ne ...prikaži več bodo več doživljali nobenih travm.

  • miho 11:44 12.september 2021.

    O kakšnih stiskah pri otrocih je govora?

  • rd2dmk2 09:58 12.september 2021.

    otroci imajo stiske. ja kot prvo jih povzročajo šolski psihologi.. recimo imate otroka, ki je kao levičar in prime pisalo v levo roko.. vsi učitelji (ok, učiteljice ) so pa desničarji.. kako ti ljudje lahko učijo takega otroka kako naj ...prikaži več piše.. in ubožec je že pri 6 letih sam s sabo. vsi desničarji lahko posnemajo učitelja, ta , pa se mora poleg učenja pisanja, še sam ukvarjat , kako bo držal pisalo in ugatavljal kako naj izvaja motoriko pisanja. pri 6 letih.. in potem se začnejo težave .

    • Janez_53 16:06 12.september 2021.

      Ne moreš zahtevati od učitelja, da se zaradi tvojega otroka nauči pisati z levo roko! Nekaj pa kot starš najbrž moraš sam prispevati, se ti ne zdi? In pisala pričnejo otroci uporabljati že vsaj pri dveh letih, če ne prej ...prikaži večj - ko pričnejo risati. Verjetno je tvoja dolžnost, da svojemu otroku takrat pomagaš. Ali pa pričakuješ, da ti domov prihaja instruktor za levoročno pisanje?

    • rd2dmk2 20:39 12.september 2021.

      janez_53 kot prvo zakaj bi se otrok sploh učil pisati z levo roko ? ker prime slučajno pisalo v levo roko. zanima me kako se otrok uči tujih jezikov ? odgovor enega od psihologov je da je to programirano v ...prikaži večo v možganih in ta se NE SME siliti otroka da piše z desno. hm v jla nisem našel puške za levičarje..ste že videli tipkovnico za levičarje ? in za povrh, ko sem šel na en tečaj, so od nas zahtevali da se naučimo pisat z nasprotno roko. da je to dolžnost do delodajalca, kar se janezek nauči..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.