Slovenija
37 ogledov

Starši krivi za strah

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • krt 07:17 23.avgust 2011.

    Eden stoji na avtobusni postaji, pa pride mimo drugi in ga vpraša. A čakaš na avtoubus?Nekako takole modrujeta Lea Beznik in Peter Pinter. Starši od kar pomnim, vzpodbujajo otroke v šolo in ne poznam otroka, ki se šole ...prikaži več ne veseli. Žal pa z leti šolanja navdušenje strmo pada.Taki kvazi terapevti in strokovnjaki (zelo dobro plačani) pa skrbijo zgolj za prodajanje megle in lastno promocijo. Starši so starši za lasten čas in denar. Ta dva pa obirata državo in starše in prodajata butalsko pamet.

  • Nota Lovesong 10:52 23.avgust 2011.

    Ivan Kramberger ali Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi ! PRAVICA DO RESNICE DANES !!! Resnico o komunisticnih zlocinih napram "Slovenskemu" in Hrvaskemu narodu danes !!! KAJ IMATA KRAMBERGER IN VUKOVAR SKUPNEGA...zakaj situacija kot je v JUGO "SLOVENSKI" ...prikaži več DRZAVI..KDO SO "SLOVENSKI" IN HRVASKI POLITIKI... http://ivankrambergerdanes.blogspot.com/ or http://ivankramberger.wordpress.com/ ce povezava ne deluje, vnesite v google tekst "Ivan Kramberger ali..Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi". Nazaj na barikade !! Naj Ivekov duh zivi naprej v vseh nas !! SMRT KOMUNIZMU; SVOBODA NARODU !!!COMMUNISM(Slowenien/Slovenia) IN EASTERN EUROPE TODAY(2011) !!! http://sloveniatoday.blogspot.com or http://easterneuropetoday.wordpress.com/

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.