Magazin /magazin/vip
248 ogledov

Starši obrnili hrbet Mireli: To ji je sporočila mama

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar skeptik
    skeptik 09:07 20.junij 2017.

    Haha, ta je pa dobra. Z nastopom v šovu si je želela oprati ime. Pa saj vi niste resni. In tudi ti K.D. si en podn od podna oz na istem nivoju kot ta fukara. Obsedena z njo in s ...prikaži več tem, da vsak dan smetiš ta portal. Dej se že spelji v Srbijo in tej vlačugi drži vlečko

  • TistoPravo 10:02 20.junij 2017.

    Micka in Helena...dve podivjani ženski, od katerih imamo vsak nekej že takoj za zajtrk...še dobr da sm virtualno...ker drgač bi že kramp pa lopata pred vhodnim vratim stala!

  • Majazmaja 10:31 20.junij 2017.

    Nihče ji ni obrnil hrbta ... Ko bo prišla ven, jo bo mama čez 1 mesec že poujčkala, vatusi govedo bo 2 meseca jokcal in kokodajsal, potem pa bo za svojo kraljico kupil nove silikone, botox in začel organizirati poroko. ...prikaži več Zeh, zeh. Že videno.

  • Avatar gujdek
    gujdek 20:28 27.junij 2017.

    Toti babi ogabni se je popolnoma odpelalo... Kak satana babjega ni sram!!! Vsaj pred svojo deco in znanci...

  • patron 11:03 20.junij 2017.

    včeraj je dobila tako lekcijo tudi od "okučanov", da bi se normaln človek sam živ zakopal, 20 let mlajša dekleta v vili imajo več kulture in morale od te počepke...., iz zun. sveta pa je izvedela, da se ji je ...prikaži veče odpovedal tudi starejši sin in da oba sinova doživljata napade sošolcev.....šele na to je pomislila na njiju, in jokala ko prfuknjena....

  • TistoPravo 12:33 20.junij 2017.

    Ja pa sj ta naša Micka je pa ja vaša naša "slovenka". Slovenci smo pa neznačilno in nekarakterno vzgojeni lažnivci, sicer večina ne po svoji krivdi...ampk oprosti se človeku in narodu, ki ozavesti tako veliko svojo napako pridobljeno že iz ...prikaži več otroštva iz življenja v laži naših staršev in prednikov...ter zaživi pošteno! Sicer je laž prisotna po celem evropskem kontinentu, ampk je najhuje to, da vsak dan več.Ljudje, kar naprej še živite v laži. Laž povzroča strah. Strah pa počasi in zelo kruto ubija!Ubija tudi tiste, ki to laž in strah delijo med ljudi...ampak njih počasi in preskrbljeno, druge pa v strašnih mukah že danes.Hvala Slovenija in EuROPA....and goodbay never again. Me first, and yours lies last!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.