Magazin > VIP
248 ogledov

Starši obrnili hrbet Mireli: To ji je sporočila mama

Mirela Lapanović Youtube
Izvedeli smo, kaj je Mireli sporočila mama.

Slovenska tekmovalka Mirela Lapanović je želela z nastopom v srbskem šovu Parovi želela 'očistiti svoje ime', kot je pred vstopom povedala za naš portal. Zdaj, po nekaj mesecih v beograjski vili, se Mirela morda niti ne zaveda, kako zelo ji nastop v šovu škodi. Kot smo že pisali, se je v šovu poročila z domnevnim posiljevalcem, Andrej je prekinil njuno zaroko, zdaj pa smo izvedeli, kako na njen nastop gledala njena starša.

Vir blizu družini nam je povedal, da je Mirelina mama v zasebnem klicu, ki ga je tekmovalka imela z Andrejem, Mireli sporočila, češ naj raje ostane v Srbiji.

Ostala brez strani za oboževalce

Na Facebooku pa je Mirela ostala tudi brez uradne strani za oboževalce. Za to se je pred odhodom v šov dogovorila s svojimi prijatelji in najbližnjimi. Napisali so: "Za vse, ki se sprašujete, zakaj stran ni več tako aktivna, vam sporočamo, da zato ker smo bili z Mirelo v dogovoru o njeni igri, a jo je ona spremenila. Lahko rečemo, da smo razočarani in jo pri teh trenutnih dejanjih ne razumemo. Zato, ker je to FAN PAGE, ne moremo pisati proti njej. Ko pride ven, nam bo sama razložila, kako in kaj. Trenutno smo dosegljivi za novinarje, s katerimi pa že sodelujemo. Preko njih boste zvedeli vse pikantene stvari o Mireli."

Andrej dobiva grožnje iz Srbije

Kot poroča revija Nova pa naj bi Andreju celo grozili iz Srbije. Dobival naj bi sporočila dekleta iz Črne gore, za katero se je kasneje izkazalo, da je novinar časopisne hiše. Grozil naj bi mu, da bo vse pogovore javno objavil, če mu ne nakaže določenega zneska za društvo za zaščito psov, piše Nova.

Komentarjev 6
  • Avatar gujdek
    gujdek 20:28 27.junij 2017.

    Toti babi ogabni se je popolnoma odpelalo... Kak satana babjega ni sram!!! Vsaj pred svojo deco in znanci...

  • TistoPravo 12:33 20.junij 2017.

    Ja pa sj ta naša Micka je pa ja vaša naša "slovenka". Slovenci smo pa neznačilno in nekarakterno vzgojeni lažnivci, sicer večina ne po svoji krivdi...ampk oprosti se človeku in narodu, ki ozavesti tako veliko svojo napako pridobljeno že iz ...prikaži več otroštva iz življenja v laži naših staršev in prednikov...ter zaživi pošteno! Sicer je laž prisotna po celem evropskem kontinentu, ampk je najhuje to, da vsak dan več.Ljudje, kar naprej še živite v laži. Laž povzroča strah. Strah pa počasi in zelo kruto ubija!Ubija tudi tiste, ki to laž in strah delijo med ljudi...ampak njih počasi in preskrbljeno, druge pa v strašnih mukah že danes.Hvala Slovenija in EuROPA....and goodbay never again. Me first, and yours lies last!

  • patron 11:03 20.junij 2017.

    včeraj je dobila tako lekcijo tudi od "okučanov", da bi se normaln človek sam živ zakopal, 20 let mlajša dekleta v vili imajo več kulture in morale od te počepke...., iz zun. sveta pa je izvedela, da se ji je ...prikaži veče odpovedal tudi starejši sin in da oba sinova doživljata napade sošolcev.....šele na to je pomislila na njiju, in jokala ko prfuknjena....