Ljubi bog, se je že začel obnašati kot najpomembnejša oseba v državi! Sploh me ne bi čudilo, če bi šel v španovijo z Janšo. Se mi zdi, da bi pasala skupaj.
Volilci. Tisti nepravoverni, ki ne tiščijo glavo v beton in ki na vse kriplje iščejo zamenjavo za 'uveljavljene' pravoverne skorumpirance, ki so nas s hlapčevanjem Bruslju pripeljali v to današnjo svinjarijo. Tisti, ki ne verjamejo, da bo piroman nehal kuriti,… ...prikaži veči, če mu dovolijo čez dan gasiti.
Stevanović je pri Slaku naložil, da je nedolgo nazaj dal svoj mobilni telefon kolegu, da ga odpelje do znanca, ki zastopa lastnika kapitala v energetskem sektorju. Naslednji dan pa ga je novinar na novinarski konferenci vprašal, če drži, da je… ...prikaži več bil z odvetnikom in tem lastnikom kapitala na pijači!? Edina škoda je, da ga Slak ni vprašal koliko ljudi pozna, ki dajo svoj telefon kolegu, da ga ta vozi po izletih ali pa na obisk kakšnemu lastniku kapitala!? Ma še prvošolček bi se znal bolje zlagati!
Če že ne priznavajo zakon o nekaznovanosti politika naj se jim pred nastopom mandata uvede pregled kognitivni sposobnosti posranca. Nismo ravno sigurni, da smo izvolili zdrave izbrance ljudstva. Kaj šele bo, če že sedaj kažejo paranoična in preganjalna nagnjenje.
Endaer3, včeraj je bi veliki petek strogi post. Torej je bil prepovedan vnos mesa v usta. Upam, da si ostal karakter in da ga včeraj nisi nikomur potegnil.
Prosim, ne maltrtiraj me, saj se že sam preveč čutim krivega in odgornega, da te kot okorelega rdrečkarja nisem pravočasno opozoril pred nevanostjo smrtnega geha.
Čeprav depolitizirani vodstvi policije in SOVE ne slovita po pameti, pa tako neumni le mista, da bi kar na prvo žogo priznali, da sta zlorabljali pooblastila.
Če ga kdo res nadzoruje, ga najbrž sova sa belog grada, da kontroliše izpunjava li zadatke po planu...
Samo oni tega še ne vejo
Ljubi bog, se je že začel obnašati kot najpomembnejša oseba v državi! Sploh me ne bi čudilo, če bi šel v španovijo z Janšo. Se mi zdi, da bi pasala skupaj.
Njegovi volilci zagotovo 'ne pašejo' k Janševim. Kam 'paše' pa on, bomo pa kaj kmalu videli.
Mogoče so na plan udarile "travme" iz njegove preteklosti!
Takle ga bo sr.ves mandat in mi ga bomo morali za kazen prenašat.
Druge volitve bo kamdidiral za predsednika,in dobival ukaze od vučića,ja ni kaj prihajajo nazaj
V tej deželi tako imenovani sloveniji verjamem samo še svojemu psu.
Kaj hudiča pa še potem iščeš tu? Najdi si "domovino", ki bo ustrezala tvojim merilom.
ne bat delam na tem.
Jaz tudi verjame bol psu,zanesljivo.
Ja, paranoja je hudič. Pa če se ti bele miške prikazujejo tudi. V Begunjah vse pozdravijo.
Stevanović ima bolezen velikega vodje .
Mogoče ga pa res nadzira Sova, saj si želi Čuka.
Lopove je treba nadzarovati, še posebej tiste s kriminalno preteklostjo.....Mater, kdo je temu omogočil dostop do parlamenta...
Volilci. Tisti nepravoverni, ki ne tiščijo glavo v beton in ki na vse kriplje iščejo zamenjavo za 'uveljavljene' pravoverne skorumpirance, ki so nas s hlapčevanjem Bruslju pripeljali v to današnjo svinjarijo. Tisti, ki ne verjamejo, da bo piroman nehal kuriti,… ...prikaži veči, če mu dovolijo čez dan gasiti.
Golob in jankoviči.
Kranjski ićići
Kar naj ga nadzirajo.on bo vse pomenbne informacije posredoval srbom.grozno kaj ste to volili.
Kje je ta model delal? Koliko delovne dobe ima?
Odpuščen policist. Ti pa veste, da so naučeni uporabljati nasilne ukrepe in naučeni, da imajo več pooblastil kot državljani...
in ta hoce notranje ministrstvo??
Stevota nadzira sova isto ko JJ…zdej al bo to izgovor za sodelovanje….al pa bosta se naprej glumila Bedanca!
Stevanović še vstopil ni v parlament in že sklepa koruptivne povezave . Večina njegovih volivcev si želi ponovne volitve .
Patetičen poskus dvigovanja propadlega ratinga.
Isti janez
Katerega Janeza imaš v mislih? Na sleparski in plenilski levici so imeli in še imajo vedno veliko Janezov in eden je bil slabši od drugega.
Kaj še bo, če je že zdaj en sam jamranje in vekanje.
A se spomnite vojaka Troho ? Močno me spominja...
Stevanović je pri Slaku naložil, da je nedolgo nazaj dal svoj mobilni telefon kolegu, da ga odpelje do znanca, ki zastopa lastnika kapitala v energetskem sektorju. Naslednji dan pa ga je novinar na novinarski konferenci vprašal, če drži, da je… ...prikaži več bil z odvetnikom in tem lastnikom kapitala na pijači!? Edina škoda je, da ga Slak ni vprašal koliko ljudi pozna, ki dajo svoj telefon kolegu, da ga ta vozi po izletih ali pa na obisk kakšnemu lastniku kapitala!? Ma še prvošolček bi se znal bolje zlagati!
Kdo in zakaj da svoj mobilni telefon kolegu, da ga nekam odpelje???
Če že ne priznavajo zakon o nekaznovanosti politika naj se jim pred nastopom mandata uvede pregled kognitivni sposobnosti posranca. Nismo ravno sigurni, da smo izvolili zdrave izbrance ljudstva. Kaj šele bo, če že sedaj kažejo paranoična in preganjalna nagnjenje.
Endaer3, včeraj je bi veliki petek strogi post. Torej je bil prepovedan vnos mesa v usta. Upam, da si ostal karakter in da ga včeraj nisi nikomur potegnil.
Prosim, ne maltrtiraj me, saj se že sam preveč čutim krivega in odgornega, da te kot okorelega rdrečkarja nisem pravočasno opozoril pred nevanostjo smrtnega geha.
Čeprav depolitizirani vodstvi policije in SOVE ne slovita po pameti, pa tako neumni le mista, da bi kar na prvo žogo priznali, da sta zlorabljali pooblastila.
Bedak tebe nadzira in vodi Janša smrduh
Ti si tako nepomemben, da te še žena (če jo imaš) ne nadzoruje.