kolikor sem uspel slisat pricanja, je bil zajeban pokvarjen palicaj. Ker recimo Matoz je bil majhen ampak so se ga bali. Tale ljigo pa se bo drzal dup janse, bolj ko se ga bo tunkalo. tole je njegov edini mandat… ...prikaži več in drzal se ga bo 4 leta.
No pa je nekdo vsaj približno ujel Janšo. Oba 3 x obsojena, vendar Janša še vedno vodi za korupcijo s svojim odvetnikom v SDH, zdaj pa je Matoz minister policije. JANŠA PREMIER, MATOZ MINISTER .... KOT IZ RUBRIKE.... SAJ NI RES ... PA JE
In on je v bistvu 2. človek države... kriminalec, lažnjivec in goljuf. Ampak nič ne te tudi predsednik vlade je kriminalec... tako pač je na slovenski desnici.
Bog ne daj to omeniti v DZ. Takoj gre vsa SDS v trans. To je edini način , da se jih nahitro prizemlji. Ampak kaj, ko je trenutna opozicija popolnoma anemična, inferiorna in neodzivna na ves primitizem, ki ga stresajo… ...prikaži več nekateri zvezdniki iz SDS.
Morda so res vse kazni odslužene, a te pa še vseeno veliko povedo o naravi in častnosti človeka. In človek s takšno preteklostjo ni primeren za to pozicijo. In pika.
Temu bo treba odreči socialno pomoč, ko končal na cesti in skupaj s Pulastim zdraharjem sedel bi Puščavi! Parazit brez primere....vse referendume, ki mojih je predlagala Laznica odpraviti....takoj....ne jutri!
Jaz sem do sedaj volil Janšo ampak od sedaj naprej bom volil G Stevanovića in to zato ker pošteno jebe smrdljive komunajzerje Stevo jebi in mile mamice u sred jamice
Ne to sploh še ni vse
https://trma.si/kranjska-klobasa/kako-je-rakovec-nehal-toziti-stevanovica-objavljamo-poravnavo-med-mo-kranj-zupan-rakovec-in-udajsnjim-predsednikom-slovenskega-parlamenta-in-mestnim-svetnikom/
Več ovadb kot delovnih dni. Ena in edina Resni.ca, če ne verjamete vam pokažejo overjeno izjavo, da so poštenjaki.
Folk dejansko misli, da je overjena izjava bog i batina HAHAHHA 🤣 😂
kolikor sem uspel slisat pricanja, je bil zajeban pokvarjen palicaj. Ker recimo Matoz je bil majhen ampak so se ga bali. Tale ljigo pa se bo drzal dup janse, bolj ko se ga bo tunkalo. tole je njegov edini mandat… ...prikaži več in drzal se ga bo 4 leta.
No pa je nekdo vsaj približno ujel Janšo. Oba 3 x obsojena, vendar Janša še vedno vodi za korupcijo s svojim odvetnikom v SDH, zdaj pa je Matoz minister policije. JANŠA PREMIER, MATOZ MINISTER .... KOT IZ RUBRIKE.... SAJ NI RES ... PA JE
In on je v bistvu 2. človek države... kriminalec, lažnjivec in goljuf. Ampak nič ne te tudi predsednik vlade je kriminalec... tako pač je na slovenski desnici.
Baljkanjezarji,prosim ne dajajte minusov,ker mečete sebe v isti koš.
pa temu tipu se že na 100 metrov vidi, da je en agresiven čefurski prevarant...
Res je 👍, a ni samo patološko agresiven je tudi zelo posesiven.
Janša ceni Stevanovića, ker je imel jajca s tremi obsodbami kandidirati za predsednika DZ, zato ga je tudi podprl. Da ne bo Janša sam obsojenec...
Bog ne daj to omeniti v DZ. Takoj gre vsa SDS v trans. To je edini način , da se jih nahitro prizemlji. Ampak kaj, ko je trenutna opozicija popolnoma anemična, inferiorna in neodzivna na ves primitizem, ki ga stresajo… ...prikaži več nekateri zvezdniki iz SDS.
Ste v sloveniji že srečal poštenega čefurja, ali zmazka s slovenko in čefurjem in obratno, jaz še ne.
Morda so res vse kazni odslužene, a te pa še vseeno veliko povedo o naravi in častnosti človeka. In človek s takšno preteklostjo ni primeren za to pozicijo. In pika.
Kriminalci kot Janša, Stevo, Mijić, Vrtovec, Hajdinjak pač držijo skupaj, da obstane ZGODOVINSK OBSOJENIŠKA VLADA.
Temu bo treba odreči socialno pomoč, ko končal na cesti in skupaj s Pulastim zdraharjem sedel bi Puščavi! Parazit brez primere....vse referendume, ki mojih je predlagala Laznica odpraviti....takoj....ne jutri!
DZ je Družba Zbranih.....kriminalcov.....samo povemo in krizo borcev... Stevanović gotof si....!
Jaz sem do sedaj volil Janšo ampak od sedaj naprej bom volil G Stevanovića in to zato ker pošteno jebe smrdljive komunajzerje Stevo jebi in mile mamice u sred jamice
Kot rečeno, sami fejst fantje na oblasti. Podporo mu daje pa kdo drug kot puklasti. Se ve zakaj, Stevo odleti, puklasti nima večine !
kdor je tega čefurja volil bi moral bit kaznovan...
Baraba pokvarjena je bil in baraba pokvarjena bo ostal vse dokler bo migal!
Ne to sploh še ni vse https://trma.si/kranjska-klobasa/kako-je-rakovec-nehal-toziti-stevanovica-objavljamo-poravnavo-med-mo-kranj-zupan-rakovec-in-udajsnjim-predsednikom-slovenskega-parlamenta-in-mestnim-svetnikom/
Tip je bil že davno od tega odvisen od kokaina https://youtu.be/eh1fzgJ29uQ
Če bi morali ti parlamentarci imeti za pogoj ,o nekaznovanju,bi bili brez parlamenta.
Parlament in vlada sploh nebi obstajala.
Res je s tem bi se strinjala večina ✍️
To Stevo.Drži se,levičarji odjebite.
Si le uspel in se ojunačil napisati nekaj o levičarjih. Komentarji drugih gredo v napacno smer.
A je mogoče on edini na svetu, ki ima "pestro" preteklost ??????????????????
Enaki enakim ugajajo za to pa ima takšno podporo Janše, ki je največji kriminalec in izdajalec.
ha,ha,ha Janša je vedno največji obsojenec.....
Je pa edini kiminalec na čelu dz,na svetu.