Zdravje

Vedno bolj zaskrbljujoče: To sporočajo iz bolnišnic

Komentarjev 109
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Franjo Erman 10:12 11.avgust 2021.

vse tele kovid lopove je potrebno zapret in pobrat nakraden denar. banda lopovska, fuj

• blayo 13:11 11.avgust 2021.

A si malo zgrešil? To je portal Žurnal24 ne policija/tožilstvo/sodstvo. Če imaš kaj za prijavit, kar pogumno. Če rabiš naslove, telefonske... povej, lahko poiščem namesto tebe.

• krucefiks 21:33 11.avgust 2021.

blayo,tle maš pa čist prav,samo lajat v temo ni učinka

• bi_ba 10:52 11.avgust 2021.

Začenja se novo nakladanje izmišljenih številk. Hura!

• blayo 13:05 11.avgust 2021.

Katere pa so izmišljene po tvoje? A to da so bilo štirje sprejeti in štirje odpuščeni iz bolnišnic?

• lovro4 10:19 11.avgust 2021.

Sporočajo iz bolnišnic. He, he, kdo to sporoča. Navedite kakšno osebo, ki to sporoča. Bolnica sama nič ne sporoča. Bolnica je, če že, je sporočala, da je v bolniških posteljah 80 % ljudi, ki so cepljeni in samo 20% tistih, ...prikaži večh, ki se niso cepili. Tako je izjavila STA in tudi tale vaš Žurnal, dober teden nazaj.

• mirror 10:31 11.avgust 2021.

Za vse ki dvomijo in ne verjamejo v podatke bolnišnice. Ko iz neznanih virov sporočajo, da naj bi vlada ali JJ naredila nekaj narobe, pa nikoli nič ne dvomite v resničnost podatkov.

• krnekina12 10:38 11.avgust 2021.

Loh se zmisljujes te podatke vsak dan, pa ne bojo nic bolj resnicni. Sam dokazujes, da si totaln idiot. Se mi pa smilis, ker verjetno mas res ene psihiatricne tezave.

• blayo 13:02 11.avgust 2021.

lovro, a to zadnje si pa verjel? Torej verjameš tisto kar tebi paše?

• Ender3 13:08 11.avgust 2021.

Kakšna beda je cepilni aktivizem. Plačuje se se jim, da širijo zgolj svojo omejenost in enoumje.

• blayo 13:37 11.avgust 2021.

Kakšna beda je anticepilni aktivizem. Plačuje se se jim, da širijo zgolj svojo omejenost in enoumje.

• blayo 14:24 11.avgust 2021.

Ender, na našem levem mediju si poglej tole: https://www.rtvslo.si/tv/novosti/proticepilna-zarota/588287

• Ender3 14:25 11.avgust 2021.

blayo, eni in drugi imamo pravico izražat svoje mnenje ne pa krivit drugega. Krepko pa se motiš, če misliš, da smo skeptiki plačani za to, da podpiramo to cepilno histerijo, ki ima zgolj ekonomsko-politično in nobene znanstvene podlage. Covid cepilni ...prikaži večni aktivisti ste po defoltu plačani, da namesto politične agende širite, kvazi strokovno. Nimate ne znanja, ne iskušenj, ne veže vas ne etika, ne morala. Za strokovno zaprisego pa dvomim, da veste, da obstaja.😎

• blayo 14:30 11.avgust 2021.

Ne vem koga ti označuješ s cepilnim aktivistom. Pojma nimaš pa kar udrihaš po ljudeh ki jih niti ne poznaš in jih označuješ za nekaj kar niso. Poglej si dokumentatec in videl boš da je tudi antivax gibanje samo en velik biznis...

• blayo 14:31 11.avgust 2021.

...najbolje da nehaš hodit h dohtarjem. Zateci se h šamanu in je zadeva rešena. Ne beri prispevkov na Žurnal24 in živel boš vsaj 117 let...

• Ender3 14:46 11.avgust 2021.

Btw blayo hvala, gledal sem dokumentarec, ni me prepričal. Sem pa se toliko bolj zamislil ob tem posnetku, ki mi daje misliti, da je v ozdju dobro žrežiran scenarij.. https://dokumentarac.hr/wp-content/uploads/2021/08/DavidMartin.mp4

• krnekina12 14:47 11.avgust 2021.

"Covid cepilni aktivisti ste po defoltu plačani [...]" Aja, si kar dolocu to, hahah. Mi, po DEFOLTU, ne moremo bit oznaceni za aktiviste, ker cepljenje ni nobena nova pogruntavscina, ampak je preizkusena metoda ze desetletja. Tko da, ce bi rad ...prikaži več vidu aktivista, se postav pred spegu.

• Ender3 14:59 11.avgust 2021.

blayo, in ostali.. vaš.obrambni, žaljivi mehanizem govori, da so vaša stališča na trhlih temeljih, trobite po naročilu /defoltu/ nimate ne znanja ne kompetenc. Branite domačo kvazi stroko, morda ste spregledali, kaj o tem meni svetovno priznani kirurg. Govori o t.i. ...prikaži več covid biznisu. https://www.zurnal24.si/slovenija/priznani-kirurg-beovicevi-za-cem-vse-se-v-covid-zgodbi-skriva-denar-371355

• Ender3 15:06 11.avgust 2021.

krnekina12, nedavno sem ti nudil knjigo za telebane. Očitno veš mnogo več ?, in kaj si torej po izobrazbi, če nisi zgolj plačan aktivist. In koliko cepiv si že prejel v tvoji starosti, Se morda spomniš tistega, ki se vnaša ...prikaži več s pomočjo scarifikacije.?

• krnekina12 15:22 11.avgust 2021.

Wat? xD Te clovk tud zastop ne, k vsakic k ti na rep stopim, napises neke nepovezane stavke, ki nimajo s prejsnim postom nobene veze. A ce zagovarjam evolucijo al pa gravitacijo, a sm tud aktivist pol? Ne sej, ne ...prikaži več rabs odgovort. Itak bos napisu spet neki nepovezanga, hahah.

• blayo 16:35 11.avgust 2021.

Ender, jaz nikogar ne branim in jasno ne bom niti tebe! Verjameš eni zgodbi, drugi z enakim sporočilom pa ne ker se pač ne strinjaš z idejo. Skratka aktivist si pa če obrneš tako ali drugače.

drecos 10:23 11.avgust 2021.

plan lopovske vlade z 15 avgustom se uresnicuje, te lopovske gnide planirajo lazni covid to treba pozapret za vecn

Lion007 10:24 11.avgust 2021.

Pri 7mih na intenzivni je pa to res katastrofa. Butlni. 😡

• lovro4 10:10 11.avgust 2021.

V USA teste opuščajo, ker so končno priznali, da ne pokažejo ničesar. Naši idioti pa še kar nabijajo. Dokaze, prosim, dokaze, o čimerkoli, o koristnosti mask, sploh o obstoju kakšnega viruska, o točnosti PCR testov,... Jih nimate? Seveda ne, sicer ...prikaži več bi z njimi na veliko mahali, Summa summarum, izgleda, da je vse skupaj en velik nateg, slamanje in laganje .

Leon 10:25 11.avgust 2021.

JJ Jet set team nadzira korono .

• krnekina12 10:41 11.avgust 2021.

A to se teb sanjajo ponoc te zgodbice in pol smetis s tem iluzijam po internetu? xD

• blayo 13:00 11.avgust 2021.

lovro, samo še vir rabimo od tebe, vir! Pa ne samo za Florido.

• Ender3 13:15 11.avgust 2021.

Plačani vladni aktivisti smetijo po forumu in širijo besede nalogodajalca. Tudi za njih pomeni covid aktivizem zaslužek. !

• blayo 13:31 11.avgust 2021.

Katere vlade? Avstralske?

Mehičanka76 15:31 11.avgust 2021.

lovro4 valda da naši kar nabijajo, saj je transparentno razvidno, da ima več njih od teh testov bogate koristi.

• blayo 16:30 11.avgust 2021.

Bogate!

• Skipi 15:31 11.avgust 2021.

Tolk malo na intenzivni že dolgo nismo imeli, v bolnišnicah so zaskrbleni ker ko ih zmanjka še zadnjim poberejo dodatke za covid.

• Leona_Carroll 10:14 12.avgust 2021.

Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

• dani5 13:16 11.avgust 2021.

Pecivo izvrstno deluje v nekaterih državah.

• Ender3 15:31 11.avgust 2021.

dani5, 👌👍, dobra trditev !

• rd2dmk2 17:02 11.avgust 2021.

v eni od gorenjskih bonic je 10 postelj na urgenci. vse so polne, 5 iz prometnih, 3 so z drevesal pali, 2 pa je pes ugriznu. 3 z aufbiks akupunkturo pa še čakajo na frej posteljo.. madonca, pa ..hitro naj ...prikaži več pokličejo dr. Hausa na pomoč, da bodo lahko podelal vse to, kaj pa če pride en z c-19, bo treba mobilizirat celo slovenijo. če cela slo ne more z mezincem leve roke tiste c-19 bolnike podelat, potem pa naj gredo v p.m. zares. taka šara za pol ducata bolnikov.

• 28ce4e2f2141933b62bc27a07d7350b8ab04c046 12:42 11.avgust 2021.

A ranocelniki spet nucajo €??

• blayo 12:54 11.avgust 2021.

Hmm, kaj točno zdaj sporočajo iz bolnišnic? A da so 4 sprejeli in 4 odpustili?

• Jaoming 13:38 11.avgust 2021.

Zanimivo mi je kako prikazujejo številke. Kot, da imamo 15 postelj v bolnici. Naj zapišejo zasedenost/proste tako, kot se spodobi za novinarja da prikaže realno situacijo. Ne pa da se samo straši ljudi.

• igorgeus 23:06 11.avgust 2021.

Če bi ves ta denar namenili zdravstvu, bi morda naslednjo epidemijo dočakali pripravljeni, tako pa bodo očitno za vsako stvar raje denar vrgli v razvoj cepiv in nas filali do nezavesti

• optimist11 21:10 11.avgust 2021.

Anticepilci - ne rabijo vas (nas) ubit s cepivom. Hrana, voda, ozračje...pa se še zavedali ne bomo zakaj nas ni več. Tako da se ne rabite bat inekcije...

• kapibara1 12:30 12.avgust 2021.

Zanima me samo to, kdaj se bodeš vprašal: Pa kolikokrat me še bodo piknili ? po 5-6-7- pikanju.. v 12 mesecih

• Solton 12:30 11.avgust 2021.

Janes, zapri državo, dost je blo zajebancije.

• Plavi-mil 11:15 11.avgust 2021.

Hvala tovarišica prelesnik.

• Solton 11:26 11.avgust 2021.

HOČEMO LOCKDOWN IN TO TAKOJ!

• eminenca 12:08 11.avgust 2021.

zaklen se ti v svoj kevder , pa da ne prideš ven pol leta

• Solton 11:27 11.avgust 2021.

HOČEMO ZAPRTE MEJE.

• blayo 12:56 11.avgust 2021.

Kako bo pa potem Nutella pa Coca-Cola do tebe prišla?

MS 10:16 11.avgust 2021.

1) V vednost tistim umnim maloposestnikom ki trdijo da corona virus ne obstaja, da je cepivo sredstvo za redukcijo svetovne populacije, da je zemlja ploščata itd. itd...

MS 10:19 11.avgust 2021.

2) Trditi, da virus, ki povzroča Covid-19, ni bil izoliran je velika laž. Poslužujejo se jo covid-kreteni da bi z lažjo utemeljili svoj prav! Izoliranje virusa pomeni odvzem čistega vzorca virusa okuženemu bitju, da ga lahko preučimo. da ga lahko ...prikaži večo preučimo. Obstajajo številna poročila da so ekipe po vsem svetu izolirale virus . ==> (https://fullfact.org/health/Covid-isolated-virus/)

MS 10:20 11.avgust 2021.

3) "SARS-CoV2 je bil pri okuženih ljudeh vzorčen in izoliran milijonekrat, tudi pri tistih, za katere je bilo prvotno ugotovljeno, da so okuženi na Kitajskem," je za Full Fact povedal dr. Stephen Griffin, virolog in izredni profesor na Leeds Institute ...prikaži veče ofesor na Leeds Institute of Medical Research.

MS 10:20 11.avgust 2021.

4) CDC Centers for Disease Control and Prevention SARS-CoV-2, Virus, ki povzroča COVID-19, je bil izoliran v laboratoriju in je na voljo za raziskave znanstveni in medicinski skupnosti Pomemben način CDC je bil izolacija in gojenje virusa v celični kulturi ...prikaži veči rusa v celični kulturi in zagotovitev njegove široke dostopnosti. Raziskovalci v znanstveni in medicinski skupnosti lahko v svojih študijah uporabljajo virus, pridobljen s tem delom.

• lovro4 10:24 11.avgust 2021.

Ja. MS, še ti imaš par komadov doma, a ne? Če ima Darwin prav, boš tudi ti čez kakšna dva miliona let dojel. In ne reče se umni, ampak umski. Umski maloposestnik. Zdaj veš, initligenco. Najprej slovenščina, nauči se osnov, prav?

Leon 10:27 11.avgust 2021.

MS ....ti si očitno cepljen !

• lovro4 10:29 11.avgust 2021.

Tale MS ga poka. Navaja neke šalabajzerje ala Crack in Bebovič. Cel USA CDC, nemški Kochov institut in francoski Pasteurjev virusa ne morejo najti, pa pride nek MS in ga najde s svojimi strokovnjaki 37. klase. Zanimivo. Intiligenca kar žari iz njega, he,he.

MS 10:53 11.avgust 2021.

OK lovro4, ti torej ostajaš v prepričanju da virusa ni, da gre za usklajeno zaroto po vseh državah sveta zoper lastno prebivalstvo in da je cepivo sredstvo za poboj 40% svetovne populacije, da je zemlja ploščata ets, etc..... OK lovro OK!

MS 11:18 11.avgust 2021.

Naš šank-strokovnjak lovro4 brez kančka sramu laže in zavaja ko pravi: "Francoski Pasteur institut virusa ne morejo najti,...." in to v času ko je ta institut opravil obsežne znanstvene raziskave Corona virusa , posledično covida19 in učinkovitosti cepiv! O kredibilnosi ...prikaži veči kljukca lovrota govori naslednji link Pasteurjevega instituta: ====> https://www.pasteur.fr/en/news-covid-19

• mph2 11:24 11.avgust 2021.

@MS, cenim tvoj trud, ampak toliko antivaxx norcev ali slaboumnežev, ne vem kako bi okvalificiral, morda bolnikov, ... kot jih ima ta mala Slovenija en vem, če jih je kje po svetu. Taki beboti bi morali 24 na ur prebirat ...prikaži več znova in znova ta članek: https://www.yahoo.com/huffpost/im-icu-doctor-cannot-believe-130001363.html

• zdrej 11:26 11.avgust 2021.

@lovro4 Kako pa potem cepivo lahko narediš, ki ma preko 60% učinkovitosti?

MS 11:26 11.avgust 2021.

Kochov institut pa pravi: ====> https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/nCoV_node.html =====> E moj lovro4

• eminenca 12:16 11.avgust 2021.

ms, ti si naslednji kandidat za nobelovga nagrajenca ... govori se samo o virus kako je bil izoliran, pa da vsemogočno cepivo ... dejmo začet govort o biološki vojni, ki bo ravno s pomočjo ceplenja ustvarila še več žrtev ... ...prikaži več jest ne razumem, da je folk tako naiven ... prebere vse mogoče , pa verjame, nima pa svojega minda, svoje pameti ... upam da po slikci nisi samo mislec , ki rabi glavo podpirat

MS 12:50 11.avgust 2021.

eminenca, je še eden izmed vernikov ki slepo verjamejo da virusa ni, da gre za usklajeno globalno zaroto vseh državah sveta zoper lastno prebivalstvo in da je cepivo sredstvo za poboj 40% svetovne populacije, da je zemlja ploščata etc, etc..... ...prikaži več.. jest ne razumem, da je folk tako neumen ... prebere vse mogoče traparije o načrtovanem pomoru ljudstva s cepivi , pa verjame, nima pa svojega minda, svoje pameti...Blagor ubogim ba duhu,,,,,,,

• Ender3 13:40 11.avgust 2021.

Daj MS ustavi se, svoje prepričanje deli na kakem strokovnem forumu, tukaj tvoje copy paste komentarje ljudje podpirajo z 👎👎

MS 13:53 11.avgust 2021.

Ender3, na tem forumu nisem zato da bi nabiral všečke in da bi bil komurkoli všečen! Jezi me da neuki verniki v teorije zarote zavajajo del populacije in poskušajo rekrutirati čim več naivnega folka v vrste anticepilcev in s tem ...prikaži več resno ogrožajo uspešnost borbe proti pandemiji! Jasno mi je da teh trdobučnih anticepilcev nihče ne more prepričati, upam pa da bo le kdo od njihovih potencialnih rekrutov prebral prave informacije in ne nasedel tej agresivni anticepilni propagandi!

• eminenca 14:29 11.avgust 2021.

ti ms že nehaj s teorijo zarote, ker to ne obstaja ... cepil sem se na žalost ker ne mislim plačevat testiranja, in imet lukno v nosu , ... berem pa o posledicah ceplenja, ampak to je moja osebna odločitev ...prikaži več ... upam, da bo smrt hitra in z malo trplenja ... to so povsem jasna dejstva in dokumentirana dejsta , zato že nehaj s to tvojo teorijo, ki ne obstaja ... v vesolju smo pa itak sami samcati, kakšen talarček pade dol, ker je nekdo malo preveč eksperimetiral ... dej zresni, se že nkrat

• Ender3 14:39 11.avgust 2021.

MS nisem prav siguren, da drugim vsiljuješ "prave" informacije, da se te tako otepajo. Vsak ima pravico do lastnih stališč in pusti druge, da mislijo tako, kot hočejo. Človek je za vse sam kriv in odgovarja za svoje ne/premišljene odločitve. ...prikaži več Naj pa vsak dobro razmisli, če mora delati na lastno odgovornost, bog nedaj pod prisilo. Btw.kaj si po izobrazbi, ni retorično vprašanje ?

MS 14:40 11.avgust 2021.

eminenca je zapisal: "... cepil sem se na žalost ker ne mislim plačevat testiranja, in imet lukno v nosu , ... berem pa o posledicah ceplenja, ampak to je moja osebna odločitev ... " upam, da bo smrt hitra in ...prikaži več z malo trplenja .." RE:==> Namesto plačevanja testov si se cepil in izbral smrt? NO COMENT

MS 14:52 11.avgust 2021.

Ender3 Praviš "Vsak ima pravico do lastnih stališč" Drži Ender, vendar le do meje ko s svojimi stališči in posledično tudi z ravnanji ne ogrožajo zdravje in bog ne daj celo življenja drugih! Anticepilci se po defoltu ne cepijo, ne ...prikaži več ne nosijo mask, ne upoštevajo distance in drugih varnostnih uktepov so potencijalni prenašalci okužb! To so meje njihove svobode!

MS 15:05 11.avgust 2021.

In ja Ender3, mislim da je tvoje vprašanje po moji izobrazbi kljub vsemu retorično, saj našim eminentnim epidemiologom in infektologom ki so opremljenim z doktorati ter zdravstvenim delavcem ki so danonočno fizično prisotni pri agoniji zbolelih od covida 19 antivaxerji ...prikaži večji ne verjamejo in pljuvajo po njih! Kako naj verjamejo nekom izven zdravstvene stroke! Ja, nisem v zdravstvu le brati znam in prebrano procesuirat!! Verjamem pač v znanost!

• Ender3 15:26 11.avgust 2021.

MS brati znamo vsi, če nas to zanima ? Nekateri to zaobidejo, krajša pot, ni vedno prava pot. Jaz tudi nisem več v stroki, sem bil pa študent prof.Milka Bedjanića. Bil je začetnik inf.klinike in bolezni v Slo. Trenutni..Beović, Logar ...prikaži več itd so zgolj imitacija, poznajo, berejo klinične študije, in jih delijo zainteresiranim. Kaj o tem misli prof.Gadžijev pa si preberi https://www.zurnal24.si/slovenija/priznani-kirurg-beovicevi-za-cem-vse-se-v-covid-zgodbi-skriva-denar-371355

MS 15:48 11.avgust 2021.

Ender3, cenjeni dr. Gadijev niti z eno samo besedo ne negira koristnosti in nujnosti cepljenja, saj se je tudi sam cepil! Da so pa kaki stranski učinki prisotni je splošno znano! Obsoja pa pohlep določenih zdravstvenih krogov in za to ...prikaži več mu kapa dol! A to da je njegovo stališče identično antivaxerjem lahko razume samo kak omejeni antivaxer!

MS 16:02 11.avgust 2021.

Ender3, Kaj o antivaxerjih misli zdravnik ki je prebolel covid19 ====> https://mojepodravje.si/izpoved-zdravnika-ki-je-prezivel-gorje-covida-19-na-novo-so-ga-morali-uciti-hoditi/

• Ender3 18:42 11.avgust 2021.

MS očitno si prepričan, da je to cepivo sveti gral, naši "strokovnjaki" pa mesije stroke. G.Gadžijev ti je med vrsticami povedal, kar meni o teh strokovnjakih, ki nimajo nobenih kompetenc, da govorijo o epidemiologiji okužb, ker so klinični terapevti. Kaj ...prikaži več o cepivih menijo zdravniki, tudi cepljeni so med njimi.. https://www.slovenskizdravniki.si/s-cepivom-povezano-pospesevanje-bolezni-vaed-tveganje-o-katerem-se-ne-govori-in-ne-poroca/

• Ender3 19:07 11.avgust 2021.

MS, še o stališčih in ogroženosti.Mnogi cepljeni sploh nimajo stališč, sledijo črednemu nagonu, predvsem pa lastnim potrebam po svobodi in potovanju. Morda ne bodo težje oboleli, so pa dobri prenašalci in grožnja necepljenim. Tem ostane le odgovorno obnašanje, distanca, maske, ...prikaži več os.higiena.Zaradi tega morajo tudi cepljeni nositi maske,kar je dobro, odgovorno za ene in druge. Obtoževati jih da se obnašajo, neodgovorno je smešno.Kdo bi zavestno izzival nepredvidljivo bolezensko stanje in posledice?

MS 10:40 12.avgust 2021.

1) Aprila 2021 je britanska agencija za javno zdravje objavila rezultate raziskave o prenosu novega koronavirusa, ki je zajela več kot 365.000 gospodinjstev, v katerih so živeli cepljeni člani z necepljenimi. Izkazalo se je, da je zaščita s cepivoma Pfizerja ...prikaži več in AstraZenece zmanjšala verjetnost prenosa virusa do 60 odstotkov. To z drugim besedami pomeni da je verjetnost, da bodo cepljeni, tudi če se okužijo, virus prenesli na druge, za polovico manjša kot pri tistih, ki niso bili cepljeni.

2) Ena od izraelskih študij ugotavlja, kaj je razlog za takšen rezultat. Raziskovalci so namreč analizirali brise iz nosu 5000 cepljenih in obenem okuženih ljudi in ugotovili, da je bila količina virusov v brisih bistveno manjša kot pri tistih, ki ...prikaži veči niso bili cepljeni. Pri večji koncentraciji virusa na sluznici je seveda možnost prenosa okužbe večja.

3) Takšni rezultati imajo zelo pomembno posledico: cepivo namreč ne zaščiti samo tistega, ki se cepi, ampak tudi ljudi, ki so z njim v stiku. Prekinitev prenašalske verige v skupnosti in omejevanje nadaljnjega širjenja pa sta ključnega pomena za zaščito ...prikaži več tistih ki se morda zaradi različnih razlogov ne bodo cepili. Takšen učinek cepiv bo tudi močno povečal možnosti za dosego sprejemljive stopnje imunosti in tako zmanjšal potrebo po omejitvenih ukrepih

• eminenca 16:47 12.avgust 2021.

pa kaj je s tabo MS, as ti en plačanec , al kaj, kaj ti sploh bluziš, as plačan od tipkanja ... cepleni smo raznašalci okužb, počas bomo pa degenerirani, neplodni, bebci in še kaj ... ampak s tem se ...prikaži več bo ukvarjalo zdravstvo, ki bo imelo prepolne bolnice al pa cel kup folka na cesti, ki bo še kako bolan ... se že veselim ... ti pa bluzi naprej

MS 17:03 12.avgust 2021.

"počas bomo pa degenerirani, neplodni, bebci!: ==> To pravi eminenca ki je ta nivo doseg/el/la đčitno že ob rojstvu!

MS 17:15 12.avgust 2021.

eminenca je tipičen antiwaxxer, ki se ne zaveda da bo ta sorta dolgoročno izginila z naravno selekcijo!

• eminenca 22:08 12.avgust 2021.

ja, to komaj čakam, tokrat se pa strinjam ... ostali boste samo še misleci s težko glavo, ki jo je treba podpirat, ampak tudi taka ceplena glava in možgani bodo šli v propad, ostali bodo pa samo še kipci takih ...prikaži več mislecev, ki jih bo dež pral, pozimi pa mogoče še kakšen sneg čez zapade ... mislec ostane mislec, brihten do konca in to je bistvo

• zdrej 08:13 17.avgust 2021.

@eminenca Glej cepiva so v preteklosti pokazala svojo pozitivno moč. Rešila so nas marsikatere nadloge, bilo pa jih je tudi nekaj, katera niso imela želenega učinka. Biti po privzetem proti cepljenju je bedarija. Razvoj bo tu šel naprej in verjamem ...prikaži večm In ne, nisem plačanec.

• eminenca 12:34 17.avgust 2021.

zdrej, gospa al gospod, whatever ... strinjam se, da so cepiva reševala zdravje in živlenja, ... AMPAK! ... v tem primeru gre za nekaj posebnega, verjetno biološko orožje, specialni virus, medtem ko sploh ne vemo kaj je v cepivih ... ...prikaži več dogaja se marsikaj in nabijat vsak dan o tem virusu, pa kako mutira , pa sevi, pa ne vem kaj ... čakej, to ne more narava ustvarit ... NIKOLI!

• eminenca 12:37 17.avgust 2021.

to je preprosto povedano vojno stanje in napovedi so, da bo naslednje leto zdravstvo kolapsiralo , čeprav bomo že skoraj vsi cepleni ... kako preprosti je folk mučit, brez enega strela ... verjamem pa , da so porabilo mnogo keša ...prikaži več , da so razvili vso to sranje in še cepiva, ki ne bodo nič pomagala ... folk je programiran, to je jasno, kitajčkom so tole podtaknili in oni naj bi to prenesli iz nekih netopirjev ... ja pa ja, pravljice

• zdrej 12:49 17.avgust 2021.

Tudi takrat niso/smo vedeli, kaj je v cepivih. Tebi preveč dogaja. Drugače pa če bi se ti sanjalo o zadevah bi vedel, da se dogaja testiranje v produkciji z namenom ustavljati epidemijo. Da se dogaja množično cepljenje, kjer tisti % ...prikaži več% nedelovanja in stranskih učinkov pomeni toliko in toliko tisoče primerov. Dogaja se napredek, ki pa ima tudi svojo ceno. Zelo verjetno je virus čisto naravna stvar, stvar mutacij pri virusih.

• zdrej 12:51 17.avgust 2021.

Le te so hitrejše pri virusih, saj je reprodukcijska doba kratka. Torej ali cepljenje, ali naravna pot je tisto, kar predstavlja rešitev. Jaz upam na slednje. Je pa res, da je bilo sedaj veliko denarja danega za razvoj cepiv, kar ...prikaži večar bi lahko pomenilo nek napredek. Seveda zaradi teh mutacij potem virus postane manj nevaren oz. nenevaren. Torej ali cepljenje, ali naravna pot je tisto, kar predstavlja rešitev. Jaz upam na slednje.

• eminenca 12:58 17.avgust 2021.

ma dej ti baš koga druzga al pa sam sebe ... ne vem kaj bereš , kaj veš in v kaj verjameš, ampak čas bo pokazal tisto kar trdim ... vse je zate naravno , še plastika je naravna ... ...prikaži več kje so pa HIV našli ? eni so se parili baje z opicam, pa staknil ta virus ... blef, blef, blef ... obvladujejo medije in nas bašejo ... in zate je napredek to, da so cene po štacunah vsak dan višje ... ja to je pa res napredek in € je zlata valuta, to se dogaja napredek

• eminenca 13:01 17.avgust 2021.

ti si očitno en akademik , na faksu so te basal in preprogramiral , nimaš pa svoje glave in tvoj mozek je že programiran, ni ti pomoči

MS 13:04 17.avgust 2021.

eminenca, ali nam hočeš povedati da so se vse svetovne vlade od zahodnih do vzhodnih, severnih in južnih, kapitalističnih in komunističnih, različnih ver dogovorilr in popolnoma uskladile da s cepivi sinhrono izvajajo umore nad svojimi ljudstvi? V to verjameš? A res?

• eminenca 13:14 17.avgust 2021.

še en blefer, ki gleda tv poročila ... predsednik vlade je šef, predsednik države je šef, politiki v bruslu so šefi ... in potem svizec zavije čokolado ... še enkrat si preber kar si napisal , malo bolj podpri svojo ...prikaži več mislečo težko glavo ... naimg ti dam, marsikoga ni na tv, na radiu, na netu in sploh v javnem živlenju, ima pa veliko moč odločanja ... evo zdej pa išči te zlobne škrate, če ti paše

MS 13:28 17.avgust 2021.

eminenca, še enkrat dvakrat večkrat si preber kar si napisal mogoče ti le kapne da si malce ..... no da ne bom žaljiv bom rekel malce drugačen! Vse ukrepe zoper corona virusa vključno z nabavo cepiv in distribucijo po vsem ...prikaži večm svetu izvajajo vlade! Torej so po tebi vlade tiste ki pod pritiski nekih imaginarnih podtalnih sil načrtno morijo svoja ljudstva! Res si malce... no... drugačen!!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.