Slovenija
322 ogledov

Štirikratne razlike v cenah

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Fertel 00:33 05.april 2013.

    Najbolj zanimivo je, da ti tvoj (javen) zobar pove, da popoldan pa lahko prideš k njemu na privat.Na bruhanje mi gre ob takem lopovskem sistemu. Še ni dva tedna kar sem to doživel.

  • Stolp 02:41 05.april 2013.

    Najbolj 'fascinantna' je tista: amalgamskih plomb ne delamo(čeprav jih kot zobar s koncesijo mora), mi delamo samo bele. Za katere plačaš kake 50 EUR, amalgamske so pa zastonj. Pri čemer so bele po kvaliteti komaj kaj ali pa sploh nič ...prikaži več boljše in so en sam denarni nateg.To prijaviš na ZZZS prvič. Ko vztrajno pošlješ kar nekaj mailov, dobiš nonšalanten odogovor od tamakajšnje zobarce: "Zobozdravnik s koncesijo vam mora na vašo željo dati amalgamsko plombo". Zadeva je zaključena! Ja to vem, če ne vam ne bi pisal! To po nekaj letih za drugega zobarja prijaviš drugič! Dokaj hitro ti odgovorijo da bodo stvar preverili in res že čez kak mesec dva dobiš naslednji odogovor: "Vprašali smo vašega zobozdravnika ali res zavrača izdelovanje amalgamskih plomb in rekel nam je da se ne spomni da bi to komu zavrnil!"Kot bi policija poklicala osumljenca na postajo, ga vprašala ali je res kradel on bi rekel da ni in bi odkorakal na prostost.Vrana vrani... Tud

  • erikkk 01:30 05.april 2013.

    A se je pol kaj za čudit da hodjo ljudje čez mejo ???Tud jaz sem hodil in plačal tričetrt cene manj. Narejeno mi je bilo zelo dobro in perden sem kaj delal so mi še lepo pozdravili tisti ...prikaži več del.Kot sem že ničkolikokrat zapisal , tričetrt naših ljudi v sloveniji je okužena z mislijo na obogateti, bolani so na denar, ne samo v trgovinah pač pa povsod drugod. Zato pa je v Sloveniji stanje kot je.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.