Slovenija
23390 ogledov

Storilec pojasnil, zakaj je Titu "odsekal" glavo

Komentarjev 99
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Plavi-mil 09:46 08.december 2025.

Moj poklon SLOVENSKEMU DOMOLJUBU, ČESTITAM za pogum !!!!!

Leon 09:56 08.december 2025.

IMAŠ TEŽAVE ...POKLIČI ....https://nisiokejpovejnaprej.si/kam-po-pomoc/seznam-virov-pomoci/

• maček 11:19 08.december 2025.

Ma spizdinazaj v vukojebino. Kaj kur... Delaš v slovenini. Presel se na dedinje.

• Plavi-mil 11:23 08.december 2025.

Lej mucica ne grem na Balkan, sem čistokrvni domoljubni SLOVENEC, na dedinje se pa sam podaj in tam jokcaj za tem množičnem morilcem in pedofilu.

• tinto 16:41 08.december 2025.

Mater so v velenkovci tupi,, Postavili so enonogemu zločinci spomenik na katerem ima zločinac dve zadnji nogi, Ko pa vsi vemo da so mu v ljubljani levo zadnjo nogo BEG ŠMAJSEN,, Pomeni ta spomenik ni avtentičen dejanskemu stanju

• tinto 21:25 08.december 2025.

Mater so v Velenkovci tupi,, Postavili so enonogemu zločinci spomenik na katerem ima zločinac dve zadnji nogi, Ko pa vsi vemo da so mu v ljubljani levo zadnjo nogo BEG ŠMAJSEN,, Pomeni ta spomenik ni avtentičen dejanskemu stanju Kaj mislite ...prikaži več zakaj so mu ZADNJO LEVO nogo BEG ŠMAJSEN

• tinto 22:52 08.december 2025.

sem videl da so ga komunalarji prevlekli z vrečami za smeti da se ne bi videlo da NEMA TINTARE HA HA upam da bo ta črna farba preprečila smrad po komunizmu

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.