Mater so v velenkovci tupi,, Postavili so enonogemu zločinci spomenik na katerem ima zločinac dve zadnji nogi, Ko pa vsi vemo da so mu v ljubljani levo zadnjo nogo BEG ŠMAJSEN,, Pomeni ta spomenik ni avtentičen dejanskemu stanju
Mater so v Velenkovci tupi,, Postavili so enonogemu zločinci spomenik na katerem ima zločinac dve zadnji nogi, Ko pa vsi vemo da so mu v ljubljani levo zadnjo nogo BEG ŠMAJSEN,, Pomeni ta spomenik ni avtentičen dejanskemu stanju Kaj mislite… ...prikaži več zakaj so mu ZADNJO LEVO nogo BEG ŠMAJSEN
sem videl da so ga komunalarji prevlekli z vrečami za smeti da se ne bi videlo da NEMA TINTARE HA HA
upam da bo ta črna farba preprečila smrad po komunizmu
Moj poklon SLOVENSKEMU DOMOLJUBU, ČESTITAM za pogum !!!!!
IMAŠ TEŽAVE ...POKLIČI ....https://nisiokejpovejnaprej.si/kam-po-pomoc/seznam-virov-pomoci/
Ma spizdinazaj v vukojebino. Kaj kur... Delaš v slovenini. Presel se na dedinje.
Lej mucica ne grem na Balkan, sem čistokrvni domoljubni SLOVENEC, na dedinje se pa sam podaj in tam jokcaj za tem množičnem morilcem in pedofilu.
Mater so v velenkovci tupi,, Postavili so enonogemu zločinci spomenik na katerem ima zločinac dve zadnji nogi, Ko pa vsi vemo da so mu v ljubljani levo zadnjo nogo BEG ŠMAJSEN,, Pomeni ta spomenik ni avtentičen dejanskemu stanju
Mater so v Velenkovci tupi,, Postavili so enonogemu zločinci spomenik na katerem ima zločinac dve zadnji nogi, Ko pa vsi vemo da so mu v ljubljani levo zadnjo nogo BEG ŠMAJSEN,, Pomeni ta spomenik ni avtentičen dejanskemu stanju Kaj mislite… ...prikaži več zakaj so mu ZADNJO LEVO nogo BEG ŠMAJSEN
sem videl da so ga komunalarji prevlekli z vrečami za smeti da se ne bi videlo da NEMA TINTARE HA HA upam da bo ta črna farba preprečila smrad po komunizmu