Slovenija
29 ogledov

Strasti pomirili, negotovost ostaja

Komentarjev 5
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • privat 19:26 11.avgust 2013.

  prid pogledat v kočevje..sami cigani ..to mesto so že po zaslugi prebeliča preokupirali cigani...zdaj pa počasi cigani prevzemajo nadzor!! Ustrahovanje ,ropi,pretepi...Policija se jih resno boji....zamisli si našo policijo ,ko ti policaj reče da se policija sama boji ukrepati ,ker imajo ...prikaži več tudi sami družine..policija se boji par huliganov???????????? Res pa je če ukrepa ,se tem ciganom čisto nič ne zgodi!!! Imajo neko močno podporo,župan pa jih podpira iz neznanega razloga- vsako preselitev na kočevsko. celo naš težko ustvarjen davkoplačevalski denar jim šenka za nakup hiš....

 • myke80 12:42 03.junij 2013.

  Slovenci, zadeva je enostavna. V kolikor je to nelegalna gradnja, torej za to območje ni predvidena gradnja, je treba stavbe porušiti.V Sloveniji je čas, da se vsem ne glede ali je Slovenec, politik, Rom, privatnik porušijo črne gradnje. Za ...prikaži veča Rome veljajo enaka pravila kot za ostale.Naj se vsi črnograditelji (tudi Romi) nehajo sprenevedati.... koliko so oni bogi, ostali bodo brez vsega itd... Neumnosti.V Sloveniji je cca 50.000 mladih brez služb, brez strehe nad glavo itd. Vsi bi lahko nzidali in se delali boge.... prejemali nadomestila za Rome in še lagodno živeli na račun drugih.Če je nelegalna gradnja jih izselite in rušite, pa prosim nobenih odškodnin!

 • privat 13:50 07.julij 2013.

  potrebno je sprejet zakon o ljudeh pri katerih se ponavljajo kazniva dejanja..sprejet je treba zakon o nošenju zapestnic ,pri katerih ima policija staleno spremljanje gibanja omenjenih prestopnikov....no nato bomo mi lahko mirno spali in vsekakor zaupali policiji da najde ,kaznuje ...prikaži več in zapre take tatove in druge kriminalce...da neomenjam nadzor nad prodajo nelegalnih drog!

 • dd 13:20 03.junij 2013.

  Pravi absurd!!! Slovence nasilno izselijo iz črnih gradenj, tudi če nimajo kam, ali pa nasilno izselijo, zaradi dolgov v višini 150 evra. Romi pa imajo več pravic kot sam Bog.

 • crvit 10:06 03.junij 2013.

  Če je naselje nelegalno ga je treba porušit tako kot slovenskim državljanom rušite črne gradnjeampak v naši mafijski državi imajo romi večje pravice kot Slovenci sramota

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.