Svet
1591 ogledov

Streljanje, sirene, aretacije na Kosovu

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Garancija
    Garancija 06:57 25.november 2018.

    Dokler bodo obstajali degeni,dol ne bo miru

  • saladin47 17:49 24.november 2018.

    Niso Šiptarji Bosanci, da si pustijo srat po glavi..

  • Žurnalček 14:09 24.november 2018.

    Srbi v Žurnalu , ne morejo iz svoje kože ! Ni intervenirala ROSU ampak FIT , ki ima vsega skupaj 80-90 . Prišli so areterati osumljene morilce Ivanovića ! Ker se je od vsega začetka vedelo , da je nalogodajalec ...prikaži večc Srbska politična mafija na Kosovu v spregi z BG , sedaj Beofrad kmeči i jauče , ker ve , da so jih raskrinkali . Srbi so vključili alarmne sirene , da bi se SRbi kolektivno uprli ala Knin , kar jim je usoelo v toliko , da so sami istrelili par rafalov , kar pa FIT-ovce ni zmotilo pri ..

    • Žurnalček 14:14 24.november 2018.

      ....jebalo vas 500 znakova ; ..nadaljevanje ............ pri aretacijah ! Beograd je za maskiranje svojih zločinov nad lastnimi Srbi , pripravljen iste pognati v oboroženi upor , samo da se izvlečejo iz krimopolitičke godlje atentata na Ivanovića , zakuhane in ...prikaži večn skuhane v Beogradu !

    • Žurnalček 14:24 24.november 2018.

      Kje se je BG zmotil v atentatu ? Najenostavneje povedano , npr. jaz Ljubljančan , ne bi mogel bežati po Zagrebu po ulicah , ki jih ne poznam , ravnotako ne bi mogel najti ulico , kjer bi lahko skril ...prikaži več in zažgal avto , kakor tudi ne poznam terena za bežanje peš . To znajo samo domačini . Severna Mitrovica je Srbska enklava znotraj Kosovske Mitrovice in v njej Šiptarjev nikoli ni bilo, zato tudi noben ne pozna terena , čez Chek point si pa nobeden od Šiptarjev ne upa sam ! Ubili so ga domači Srbi !

    • Žurnalček 14:43 24.november 2018.

      Da se ne bi zdaj Srbi prevećč raskokodakali v bran Vučiču , naj probajo ispolniti tale mali kviz . Znalci bodo brez kakrnjekolih težav vpisali 20 imen ubitih od strani Tajne službe Srbije , neznalci pa komot 10 imen . ...prikaži več Da pomagam in začnem sam : ....Pavlović , Kundak ................................................................................................................................................. ! No sedaj pa vpišite še atentate Šiptarjev na svoje politike : ............... ne vem

  • deana 13:43 23.november 2018.

    Delam doma od $ 6000 do $ 8000 na mesec od operacije za zaslužek. Nekdo je pripravljen predstaviti osnovna samostojna dela več sob na dan v sobah in zaslužiti dober pregled za to ... preverite tukaj ----- ++++++ >>>>>>>> www.WebJob33.Com

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.