Slovenija
45 ogledov

Študenti proti šolninam

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dragec 09:08 15.oktober 2012.

    Manjka jim samo janšina simpatizerka, da organizira metanje granitnih kock.

  • Specijalec 12:00 15.oktober 2012.

    Po mojem mnenju je že čisto prav, da so proti šolninam, samo zanima pa me zakaj se noben ne osredotoči na razne modre, oranžne, rdeče, zelene, rumene itd., ki vsako leto kandidirajo za sedeže znotraj ŠOU!Vsi trdijo da delajo za ...prikaži več študente, v resnici pa delajo skupaj z univerzami proti študentom in za lastne interese....ubistvu se redijo na račun študentov, ki so jih izvolili, čeprav še sami študentje ne vedo zakaj jih volijo, in kako se redijo na njihov račun!Po mojem mnenju pa če bi vsak vsaj malo spremljel te zadeve na koncu videl, da so vsi v ŠOU pokvarjeni, s takimi plačami kot bi vodlili 5000 člansko podjetje itd. Zakaj se novinarji ne osredotočijo na razkrivanje teh podlasic?????

  • Specijalec 17:52 15.oktober 2012.

    kaj pa tebi ni jasno?, pa hvala bogu, da gredo v tujino...naj se izprazne Slovenija u nulo, da noben nebo več delal potem pa bodo naši politiki začeli razmišljati, ko ne bo več denarja za njihove plače, da bodo zaprli ...prikaži več in pobrali premoženje raznim tajkunom, direktorjem v NLB in vsem ,ki so kradli in še kradejo! Pa zakaj bi delali v SLO po cele dneve za 700€, ko gredo lahko smo čez mejo v Avstrijo, pa za isti denar dobijo veliko boljše plačilo! naj začnejo delodajalci delavce plačevati tako kot se spodobi pa ne bo noben hotel iti iz SLO...dokler je pa tako kot je...prvi jih podprem, izkoristite brezplačno šolstvo nato pa s prvim vlakom v tujino!

  • bober123 20:17 15.oktober 2012.

    Vaš komentar smo izbrisali, ker ni bil v skladu s Kodeksom komentiranja. Uredništvo zurnal24.si

  • se_eden 11:42 15.oktober 2012.

    http://www.finance.si/plavi_komet_1_597687

  • Specijalec 11:53 15.oktober 2012.

    Po mojem mnenju pa to mogoče niti nebi bilo slabo, da bi šli študentje na ulice in ponovno zmetali kocke v parlament!! kaj pa bi bilo narobe če se folk noče upreti, da bi študentje začeli z "revolucijo"??vsi samo govorite ...prikaži več in govorite, nič pa ne naredite! naj študentje potegnejo voz naprej in gredo pred parlament in razbijejo parlement, da se bo vedelo, da tako več ne gre naprej...Po pojem mnenju pa bi bilo še bolje če bi šli v parlement in vse naše voluharje (politike) odstranili enkart za skozi...saj imajo balkon v parlemetnu, manjka samo še vrv!

  • mihatirs 11:56 15.oktober 2012.

    K bo kriza pridem z minometom...da si bojo razni Pahorčki in Janševci zapomnl kako se zares razjebe ta parlament

  • Specijalec 12:06 15.oktober 2012.

    Po mojem mnenju še nič ni hudo,ni še krize... hudo bo takrat, ko bo ljudi nehalo skrebeti za tistih 500€ in bodo šli na ulice do parlamenta in počistili z našimi politiki od levih do desnih, ker so vsi isti, ...prikaži več, nato do tajkunov in vseh ki so okradli državo...Ampak očitno je ljudem še predobro, noben se ne upira, trgovine so polne itd....sicer osebno upam da se bo kaj hitro spremenilo na tem področju ampak zmerom hitreje zgubljam optimizem...sem imel upanje v študente, da se bodo oni uprli, pa nič...vsi pomehkuženi!J e pa res, da imajo v svojih vrstah en kup političnih prisklednikov( modri, rumeni, oranžni ipd.), ki jih onemogočajo...

  • Master_90 14:20 15.oktober 2012.

    Specijalec, s tujim k***** je lahko po koprivah udrihat, ne? imaš vse možnosti, kocke ti jaz priskrbim, pa začni.

  • mirko 14:53 15.oktober 2012.

    Najprej bi radi študirali na račun družbe, potem pa kaj vas jebe gremo delat v tujino, tam so boljše plače. Očitno imajo tole državo in to družbo za neumne. Če ne mislijo stroške študija vračat pri zaposlitvi z manjšo plača, ...prikaži veča, potem naj študirajo v tujini na svoje stroške in se bodo lahko kasneje tudi v tujini zaposlili. Takrat jim ne bo mogel nobeden očitat, da so tej državi kaj dolžni.

  • Master_90 16:26 15.oktober 2012.

    mirko, boš tudi svoje otroke tako obtoževal?

  • Specijalec 17:42 15.oktober 2012.

    master 90 hvala jih imam doma en kup,pa kdo udriha po drugih???povem resnico tako kot je, vsi jamrajo a noben se ne zgane da bi se kaj spremenilo....drugače sm pa takoj za, samo da se nas zbere malo več, ker ...prikaži več če grem sam nima učinka...še v medije ne bom prišel....kje so tisti stari časi, ko so študentje bili gonilo sprememb in revolucij???

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.