Avto
77 ogledov

Superkombi strah in trepet za prekrškarje

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • allstarr111 09:31 10.april 2014.

    Hrvati v želji pokazati celi EU kako so oni NAJ NAJ, delajo eno veliko napako, namreč ne ozirajo se na nič, recimo tako snemanje in ribarjenje bi v precej državah tudi v USA naletelo na precejšen problem glede človekovih pravic.<br ...prikaži več />Tako ribarjenje lahko uporabiš za vse sorte, recimo za profiliranje kupcev ali registracijo kupcev ki hodijo k tebi in konkurenci, če se lahko poveže še z bazo lastništva in ostalih podatkov pol si zmagu, lahko delaš marsikaj s takimi podatki, recimo vsak vikend jih dostaviš trgovskim centrom ki bodo kr dobro plačala za take podatke.Z lahkoto in brez vsakega sklepa sodišča lahko slediš enormni cifri ljudi, seveda imajo take skenerje že vrsto let vse velike tajne službe, edini problem je ker niso legalne, zato se ne smejo uporabljat kot orodje s pomočjo katerega bi lahko kakorkoli koga sodno-prekrškovno preganjal.

  • Avatar čavez
    čavez 08:04 10.april 2014.

    Pa saj ni mogoče da so hrvati prehitel slovence saj se bodo slovenci požrli.

  • URIAH HEEP 09:19 10.april 2014.

    Še en sistem več za nadziranje in sledenje državljanom.Orvelian sistem v zagonu - NWO sranje.

  • gggg 10:49 10.april 2014.

    Načeloma se strinjam s tabo, vendar če se ravnaš po predpisih/zakonih in če znaš trezno razmišljat, potem se nimaš česa bati, pa četudi te nekdo stalno nadzira.

  • Bizgec 12:55 10.april 2014.

    A pa ti poznas cisto vse zakone in predpise, do zadnje crke in jih pravilno interpretiras?

  • graff 12:58 10.april 2014.

    Človekove pravice so po tvojem kršene, ko si policaj zapiše tvojo reg. št, vozila in jo po UKW zvezi ali računalniški bazi podatkov preveri..Torej, ne gre za noben poseg v človekove pravice, le za bistveno hitrejše odkrivanje ukradenih, neregistriranih vozil, ...prikaži več, ki jih v največji meri uporabljajo zlikovci vseh sort. Pozanimaj se pri ,,EUROPOLU,, koliko držav unije že uporablja to tehniko, potem pa spakiraj s tvojimi človekovimi pravicami vred, tam k Strojanovim.

  • Trovlak 14:15 10.april 2014.

    Ne vem, če razmišljaš povsem v pravo smer. Potemtakem tudi zdravstvene ustanove ne bi smele voditi naših podatkov? Pa banke tudi ne. V končni fazi tudi telefonski imenik, po tvojem mnenju, posega v človekove pravice, saj vsakomur izdaja kje kdo ...prikaži več živi in ali je to boljša soseska ali slabša, koga ima za soseda ipd. Jaz sem mnenja, da imamo ogromen porast kriminala predvsem zato, ker se prav nič ne posega v zasebnost. Poglejmo 20 let nazaj: je nekdo naredil kakšno sr***e in četudi je bil samo osumljen, je bila naslednji dan v časopisu njegova fotografija in polno ime in priimek. V kolikor je bil obsojen, pa so napisali še vse detajle kdo so njegovi družinski člani, s čim se ukvarjajo ipd. Potem nekoliko pozneje, so pričeli pisati samo inicialke in kmalu po tem, tudi te niso dovoljene. Sedaj so vsi osumljeni in neobsojeni, navedeni zgolj s starostjo in stalnim prebivališčem.

  • ac-dc 15:45 10.april 2014.

    Ne. Ampak to še ne pomeni, da lahko kradeš vozila in registrske tablice. Če tega ne veš, nisi opravilno sposoben.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.