Slovenija
38 ogledov

SV zavrača očitke o neustrezni prehrani vojakov na meji

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • d 17:00 26.februar 2016.

    spet zavajanja s strani medijev ... dobr so oborozeni s hrano, vem iz prve roke

  • maresem 17:04 26.februar 2016.

    Veš ti moj k... iz prve roke. Zato pa je tak usip v SV, ko se v vojski cedita med in mleko.

  • Žurnalček 03:32 28.februar 2016.

    Bagra generalska žre v menzi za pol dnarja toplo hrano , vojaki pa na MINUS TEMPARATURAH mrzlo in suho ! Pa jebem vam mater visokooficirsko , kaj bi jim dal za jest , če bi bila vojna ! Mislim , ...prikaži več, da bi moral Predsednik države takoj zamenjati pomočnika komandanta zadolženega za logistiko , kakor tudi za standard vojakov !!!!

  • Žurnalček 03:34 28.februar 2016.

    In DEGRADIRATI , da se ne bodo čvarki preveč raspasel v SV !

  • Žurnalček 03:38 28.februar 2016.

    Ej naše vojake futrajo tako kot migrante iz istega kotla ! Zdaj al migrante , ki nićč ne delajo futrajo predobro ali pa naše vojake preslabo ! Kako si sploh dovolite kaj takega izjaviti , ko pa po vašem morajo ...prikaži več naši vojaki jesti muslimansko hrano in ne obratno !

  • erikkk 19:57 28.februar 2016.

    vrjetno je tu v ozadju dosega višje plače ... pol se pa hrano ven meče

  • principiumnovum 17:14 26.februar 2016.

    @d, veš ti iz prve roke o vojski moj k... Najbližji stik, ki si ga imel z vojsko je bil takrat, ko si pri zdravniku jamral o platfusu pa astmi in kako ne moreš brez mamine kikle, da ti ni ...prikaži več bilo potrebno k vojakom. Da te sram ni, da trosiš takšne eldeesarske laži o naših vojakih po netu.

  • malonaokoli 09:07 28.februar 2016.

    jap, med tem pa priseljenc Zoki otresa z nasmeški o dogovorih z šejkom in maščevanjem slovencem...tudi to je resnica. Kdo vas ima v resnici rad in vam v zameno za tlakovce pripelje skrajneže za hrbet. Koliko jih bo v Ljubljano ...prikaži več pripeljal ? več kot imamo vojakov ?

  • Presvetli 17:26 26.februar 2016.

    Glavno,da 92 fizčnih delavcev v parlamentu malico za 3 evre!!!??Sedaj imate priložnost,da se odpeljete z HUMMER-ji pred parlament!

  • blueone 21:01 26.februar 2016.

    Ko sem bil jaz v vosjki, smo dobili suhi dnevni obrok, v katerem je bilo marsikaj, se spomnim tudi vitergin bonboni in zvečilni brez sladkorja namenjeni čiščenju zob, dobili smo tudi štruco kruha...ko smo bili na terenu, pa smo imeli ...prikaži več poljsko kuhinjo, kjer so se kuhali topli obroki...bil sem pa v slo vojski..nimam pripomb...takrat je bilo zelo vredu...danes je pa zgleda to bolj tako tako...

  • Žurnalček 03:50 28.februar 2016.

    Če se samo spomnim , kako sem kot rezervist nadrl komandirja trpezarije na Blokah v JNA , da ne bo pomote , ker nam ni dostavil toplega kosila na teren - deževalo in snežilo cel dan , premočeni do kože ...prikaži veče - ampak je mislil , da se nam bo bolj prileglo po povratku in na toplem v vojašnici ! Kaj sem ga nadrl pred vso vojsko vključno z oficirji ! Eden južni oficir ni pisnil , se ni upal pred bataljonom Slovencev !

  • Žurnalček 04:55 28.februar 2016.

    Še enkrat sem imel okršaj z oficirji zaradi hrane. Dobim premalo napolnjen krožnik z pasuljem in rećčem trpezarcu da doda mankajoče . Ni hotel , jaz pa z pladnjem do dežurnega oficirja brigade , ki je kontroliral red v jedilnici ...prikaži veči in : Druže kapetane vojnik taj i taj , ja sa ovako malo hrane ne mogu izvršavati dnevne zadatke ! Pogleda , vidi da manjka , me pelje seboj na kuharjevo okence in zapove , da mi doda hrano . Šiptar neda , kapetan ponori , grozi z vojnim sodiščem , šiptar se ustraš in mi butne na talar polno šeflo , da je šlo vse čez krožnik . Oficir se sedaj dere na njega , da je ukazal samo dopolniti , ne pa napolniti krožnik , jaz pa pograbim pladenj in švignem mimo , onadva pa v kreg ! Že ko sem stopal do dež. of., je prisotna vojska vedela kam grem in v jedilnici z 200 sedeži se miška ni slišala , ker so vsi samo čakali, da bo po mene prišla straža , ne pa da bom dobil tako po sreči trojno porcijo pasulja !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.