Svet
7246 ogledov

"Švedska je sprejela napačno odločitev"

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 03:02 25.maj 2020.

    Naklonsky...Ravno Šarec je sprejel najbolj učinkovite ukrepe, ki nas ločijo od katastrofe v sosednji Italiji... To so : " razglasitev epidemije, prepoved večjih zbiranj in prepoved obiskov v domovih za ostarele...z novo vlado so nekateri od njegovih ukrepov dobili tudi ...prikaži več protiukrepe...predvsem mislim tu na domove za ostarele, ki jim ob okužbah niso nudili strokovne pomoči in seveda tudi razveljavitev vseh dobav medicinske zaščitne opreme, ki jo je Šarec dovolil posameznim bolnišnicam....

    • Avatar Sreten Lukić
      lluckyss 03:10 25.maj 2020.

      Kot vemo, je nova vlada takoj po svojem nastopu razveljavila vse nabave posameznih bolnišnic in stornirala vse nakupe, ki so jih te pravočasno opravile predvsem kar se tiče zaščitne opreme...In potem so uvedli sistem centralne nabave preko posrednikov in vmes ...prikaži večs seveda niso pozabili jamrat, da ničesar ni...Res butalsko celo za naše razmere...To je stalo kar nekaj življenj in gospodarske škode za kar pa seveda spet ne bo nihče odgovarjal...Morda bo kakšen počivalnik odletel, to pa je tudi vse..

    • boogin1 07:20 25.maj 2020.

      lluckyss Ali komunajzarji razen laži in zavajanj premorete še kaj drugega? Vaš komedijant, ki nas je pustil pocrkati brez zaščitnih sredstev z besedami na dolgi rok smo vsi mrtvi-le da tokrat na kratkega. Bolnišnice niso nič pravočasno nabavile, ker niso ...prikaži več imele kaj-ni bilo dobavljivo. Namesto da bi Šarec razglasil epidemijo, so raje napotili okuženega zdravnika v dom ostarelih in tako namerno povzročili na desetine nepotrebnih smrti-in tako se vi hvalite-kjer je komunizem je smrt in beda.

    • Naklonsky 08:05 25.maj 2020.

      Ja pa ja. Dober štos.

    • oneh 09:14 25.maj 2020.

      Pa še tista razglasitev epidemije je bila v zadnjih urah vladanja komedijantske vlade in sprejeta zgolj zaradi strahu pred kazenskimi ovadbami s katerimi je grozila prihajajoča vlada. Je pa minister za šolstvo še nekaj ur prej grozil županu Šmarja s ...prikaži več sankcijami, ker je zaprl šolo. Ja res je- laž je nesmrtna duša komunizma in Naklonsky je živ dokaz.

    • oneh 09:16 25.maj 2020.

      Popravek-laž je nesmrtna duša komunista in Iluckyss je živ dokaz.

    • Avatar Sreten Lukić
      lluckyss 04:41 26.maj 2020.

      Prav ubogo je vaše lajanje....Jaz za razliko od vas vedno pišem o stvareh, ki so z dejstvi podprta...Vi pa lajne nabijate..nesmrtne duše butal in lopovov, ki ovcam delijo slamo in zelena sončna očala..Bumbarji strankarski, kar je Šarčeva vlada viška naredila, ...prikaži več ste porabili v isti sekundi, ko ste na Ablast prišli..od plakatov naprej...Potem so se rilci resno namočili v korito in jih niste več dvignili..Dihajte malo vmes...banda lopovska..

  • Avatar Jevvivera
    Jevvivera 01:03 25.maj 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke - B︆︆r︆︆e︆︆d︆︆h︆︆o︆︆t︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Naklonsky 00:17 25.maj 2020.

    Lep primer šarcističnega razmišljanja. Razlika je le v tem, da so priznali svoje napake.

    • tlacan 09:22 25.maj 2020.

      Vprašal bi samo za razlog sovraštva do Šarca. Živim v isti državi in mi ni naredil nič slabega. Ali ga mogoče sovražiš samo zato, ker ne podpiza JJ klana ?

    • kapibara 09:31 25.maj 2020.

      na-tlačen.. isto vprašanje , za zamenjanimi imeni..??

    • tlacan 09:34 25.maj 2020.

      Stvojim sovražnim odgovorm si pokazal, kam spadaš in nisi vreden časa, ki sem ga porabil za ta odgovor.

    • tlacan 09:49 25.maj 2020.

      Za take, ki so ti podobni: Velikost nekoga se vidi z dobrimi dejanji, ki družbi prinesejo doborbit, pa ne mislim na finančno. Sovražni govor kaže na nesposobnost in ko je ta združena s podlostjo, se začne obtoževanje drugih za lastno ...prikaži večo promocijo. Poizkus uničevanja ugleda svojih predhodnikov vključno s Titom pa dosega ravno nasprotni učinek le pri ljudeh, ki niso tako zagrenjeni, kot njihov vodja sekte. Poglejte risanke svojih otro in boste videli ogromno likov, ki so vam podobni.

    • kapibara 12:14 25.maj 2020.

      Natlačen- škoda vremena za v petek na kolesu.. pa od kod ti indic o sovražnem govoru.. ?? Škoda te je s teme vsem znanje, za tlek gor..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.