Slovenija
2651 ogledov

Svoboda nad poslanca SDS Žana Mahniča

Komentarjev 62
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Plavi-mil 08:23 23.julij 2025.

Da, se branim je moja legitimna pravica, čeprav naša sodišče vedno lopova zagovarjajo, ampak enkrat bo tudi tega konec, ko se bo narod dvignil. Drugače pa MSM presstituiti , kateri še plešete pod to svobodno diktaturo, ste dobili KOST ZA ...prikaži več GLODANJE, da boste lažje prikrivali kriminalna dejanja taubija in njegove ptičje jate do volitev, ampak narod je spregledal in ne pleše več.

• mihail 08:52 23.julij 2025.

A v kleti zmanjkuje kisika ? Večjega kriminalca od vašega šiptaše, ni nobenega in ne boste me prepričali, da bi se radi oborožili zaradi naše varnosti!

• Plavi-mil 10:37 23.julij 2025.

Mihec, lahko se ti samo smejim, pleši, pleši rdeči golobček.

• oneh 17:25 22.julij 2025.

Očitno imajo v Polju dan odprtih vrat, pa so nekaj mihailov spustili iz zaprtega oddelka, da se malo zlajajo še zunaj. Ne pravijo zaman, da moraš imeti okvaro možgan, da postaneš levak. Mihail je živ dokaz tega reka. In ker ...prikaži več so levaki taki bedaki pa imamo svobodo in levaki- a še plešete?

• mihail 17:32 22.julij 2025.

Mi plešemo, vi pa jokate, ker vaš šipitar ne more daviti Slovenije. Upam, da tako tudi ostane!

• Ender3 19:13 22.julij 2025.

oneh👎 v kleti ste stalno na prepihu zaprti med štirimi stenami. Stalno na preži, da vam kaj obremenjujočega ne uide skozi okno..Uboga je politika, ki potrebuje takšno samoobrambo..

uros8 20:28 22.julij 2025.

oneh 🐷 podpira, živi v svinjaku, sanja pa o nekem zlaganem plešastem junaku. Vaš heroj vas bodri, ovce nevedne sledite in zaupajte mi. Poguba bo do vas prišla, vrata se bodo za vas odprla, peklensko vroče v žerjavici vam bo ...prikaži več in to bo vaše dokončno slovo. Amen.

• mihail 17:37 22.julij 2025.

Če se bo tale odojček in njegovi oborožili, bo treba spet v partizane, da se spet potolče to črno holazen.

• Ender3 19:00 22.julij 2025.

Mislim, da ne bo treba. So v veliki manjšini in še ti v zrelih letih..

uros8 20:20 22.julij 2025.

V Šentvidu je napis Največji greh NOB je bil, da fašistov niso pospravili do konca. Nekako tako piše, nisem čisto prepričan, da je dobeseden citat. Se pa strinjam z zapisom.

• jan631 17:51 22.julij 2025.

Še ena v vrsti bednih akrobacij diktatorjev svobode. Ti kreteni res mislijo, da so svobodni. Če, ne bo obsojen, upam, da plačajo sodne stroške, in jih spet ne prevalijo na nas državljane.

• Ender3 19:04 22.julij 2025.

Kaj ti kretenčič ga pa ne bi obsodil..Janšisti bi se radi igrali divji zahod..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.