Slovenija
135 ogledov

"Ta strah pred psihiatrijo je še vedno prisoten"

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 18:15 10.september 2016.

    To je nakako kot z revščino ,katere se ljudje sramujejo namesto,da bi na javnih mestih npr.....,pred parlamentom ali Pahorjevim dvorcem oznanjali revščino in razloge zanjo ! Revščina je sramota države in ne posameznikov.

  • Avatar Leon
    Leon 18:11 10.september 2016.

    "Ta strah pred psihiatrijo je še vedno prisoten".....Upravičeno ! Zdravniki so največji bolniki .

  • miho 10:41 10.september 2016.

    Saj ni čudno, da je toliko samomorov v Sloveniji. Če nekdo umre na cesti, se vsako smrt secira, razloge, zakaj je prišlo do nje, kako je prišlo do nje, kje je prišlo do nje, kdaj je prišlo do nje, kaj ...prikaži več bi se dalo narediti, da bi se preprečilo, kako bo to vplivalo na prometno politiko države, kaj je treba na cesti izboljšati, kaj je treba v avtomobilih izboljšati, kaj je treba pri šolah vožnje izboljšati,… Čisto vse. In na tapeti je še ves mesec po dogodku, če pa je hkrati umrlo več ljudi na cesti, pa še leta in leta… Čisto nasprotno je pri samomorih. O njih se nič ne govori, nič ne piše, samo tu in tam zasledim kakšen tak prispevek in to je vse. Nikoli se ne secira, zakaj je posamezna oseba naredila samomor, kaj bi se dalo narediti, da bi se preprečilo, kaj bi bilo treba spremeniti, izboljšati, popraviti na kateremkoli področju. Skratka nič. O tem, da je nekdo naredil samomor, sploh ne vemo. Samo agregatne podatke o številu samomorov v Sloveniji in morda tudi v posameznih regijah dobimo

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.