Magazin /magazin/lepota-telo
301 ogledov

Ta zelenjava redi!

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ferluci 18:44 26.september 2015.

    Na vasi so redili prašičke in to z zelenjavo: jabolka slabše kvalitete, kuhan krompir, detelja, koruza, pesa.. skratka.. prašički so bili lepi, okrogli, debeli, zameščenni... torej, vse redi. Najmanj meso. Torej: prehranjuj se po pameti, vsakega po malem, ne pa ...prikaži veča po človeški požrešnosti! Brezvezen članek.

  • jakec1575 20:35 26.september 2015.

    Popolna neumnost od raziskave in članka. Vsa ta zelenjava je zelo koristna in razen krompirja je niti slucajno ne pojes toliko, da bi lahko vplivala na tezo, poleg tega je ta hrana na dan pred intezivnim treningom naravnost odlicna. Tudi ...prikaži več krompir je odlicen za hujsanje, sa je dan pred treningom dobr vir za glikogen v misicah, hrati pa ravno naslednji dan povzroci, da je clovek manj lacen in poje manj. Vsak dieta je sestavljena iz razlicno oblikovanih in pozresnih dni, da prelisicis metabolizem, ki se sicer ob trajno nizkem vnosu prilagodi. rezultat. ljudje stradajo in trpijo, rezultata pa nobenega. Pa se tudi drugi vzroki so za nehujsanje. Ampak vec pa za placilo. Skratka priporocam ene par resnih knjig v roke. Tole so budalastine. pa vse dobro. lp.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.