Slovenija
86 ogledov

Tako so si krivdno odpuščeni policisti uredili nadomestilo

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maximilian 17:04 24.november 2016.

    Prvič: ko ga bi vsaj zasačili pijanega, pa ga niso.Drugič: takšen način dela je popolnoma nezakonit in nestrokoven. Med tem, ko so oni čakali svojo "žrtev", ki je bila celo še trezna, se je neznano št dejansko pijanih ...prikaži več odpeljalo po cesti in ogrožalo življenja drugih. To je problem.

  • ode 18:50 24.november 2016.

    Vsak prejemnik nadomestila za prezposelnost mora obvezno aktivno iskati zaposlitev s tem, da se s prošnjami javlja na raspise za prosta delovna mesta. Poleg tega se mora udeleževati predpisanih programov, tečajev in izobraževanj, ki juih organizira Zavod za zaposlovanje. Kdor ...prikaži več se naštetemu izogiba, izgubi status prejemnika nadomestila. Seveda to velja samo za navadne smrtnike, kar pa bivši policaji vsekakor niso. Novinarji bi morali spremljati njihove aktivnosti na Zavodu.

  • Igor Đukanović 11:31 25.november 2016.

    Nimam nič proti simpatičnemu ministru Koprivnikarju. A dejstvo, da od vseh slovenskih policistov, ki zlorabljajo službena pooblastila tja od neustreznega parkiranja službenih avtomobilov med dvigovanjem gotovine z bankomata dalje, službo izgubili ravno tisti, ki so zakonito preverjali alkoholiziranost udeleženca v ...prikaži večv prometu, kaže, da živimo v diktaturi.

  • Papaja Popi 09:25 24.november 2016.

    Lopovska posla !

  • Igor Biškup 09:51 24.november 2016.

    Je dejal "da bo eden začel delati v rgovini na blagajni"...to zveni malce slabšalno. Ampak take lumpe ne bi smeli spustit delat na blagajni. Če so bili do sedaj vajeni počet svinjarije...zdaj pa k blagajni....kot da bi svinje spustil k ...prikaži več polnemu koritu in jim zabičal, da ne smejo nič požret...težka bo.

  • vseimam 10:11 24.november 2016.

    Krivdno odpuščeni policisti. Le zakaj? Ker so visokega politika zasačili vinjenega za volanom. nič hudega, če so to naredili s prikritimi metodami. saj tako počnejo tudi z običajnimi državljani, pa ni nič narobe.

  • Janez_53 10:35 24.november 2016.

    Kaj pa ti bluziš??? Koprivnikar NI BIL VINJEN!!! In izvajali so NEZAKONITE POSTOPKE!!! Malce se informiraj, preden pišeš neumnosti! In res ni nič narobe, če policisti kaznujejo pijance, zadrogirance in prepotentneže, ki mislijo, da za njih zakoni ne veljajo!

  • Pepe007 10:49 24.november 2016.

    No, no... Na čelu ZZZS je bil kar nekaj let gospod, ki je prej dokazano kot direktor bolnišnice goljufal ZZZS. Sedaj pa bi izvajali super maščevanje proti navadnim policistom.Ljudje, pomislite malo preden kaj napišete...

  • Igor Biškup 11:22 24.november 2016.

    Govora je o ljudeh, ki so se zavezali profesionalno k spoštovanju in varovanju zakona...pa četudi kot navadni policisti.. In ne gre za super maščevanje. Nič od tega. V čalnku je omenjeno, da bo eden moral delati v trgovini za blagajno...leta ...prikaži več in leta ljudje, ki delajo v trgovini za blagajno prispevajo v žakelj iz katerega so dobivali plačo in štrajkali ter počeli kar pač so...ljudje za blagajno pa v veliki večini nimajo možnosti štrajkati...pa delajo za manjši denar. kakorkoli...če bodo za svoj denar morali pač pošteno delati...wellcome to the club.

  • JONIJONI 18:24 24.november 2016.

    A še nihče ni nikoli slišal, da imajo policisti svoje špiclje, ki jim povejo kdo je sedel za volan pijan, kakšen avto vozi in nato jih čakajo par ovinkov stranZato tu ne vidim nič spornega.

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 18:27 24.november 2016.

    Policaj je kriminalec, kakorkoli ga postaviš!

  • sintesi 07:53 25.november 2016.

    se strinjam, ampak kaj je skrivanje po grmovjih z radarji, VEDNO na mestih kjer je omejitev smešno nizka in ni nobenih črnih točk drugega kot ČAKANJE NA NA ŽRTVE, TOREJ NAS NAVADNE SMRTNIKE, PO NAVODILIH NADREJENIH!!!!! Težava je samo v ...prikaži več tem, da so se POLICISTI dogovorili, da počakajo Koprivnikarja, če KOPRIVNIKAR ali CERAR da navodila vodjem policijskem postaj, da policisti MORAJO s kaznimi prispevati v državno blagajno določen znesek, je pa u redu al kaj! Kolk smo ene naivne ovce slovenci!!!!!!!!!!!!!!!! Bivši policist mi je to sam povedal in tudi zaradi takega dela je danes BIVŠI policist, človek je bil prepošten in tega ni hotel početi!!!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.