Svet
211 ogledov

Tako so težave z ilegalnimi pribežniki rešili v Avstraliji

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Derok 22:24 21.april 2015.

    Pa kje ti živiš človek božji? Pa saj je kapitalizem = suženjstvo. Misliš da si svoboden/na ? Ne. Nisi. Vedno boš delal/a za druge ljudi, razen če boš imel svoje podjetje. Pa še to je odvisno, boš bil pa ...prikaži več pod okriljem države in njenih davkov ter pravnih podlag. Pa še to ni vse...

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 15:00 20.april 2015.

    vse slabša prihodnost ljudi iz tretjih držav se seli tudi k nam. tud pri nas je vse manj delovnih mest primernih za povprečnega človeka. rešitve politikov so pa klavrne. spodbujanje prekarnega dela in dela za drobiž kot "rešitev" za brezposelnost. ...prikaži več Vse bolj je vseskupaj podobno suženjstvu.

  • modrec 22:22 20.april 2015.

    "Če so pribežniški čolni v dovolj dobrem stanju jih mornarica prisili obrniti, če plovilo ne bi zmoglo več poti nazaj, ilegalne priseljence odpeljejo v državo izvora z rešilnimi čolni. Operacija mornarice je tajna, zelo redko informacije najdejo pot v medije." ...prikaži več Če bi ta zdrav razum izvajala tudi Evropa tudi vseh teh žrtev nebi bilo.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 02:02 21.april 2015.

    ma kaka tajna operacija? če gre za civiliste nima kej bit tajna operacija. kaj pa veš kako ravnajo z njimi če je tajno? oprosti ampak vsak civilist ima pravico do lepega ravnanja z njim. in tle je že sam princip ...prikaži več napačen ki ga Avstralija daje s to tajnostjo. Podobno kot je Veber imel "dobre" namene ugotovit kakšen varnostni vpliv ima prodaja Telekoma ampak je deloval na svojo pest in skrivaj oziroma je pač neko podobno naročilo poročila imel za krinko.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 02:05 21.april 2015.

    vsa čast? a ti to resno? ravnajo z njimi kokr so američani nekdaj ravnal z črnci sam da zdej o tem niti noben ne more poročat al pa o tem raziskovat ker so nardil da je ta operaacija tajna. kaj ...prikaži večj pa veš kako ravnajo z njimi? in to da te niti zanima ne kako ravnajo z njimi ampak jih kljub temu avtomatsko takoj podpiraš velik pove o tvoji nečloveškosti in ignoranci.

  • Avatar hal69
    hal69 10:12 21.april 2015.

    Edino pravilno (moralo pustimo ob strani).

  • Avatar praufo
    praufo 14:23 20.april 2015.

    Preveč folka vsepovsod. Kaj naj delajo, kaj naj počnejo, kdo jih bo plačal a živeti morajo. Produkcijska sredstva - orodje,stroji, oprema, aparati, itd, so čedalje bolj izpopolnjeni. Rabi se manj delovne sile. Kaj naj delajo ?

  • Avatar Syn
    Syn 16:10 20.april 2015.

    Vsaka jim čast Avstralcem da so se spomnili na tak način reševanja tega problema. Ne vem al so Italijani tako nezainteresirani da bi pač izmenično pošiljali vojaške patrulje na odprto morje in vračali prebežnike, ali nimajo dovolj denarja v proračunu ...prikaži več ali jim je pač vseeno. Če je tako, bi jim v Bruslju morali dat vedet da morajo po novem obvezno patrulirat svoje morje pred prebežniki, ker zgleda da Italijani tega sami niso sposobni. Najlažje je pač zahtevat pomoč od drugih držav EU, valit krivdo na druge, pa čeprav z njihovim problemom nimajo popolnima nič.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.