Slovenija
124 ogledov

Tako zagreto se pogajajo za vas

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Oxxo 17:38 28.oktober 2013.

    Marko Simeunović - zakaj pa na glas ne poveš za koliko €€€ ste želeli novo pogodbo?Kratnik koliko na staro ceno?Upaš javno povedati? Aja... poslovna skrivnost... V državi vlada prava manija odiranja in v nebo vpijajočih marž... ...prikaži več navadnih ljudi in podjetij. vsak želi turbo expresno obogateti, ob tem pa pozablja kako majhni smo in temu primeren je tudi trg.

  • Frenkl 20:27 28.oktober 2013.

    Sem na strani SportKluba. SIOL je mene nategnu....pred kratkim moje starše...lažejo tko da ni res.....če bi hotl bi se zmenil. Sam poglej zgoraj izjave kok cajta se niso pogajal. Zdej se pa tud ne bojo. Majo vodilni na Telekomu pa ...prikaži več Siolu sigurn krompirjeve pocitnice....

  • Poss 22:17 28.oktober 2013.

    Simeunovič naj še pove, zakaj se še po dveh letih niso uspeli dogovoriti s T-2 o predvajanju programa SK Prime?!In zakaj so težave na slo programski shemi samo s Sportklub programi. Med tem, ko so na drugi strani ...prikaži več sedaj že 3 ponudniki storitev: T-2, Siol, Amis. Edini brez težav je Telemach, ki pa je v istnem lastništvu kot SportKlub. Marko prodaja bučke!!

  • Koka 18:08 28.oktober 2013.

    Naročen na Siol, zadovoljen, j...e se mi za Sport klub ;))

  • pesjan 18:37 28.oktober 2013.

    To od Simeunoviča nisem pričakoval da je taka cicija ? ALIpa vsi popreg LAŽEJO ?

  • Alvoxy 20:14 28.oktober 2013.

    Telekom si mislil, da si lahko kot državno podjetje pri nas privošči marsikaj, vendar so časi ko je kraljeval na trgu končani in se bo moral sprijazniti, da ga bodo tudi precej manjša podjetja podredila tako kot ga je v ...prikaži več tem primeru SportKlub. Krivda je nedvomno na strani Telekoma in tukaj vsak izgovor in sprenevedanje je odveč. To se ne bo dogajalo samo na trgu kabelske televizije ampak tudi na področju mobilne telefonije. Vsa čast SportKlubu da nis popustili in da vztrajajo pri svojem!

  • privat 20:14 28.oktober 2013.

    kaj ni to sramotno da siolovci so mrzlo hladni zaradi prekinitev nekaterih pogodb?? Kje pa je čast in spoštovanje do svojih plačnikov oz. pogodbenikov??Lepo bi bilo da to firmo država proda ...in denar uloži v zdravstvo!

  • picikato 21:22 28.oktober 2013.

    ...bravo oxxo!...podpišem

  • Andrej Albreht 12:41 02.november 2013.

    Slovenci imamo zaradi takih kot je Siol najdražji internet in vse kar spada zraven.

  • Luka Andrenšek 17:48 28.oktober 2013.

    Siol ima prav. Niso poceni, (siol) so pa kvalitetni. Pač ne bomo gledali nekaj tekem.

  • Realist 18:16 28.oktober 2013.

    Siolove oz. Telekomove storitve so podn. Tukaj je vsa krivda na strani Telekoma in sedaj skušajo v javnosti prikazati zgodbo, češ da niso oni čisto nič krivi. Vsi operaterji so leni dobili enake pogodbe z enakimi zneski za 3 leta. ...prikaži več Vsi so podpisali pogodba le Telekom ne, ker je verjel v to da bo lahko po enem letu izsiljeval nižjo ceno! No sedaj so se pa na trgu stvari spremenile, cene so šle gor in narmalno je sedaj pogodba drugačna. Prav je Telekomu da se je tako nategnil in podpiram vse na SportKlubu da ne popustijo!

  • ozbej 08:02 29.oktober 2013.

    Poss, saj je Simke povedal v Slovenskih novicah, da je T2 leto nazaj piratiziral program SK Prime >(sedaj SK3) preko nekega manjšega celjekga kabelskega operaterja v svoje omrežje in je zato problem. Res je, da najboljši šport ni poceni, najlažje ...prikaži več je narest tako, da vse prevališ na naročnike, kot to dela SIOL. Sport Klub in vsa vsebina je za naočnike zastonj, brez doplačila.

  • Frenkl 20:25 28.oktober 2013.

    Dej Telekom nehite kar neki nabijat. Skoz mate ena sranja. Niste hotl ADSL-ja prodajat k ste hotl najprej nas orng "obrat" za ISDN,...pol niste hotl optike prodajat k ste nas hotl za ADSL obrat. Hvala Bogu, da obstajajo še drugi ...prikaži več operaterji in smo šli lahko stran od vas. Sploh pa nategujete tko da ni res. Moji starši so vzel vašga trojčka. Kar dodatno ste jim dodal 2 paketa v programsko shemo....pa ker se niso odjavili...itaq noben ne pove od vaših prodajalcev to naglas....ste jim začel računat. Tako, da sem tud pri tej zgodbi bolj na strani SportKluba kot pa vas! Dejstvo je: imel ste možnost podpisat 3 letno pogodbo pa jo niste. Tam bi imel zagarantirano 3 letno isto ceno. NE ZDEJ JOKAT! Zjeb... ste naročnike, ker ste jih prikrajšal za cel kup dobrih in kvalitetnih tekem. Hokej: KHL, fuzbal-angleska liga, spanska liga, rokomet - liga prvakov (krim, celje), nogomet liga prvakov.....tenis....euroliga v košarki,...NESPOSOBNI TE!

  • ozbej 18:31 28.oktober 2013.

    Naj Siol pove ceno, če pravino da je petkratnik izpred 2 let, pogodbo so pa podpisovali lani za 1 leto. To je tako zavajanje, da večjega ne poznam. In ja, žalostno je, da Siol sedaj, ko imajo svoj TV, hodi ...prikaži več na tenderji in draži ceno. Da potem naredi isto, kot z nogometom in ligo prvakov - kupi pravoce, jih zapre samo za Siolove naročnike in še to ne djabe, proti doplačilu. Podpišite pogodbo in dajte še to proti plačilu. Tisti, ki bo hotel gledati, bo naročil, ostali ne ali pa bodo šli h konkurenci, ki to daje za svoje djabe. Vi pa kupujte laptope pa ostale traparije in jih dajajte za 1 EUR. Banda.

  • ozbej 18:36 28.oktober 2013.

    Tako kot Telekom pravi, da ima le Telemach samo programe SK4, SK5 in SK6 in HDje, imajo samo oni večino tekem lige pravkov, pa samo Siol javka in joka. Nisem še slišal Telemacha, da bi jokal, da nima lige prvakov, ...prikaži več razen sredine tekme, ki je na SKju. Siol, obračunavate preko medijev, raje se pogajajte in dajte vsebino na voljo vsem, potem pa pluvajte po drugih.

  • Objektiven 09:52 05.december 2013.

    Poss, T-2 nima SK Prime zaradi tega, ker je T-2 kakšno leto nazaj na lopovski način kradel signal za ta program in ga predvajal svojim naročnikom, plačeval pa ni nič. Kot je Ozbej povedal oziroma je uporabil besedo "piratiziral". Jaz ...prikaži več sportklub razumem, ker saj tudi ti (Poss) najbrž nikoli več ne bi posodil nekomu nekaj, če bi ti ta posojeno vrnil namerno poškodovano ali bi te okradel na nek način. Iskreno, edini Telemach od operaterjev, da se trudi za naročnike in jim ni vseeno za nas. Zdaj so še bolj globoko posegli v razvoj slovenskega športa (hokej - Olimpija; v košarko že tako vlagajo že vrsto let).

  • Objektiven 09:57 05.december 2013.

    Sem slišal danes od kolega, da jih je Siol klical in jim ponujal akcijo paket HBO namesto športa in sportklubov. Neverjetno, kaj se gre ta Siol!! Tud kolega pravi, kaj mu bo hbo (kjer se vrtijo isti filmi po večkrat ...prikaži več na dan), če ga pa šport zanima (fuzbal, košarka, hokej, liga prvakov, tenis, ...). Sedaj mu je še prekipelo, ker ga je Siol lagal dva meseca! Rekli so mu, da bodo sportklubi do konca novembra spet v shemi, in kje so?? NI JIH! In jih tudi NE BO. Vsem, ki imate Siol svetujem, da čimprej zamenjate operaterja. Čimprej, če hočte zdele v decembru spremljati Ligo prvakov in božično ter novoletno tekmo angleške premier lige.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.