Avto
17174 ogledov

Policija: "Tale voznica gotovo ne bere naših objav"

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Garancija
    Garancija 09:27 20.november 2023.

    Najbolj je smešno,ko dama z hudim avtom drži telefon,in telefonira,zdaj ne vem a je tolk glupa da ne zna vzpostavit prostoročno al prav zanalašč,da jezi druge

  • atamama 11:44 20.november 2023.

    Pravilni, varnost prometa je zelo pomembna. In pomembna je tehnoogija, ki služi namenu. Samo kaj, ko ni polivalentna.....služi za voznike, tatove koruze pa ne. Pred cca mesecem sem se peljal proti ZG in najprej od Otočca...mislim da je Bela cerkev, ...prikaži več nadvoz, 2 policaja merita, na izvozi Dobruška vas ustavljajo. Malo pred izvozom, njiva koruze, bel kombi, temnejši moški, ženske in otroci nalagajo koruzo. Od daleč se vidi, da je oni niso sadili. Pa se vprašaš, kdo je tu nor na varnost in koga?

  • rd2dmk2 09:20 20.november 2023.

    tole tukaj je orvel v svoji najslabši obliki. sem proti telefoniranju med vožnjo ampak obesili so se nad avto , ki je zadnji (ZADNJI) v koloni in ne ovira nikogar za njim. in kar je najbolj hecno se premakne za ...prikaži več par metrov. zravne pa, kakšna je razlika med prostoročnim telfoniranje in telefoniranjem s telefonom v roki . bistvo je v pogovoru, v tematiki. me zanima kolk ste lahko zbrani, če cas kliče šef in vas zmerja, kolk ste zbrani, če imete pogovor s svojim zdravnikom. no kolk ?

  • nikica 08:46 20.november 2023.

    A je res največji problem v prometu ženska ki brska telefonu ko stoji v koloni??? Ne pa X5, X6, Mečka brezvrati obriti debeli biznismeni kateri ne doživljajo dobesedno nobeno prometno pravilo na cesti.... ma ja, brskanje v koloni je bolj ...prikaži več nevarno.... za muhe najbrž.

    • Avatar NickMason
      NickMason 09:14 20.november 2023.

      Prekršek je vseeno,se pa bi lahko malo tolerilaro ,ne pa da kazen dobiš za brez veze za vsako malenkost,isto je ko teradar ujame ,pa greš 1km prehitro in se ti neumno zdi ,ker se v nistvu trudiš ko norce ki ...prikaži več celo 200km/h norijo pa ne lovijo

    • rd2dmk2 09:22 20.november 2023.

      prekršek je prekršek, ma a res. v naših krajih so redarji cel april vsak dan na istem mestu, ko pride poletje in turistična sezona pa jih ni niniti en dan. zakaj ? ker bi samo turiste morali kaznovat, pa jih ...prikaži več ne. zakaj ne ? ker država ne omogoči kaznovanja turistov. mi državljani domači pa moramo. naj se en advokat malo zamisli in vloži kakšno pritožo na EU zaradi diskriminacije.

    • vojko19 12:39 20.november 2023.

      Bistvo vsega je, da se kasira!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.