Svet
15 ogledov

Tarča je bilo berlinsko letališče

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • valerijakregar 08:32 11.oktober 2016.

    tudi ta "cvetka" je verjetno potovala prek naše države !zanimivo je, da v zadnjem času o teh prebežnikih brez papirjev v naših medijih ni zaslediti nobenih novic !kot da jih ni več. kot da problema z njimi ni ...prikaži več več.pa so še kako tukaj in zdaj !!!!!!!!!!!!nobenih informacij o številu že vrnjenih "cvetk" s strani eu nazaj v našo državo, nobene številke o zavrnjenih v postopkih vračanj zajetih na meji s strani hrvatov, nobenih informacij o številu že nastanjenih, ničesar..........novi centri pa se kar "sami" odpirajo..........:http://nova24tv.si/slovenija/ljudje/nov-migrantski-center-v-crnomlju-ze-postavljajo-zabojnike-za-migrante/vse se prikriva !!!!!!!!!!!!!!delajo za našim hrbtom !!!!!!!!!!!!!!!!!IZDANI SMO S STRANI IZDAJALSKE, LOPOVSKE, PRODANE VLADE !!!!!!!!!!!!!"hvaležnost" teh novonastanjenih hord nas še čaka.

  • valerijakregar 10:16 11.oktober 2016.

    v današnjem ""delu" v zvezi s črnomeljskim nastanitvenim centrom piše, da vse ilegalne prestopnike meje, ki jih v 72 urah ne uspejo vrniti hrvatom , odpeljejo v postojnski namestitveni center.torej med vrsticami lahko preberemo, da vseh hrvatje ne vzamejo ...prikaži več nazaj (saj niso nori !!!!), eu smo dali zavezo, da sprejmemo pri njih zavrnjene ("cvetke" !!!), vsak dan jih nekaj 10 uspe ilegalno priti k nam...........ergo : POSTAJAMO MIGRANTSKI ŽEP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!P.S.:šefic pa s svojim neprepričljivim blebetanjem in spuščanjem megle postaja še večji bedak, kot je v resnici videti !žal.PRODANI SMO.

  • leonardo 09:34 11.oktober 2016.

    In ves gnev ljudi ne pomaga, da ne bi naši vrli politiki kar naprej razmišljali o migrantskih centrih. Naj si vsak politik domov na dvorišče pripelje vsaj dva mladca iz kriznih držav, pa da vidimo koliko časa bodo še odpirali ...prikaži veči meje za takšne ljudi. Merklova gospa pa naj pošlje avione in jih pripelje k sebi, da bodo policaji imeli še več dela, narod pa strahu kaj se bo zgodilo v naslednjih dneh.

  • kapibara 09:24 11.oktober 2016.

    Zato pa si želi Peterle ostati tam gori..

  • maresem 09:19 11.oktober 2016.

    Davek za multi kulti. take pizdarije gredo po glavi le izprijenim musličem, ki jih je polna EU.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.