Popotnik
22901 ogledov

Bravo! Kakšna čast za Slovenijo!

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 08:30 26.avgust 2021.

    Poleg Slovenije, ki je bila nominirana po zaslugi "svojih trajnostnih prizadevanj v turizmu in gastronomiji" - to potrjuje tudi naziv Evropska gastronomska regija 2021 - so bile nominirane še Panama, Ruanda in Butan. Zanimiva druščina ob Sloveniji ? Kateri je ...prikaži več skupni imenovalec ?

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 10:03 26.avgust 2021.

    Ta je dobra...Butan, kjer je največ cepljenih...Tam v tistih hribih ne najdeš vseh ljudi v enem letu, kaj šele, da jih bi cepil...Dajte koga drugega zajebavat...Ali pa povejte, da je v Kongu umrlo zaradi covida le 200 ljudi...pa jih je ...prikaži veče okrog 180 milijonov...in cepljenih tam okrog 0,1%...

  • rd2dmk2 09:50 26.avgust 2021.

    in na STA so ponosni na take turiste. na turiste, ki vidijo prometni znak obvoz, pa ga zavestno ignorirajo in gredo navkljub prometni prepovedi delat zgago domačinom. polica in mestna redarstva pa zimsko (pardon poletno spanje ), jeseni pa udri ...prikaži veči po domačinu z vsemi radarji kar jih je. v metliki mora policija zapret cesto, da lahko v trgovino dostavijo potrebščine, na jesenicah turisti zabašejo vse lokalne ceste, na koncu pa vsi hočejo v eno te isto luknjo.

  • rd2dmk2 09:56 26.avgust 2021.

    zato pa v skovenijo ne pride CR7, Jordan, še celo naši bogataši uidejo.. Bled je bil nekoč rezidenca Kraljev, dons je pa .. no začelo se je z "hokejisti" iz VB. dons pa imajo podobno klientelo. V CRO imajo sobe ...prikaži več in apatmaje z 1k€ na noč, pri nas pa vsaka pasja uta se lahko spremeni v sobo, in potem ne dela nič, ne ceste, ne čistilne naprave, ne jezero. saj ne rečem da se ne zasluži, od 0,5M turistov, pa če vsak zapravi samo 10 eurov,samo pomislite kolk avtov pride za to množico.

  • rd2dmk2 09:47 26.avgust 2021.

    Leon, ti jest povem kateri kriterij. da lahko zastonj serješ po državi in ljudeh. sami avtodomarji, ki večinoma bivajo na na zato nedovoljenih mestih, brez plačila turistične takse in ostalih dajatev, smetijo in serjejo po naravi. ljudje, ki imajo denar ...prikaži več za najem ali nakup avtodoma, nočejo pa plačat parkirnino in se ti v obraz lažejo da ne najdejo počivališča za avtodom, najdejo pa skriti kotiček v naravi. in vedno več jih bo,ker ne rabijo rezervacij in PCT hotelskih protokolov.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.