Slovenija
10696 ogledov

Tega pomembnega podatka o cepljenju v Sloveniji nimamo

Komentarjev 28
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 07:08 15.oktober 2021.

    Gremo po vrsti zavajanj....""Med hospitaliziranimi s covidom-19 le petina cepljenih""....To je zato ker je veliko oseb hospitaliziranih zaradi drugih bolezni in jih štejete med Covidne...V resnici je procent cepljenih dobra polovica, med tistimi, ki so v bolnišnici ZARADI Covida..Podatki iz ...prikaži več Izraela kažejo da kljub tretjemu cepljenju cepivo ne varuje pred hospitalizacijo in težjim potekom bolezni...In priprave rezultatov na drugačen način ni zaradi prezasedenosti epidemiologov, ampak.. .......

    • Avatar Sreten Lukić
      lluckyss 07:17 15.oktober 2021.

      ....ampak zaradi tega, da se ne razkrijejo mahinacije s številkami, ki si jih privoščite...Kljub vaši "solati" od članka, se da razbrati iz teh številk, da je v bolnišnicah bolnikov izključno ZARADI Covida ENAKO število cepljenih in necepljenih, kot je tudi ...prikaži več enako število cepljenih in necepljenih zunaj bolnišnic...Podatka koliko cepljenih ali necepljenih je umrlo pa "nimate", ker "nimate" tudi podatka od česa so umrli okuženi s Covidom....Torej očitno Janez še naprej na polno poriva "stroko"..

    • krnekina12 08:36 15.oktober 2021.

      Dej get a life al pa vsaj do psihologa pejd, lol no. Res, pa kva je s tabo narobe? Pejd na sprehod vsaj.

    • sandi76 09:34 15.oktober 2021.

      Si ti administrator v bolnišnici in poznaš podatke ??

    • Avatar Sreten Lukić
      lluckyss 09:50 15.oktober 2021.

      @sandi76....To so javno objavljeni podatki, le razbrati jih je treba..In vedeti kaj pomeni v bolnišnici s Covidom ali zaradi Covida, vsi prebivalci ali populacija nad 15let, umrli s Covidom ali zaradi Covida, itd, itd...

    • Jernej65 12:36 15.oktober 2021.

      lluckyss, tako si se zaštrikal, da boš rabil celo življenje, da se boš razvozlal. Pa mislim, da ti celo ne bo uspelo.

    • janez.zalaznik 15:29 15.oktober 2021.

      To ne drži, gre za hospitalizirane z resno akutno okužbo dihal, ki imajo potrjeno okužbo na virus sars-cov2

    • Ender3 20:27 15.oktober 2021.

      Pustite statistiko, v primeru kovida je, zgolj dobro orodje za manipulacijo javnosti. Nihče ne ve, koliko je resnično umrlih zaradi posledic te bolezni. Ker, se po pravilu obdukcij ne dela. Kolikšno je približno stanje prekuženosti v populaciji?. Ker se te ...prikaži več študije ne opravijo ! Učinke cepiv se meri v procentih, ki jih navajajo proizvajalci. Naših študij ni, ker ni strokovnosti in odgovornosti, raje posegajo po tujih prav tako, večino prirejenih interesu BigPfarme. Zakaj že ?

    • Jernej65 22:52 15.oktober 2021.

      Ender3, kdo pravi da ni slovenskih študij. Že ti si jih v zelo kratkem času na teh forumih natresel ogromno. Počasi se že proglašaš za znanstvenika. Čakam kdaj jih bodo začeli povzemati tuji strokovnjaki z Danske, Finske, Švedske, kjer je ...prikaži več stanje najbolj porazno, saj se jih je največ cepilo in cepljeni najbolj množično umirajo po "tvojih" študijah. Še en spregledan strokovnjak na slovenski sceni. Povej mi kdaj boš ugledal sonce na temni strani interneta.

    • Jernej65 23:10 15.oktober 2021.

      Ender3, oprosti če sem spregledal, da si ženska. Na temno stran interneta se ne vidi prav dobro.

    • Ender3 00:06 16.oktober 2021.

      Jernej65, če si zagovornik domačih študij, potem ti aktivizem ne pomaga, če jih ne prebereš. Drugo pa je, če jih sploh razumeš in hočeš mene diskreditirati. Tam v kleti ste sigurno na dark internetu, kar se vidi tudi na vaših ...prikaži več postih, ki so odraz temačnega princa in velikega vodje enoumja.

    • Jernej65 00:28 16.oktober 2021.

      Ender3, obsedenost z velikim vodjem je huda reč. Naj ti prišepnem, da ga tudi jaz sovražim, nisem pa obseden z njim kot si ti. Ja študij je res veliko, tudi nekaj naših se najde. Razumem jih točno tako kot so ...prikaži več napisane, a to še ne pomeni, da vse verjamem. In Dark internet, a ni ta bolj domena antivaxerjev, tam se najbolj širijo študije strokovnjakov tvojega kova. Poznam jih nekaj, ki so v glavnem izobčenci. No saj poznaš zgodbe iz srednjega veka, kdo to so. To so tisti, ki jih družba zavrže.

    • Ender3 17:36 16.oktober 2021.

      Jernej65,oprosti, torej si obseden samo s cepivi in študijami o njih.Daj, naredi mi uslugo, spremljam samo neodvisno stroko, pošlji mi kakšno študijo domačih stručkotov, da naredim primerjavo.Naj ti prišepnem, nisem antivakser, hkrati pa nisem zagovornik kovid cepiv, v katere očitno ...prikaži več ti verjameš.Cepiva so lahko klasična, standardna in nestandardna. Morda veš v katero skupino spadajo aktualna in koliko časa se potrebuje za njihovo varno uporabo. Če se cepiš se na svojo odgovornost in prostovoljno.

    • Jernej65 18:06 16.oktober 2021.

      Ender3, če nisi antivaxer, potem nehaj natolcevat kako so cepiva škodljiva. Če se ne cepiš, bodi tiho in štej cepljene kako umirajo, po tvoje. Jaz sem se cepil in tega ne razglašam povsod. Tudi na forumih ne propagiram cepljenja, naj ...prikaži večj se vsak sam odloči. Motijo me pa takšni kot si ti, ki se oglašajo pri vsakem članku, kjer je govora o covidu. Napisal si že na stotine komentarjev, ki so vsi enaki. Sploh ne berem študij, ker je dovolj, da samo pogledam okoli sebe in so mi stvari jasne.

    • Jernej65 18:14 16.oktober 2021.

      Sam se lahko prepričaš da je študij ogromno. Ogromno jih je, ki podpirajo cepljenje. Tudi take so, ki govorijo proti cepljenju. Zdaj mi pa povej kdo sva jaz ali ti, da lahko po forumih ljudi prepričujeva v svoj prav. Se ...prikaži več ne boš mogoče kdaj pozneje zelo slabo počutil, če se bo izkazalo, da pa cepiva le pomagajo in si mogoče prav ti koga prepričal, da se ne cepi in pozneje zboli za hudo različico covida ali celo umre. Pusti ljudem naj se odločajo sami.

    • Jernej65 18:17 16.oktober 2021.

      Naj se odločajo na podlagi stroke, ki je takšna ali drugačna. Sigurno zna bolje svetovati kot jaz ali pa ti. Še enkrat ti rečem samo to. Ne pametuj tam, kjer to ni tvoje področje, ker si lahko v zelo veliki zmoti.

  • bobubob 08:41 15.oktober 2021.

    Seveda nimamo. Nimamo ničesar, kar bi razpihalo to EU meglo, ki nas duši. Naprimer podatkov o učinkovitosti Ivermectina, s katerim se je po svetu srečalo že na milijone bolnikov, podatke pa je zbirala uradna medicinska stroka. Nimamo zato, ker učinkovitega ...prikaži veča zdravila ne smemo imeti. Ker potem odpade vse to zastraševanje in delitve, hujskanje in divji zaslužki pokvarjencev v vseh strokah. Ker bi potem javnost vprašala, kako je s perspektivo mladih, z okoljem, z mejo, s korupcijo, z vrstami..

    • janez.zalaznik 15:30 15.oktober 2021.

      Najbrž smo ravno zato kupili še dve zdravili, ki sta obetavni, ivermectin menda ni.

    • Ender3 20:40 15.oktober 2021.

      bobubob 👍Ivermectin je dokazano učinkovit v th.dozi za človeke, brez nevarnih str. učinkov. Zanimivo, da je proizvajalec Merck in ta isti, sedaj hiti z registracijo Molnupiravirja po ceni 70$ za tbl., ki ima nevarne mutagene učinke. In Regeneronov monoklonski zvareh ...prikaži več z ceno 2100$ na dozo. Remdisivir prav tako opevan, drag in neučinkovit. G.janez.zalaznik toliko o ceni in učinkovitosti teh ameriških zvarkov in cepiv. https://youtu.be/FUXGB5FzhPc

  • Avatar Leon
    Leon 08:53 15.oktober 2021.

    Sedaj pri na vrsto cepljenje proti gripi ,ki bo izboljšalo statistiko .? Cepiti se lahko vsi brezplačno ??

  • rd2dmk2 08:02 15.oktober 2021.

    34% hospitalizatmoh je cepljenih..še pomnite tovarišu ? treba je odpustit vse necepljene, treba je samoplačniško zdravit vse necepljene. vtaknite si v rit vaše paradokse. in zapišite si za uh, tudi ko boste cepili čist vse boste imeli polne bolnice. namesto ...prikaži večto da bi usposovili zdravsrvo da ne z golfi ampak Tesli zdravi , da se usposobijo ekipe in angažira vse v zdravljenje ne da pa pol slovenije špika in se ukvaraja z papirji okol tega. in hkrati se poskrbi da se ukužene izlora za čas okužbe.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 09:25 15.oktober 2021.

    To pa res ni problem. Baba Vanga inštitut bivši IJS in Cizelj ter Leskovar bosta v trenutku ko se velikemu JJ zahoce, izračunala te podatke.

  • Adam_Jefferson 15:49 16.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • dani5 08:52 15.oktober 2021.

    Prirejeni podatki v korist cepiva.

  • antitrust 19:40 15.oktober 2021.

    Potem pa cepljenim prišteješ še strdke, pa smo tam tam......

  • bogdan444 20:58 15.oktober 2021.

    Avtor tega članka je očitno skregan z matematiko. 1. Če je v bolnicah in na intenzivni negi cca. 25% cepljenih, in če je cepljenih 50% vseh prebivalcev, potem je cepljenje samo 25% vseh prebivalcev zaščitilo pred bolnišnico. To pa je ...prikaži večje samo 50% od tistih, ki so cepljeni. 2. Če so v Izraelu izračunali, da je 90% zaščitenih v vseh starostnih skupinah, potem bi moralo biti zaščitenih tudi 90% od vseh cepljenih. Pri nas pa 50%.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.