Slovenija
51 ogledov

Tek čez ovire do koalicije

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • širhakl 23:46 05.december 2011.

    A NI ZOKI KAPITALIST?PA LEVIČARJE SIMPATIZIRA!?TLE NEKEJ NE ŠTIMA.

  • Žurnalček 11:36 06.december 2011.

    Sanjaj , samo sanjaj, pa paz da ne zaspiš.

  • Stolp 22:01 05.december 2011.

    Če je Janša pameten bi Virantu ponudil pravosodno in notranje ministrstvo, to kar zahteva. Potem imajo pomladne stranke + Virant dosti glasov. Janković mu bo to težko dal ker rabi pravosodno mafijo da ga ščiti pred pregonom za njegove lumparije.

  • opaz 02:07 06.december 2011.

    Katere ne bo snedel? Če ga prej MMF nau skinu.

  • Žurnalček 11:54 06.december 2011.

    Nobenega buldožerja ne bo potrebno uporabiti. Ne delajte problemov med ZJ in SD ker jih ni in jih biti ne more. Zakaj? Ker smo volilci SD kakor tudi ostali glasovali za ZJ enostavno zaradi vodstvenih izkušenj in pa njegove odločnosti ...prikaži več in deloholičnosti. Enako ne računajte na Erjavca, ker ZJ z prevratniki , ki rušijo podpisane dogovorje ,ne želi imeti opravka. Virant lahko samo z ZJ uveljavi svojo odločnost v sodstvu in policiji in mora v koalicijo iti , razen če noče biti v opoziciji tudi v drugi varianti. JJ mu ne bo dal svojih sodnih stvari v roke , ker ima zato Motvoza. Pa še v žlahti sta ane , sej samo čakam kdaj boste to objavili. No sej smo si v SLO skoraj vsi v žlahti. No in te trije so dovolj za sestavo vlade. Ko bo pa ATA OMAN udaril po mizi v SLS , se bo pa prostovoljno koaliciji priključil tudi Žerjav. Zakaj ? Stranka SLS je narejena za zščito interesov kmetov. Ker so se bali, da jih ta rdeči ne bodo zopet jahal. To je igralo , dokler niso ta rdeči vzeli kmetijskega min. in k

  • opaz 02:15 06.december 2011.

    Da sem jaz na Janševem mestu bi dal Virantu kar mandatarstvo in zase vzel eno ministrstvo. Tko bi dve , kaj dve, tri muhe na en mah dol poču.Turka, Jankovića, Kučana, in če hočete še samega Viranta, ki bi to ...prikaži več ponudbo seveda iz svojih povzpetniških vzgibov tudi sprejel.SDS, Virant, SLS, Nsi brez Desusa? Pa še s Črtomirom bi se mel več časa igrat.

  • mirko 08:38 06.december 2011.

    Če kdo misli da lahko človek svoj pravi značaj spremeni čez noč, se zelo moti. Pahor je še v svojem bistvu še vedno stari Pahor, omahljiv, neodločen, cincav,... Tisto na soočenjih je bila le igra vloge, kot v filmu. Zgrešil ...prikaži več je poklic. Kot filmski igralec bi bil dosti bolj uspešen, kot pa politik (na funkciji presednika vlade).

  • Žurnalček 12:08 06.december 2011.

    NADALJEVANJE: in kmetom dokazali , da so še boljši v črpanju subvencij od SLS. Tako pelje njim zadnji vlak dokazovanja in promocije, nimajo se pa kaj bati , ker jih ZJ sigurno ne bo povozil , kot jim to stalno ...prikaži več dela JJ, niso pa ustanovljeni kot politična ampak stranka interesa in jih je politikantsvo ala Šrot že drago stalo !

  • Žurnalček 12:11 06.december 2011.

    Ti si pa na ušesih sedel. ko je jj to varianto gladko odbil na zadnjem njegovem soočenju in zato izgubil vsaj 3000 glasov.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.