Slovenija
22 ogledov

"Tenis igram zato, da zmagam"

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zztop 21:45 22.april 2014.

    Ta mal deda Milan bo red naredu na levi. Vsi levi se boste slinil in topili, kot da bi bog stopu s križa za ta une verne, al pa Janšek zajecljal za desne. Vsi ste vi enaki - levi in ...prikaži več desni, zblojeni! Ko se en oglasi ste slepi in gluhi, drugače si ne morem predstavljat, da se ne zavedate, da vsi ti govediči kradejo, lažejo, prirejajo zgodbice in se jim jebe za vas in za Slovenijo !!! Lep večer vsem. Vi pa nadaljujte to sranje in levi, žalite in norčujte se iz Janša in njegovih, desni pa iz komunajzarjev. Mater ste bedni.

  • allstarr111 10:30 22.april 2014.

    Janko z vića bo pobedu garant, in vlada NE bo padla, ker se bodo oklepali stolčkov, ampak na prvih volitvah se bo pokazala drugačna slika, bile redne ali izredne. tam večine teh fac bo NE, in prav je tako.

  • vladek 16:35 22.april 2014.

    druži nas ljubezen do domovine in ne do solatarev

  • tralala 14:34 22.april 2014.

    V zapor. Po možnosti v isto celico kot plešasti Kriminalec.

  • tralala 14:41 22.april 2014.

    Se strinjam s tabo. To bi bila edina rešitev, vendar je neizvedljiva. Poleg intelektualne podhranjenosti, volilce SDS druži tudi ljubezen do kriminalcev.

  • Pepe007 10:15 22.april 2014.

    Panika za prazen nič... Gre za preprosto štetje. PS bo preštela, če brez Jankovića sploh obstaja. Koalicijske stranke pa bodo ugotavljale, če bi jih na volitvah danes kdo volil. Potem pa bodo glede na ta predvidevanja zagnale različno stopnjo "panike", ...prikaži več ker ima PS novega predsednika (če bo do tega prišlo).

  • Pepe1 12:46 22.april 2014.

    Če bi jankovič zmagal bi bili krivi podrepniki ki bi ga volili,zavedati se moramo da taki kot je Jankovič in Janša sploh ne bi smeli kandidirati in bi morali biti v zaporu,ker zaradi takih politikov izgubljamo ugled v svetu. V ...prikaži več svetu odstopajo ker so prejeli steklenico vina pri nas pa zaslepeni državljani jokajo pred sodiščem a za jok so dobili plačan prevoz in malico,če samo pogledate vojake Tanko ,Grims,Gorenjak, Jerovšek, Irglova da ne naštevam več morate vedeti da taki lajki ne morejo rešiti Slovenije in še polovica PS,ki se boji Jankoviča zato je naj bolje,da so volitve in teh parazitov ne volimo

  • mirko 21:24 22.april 2014.

    Sam sem trdno desno usmerjen glede politike in ne podpiram ne SDS še manj pa Ludomilo.Pač zagovarjam zdravo kmečko logiko, da toliko kot je postelja dolga se lahko iztegneš in nič več. Zlato fiskalno pravilo v ustavi bi zaostril ...prikaži več na mejo državnega zadolževanja na 0,00% BDP-ja. Namesto da bi vlagali dobro miljardo evrov v razvoj , ga zaradi kreditov plačamo za obresti tujcem. Teleta !!! Če se bi pa moral odločat, koga bi imel rajše za predsednika vlade samo med tema dvema ali Bratovškovo ali Jankovića, bi kljub temu, da mi srb na čelu naše vlade ne diši, dosti rajši videl JANKOVIĆA. Vseeno se mi zdi on dosti manj neumen od te kokoši.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.