Šport /sport/zimski-sporti
46 ogledov

Tepeš: Niti približno pošteno

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • wolf.ata 22:05 18.marec 2017.

    pa vidi se,da delajo tako,da mora zmagati ali Norvežan,Poljak,Nemec ali Avstrijec,se vidi,lahko bi skoke iz črtane serije pustili in nadeljevali od tam naprej,takrat bi naši bili na stopničkah,se vidi pri ocenah,ko velesile pri grdem-posiljenem telemarku dobi 19-20,naši pa mogoče 18.5 ...prikaži več ali 19,če je sreča ali pa je naš tako dober,da vidijo,da mu ne more nič do živega,ja,mali smo,kaj češ,

  • sprehajalec 22:43 18.marec 2017.

    Ata, malo je ljudi, ki si upajo kaj takega, to so Jurij pa fantje, pa Ti seveda, s tvojim pogumom, ki meji na norost, vendar preračunano, kar zmoreš le ti. Pa Jurij in fantje seveda.Danes je po sili razmer ...prikaži več in naključij nastala situacija, ki se primeri enkrat na nekaj let, včasih je trajalo kar celo destletje ali več za kaj takega. 1. Pojavijo se odlične razmere (hitrosti pod 100 km/h, pa rekordne daljave) 2. Prava skakalnica, ki to dopušča 3. Žirija še nič ne sluti. Ko je bil na vrsti Jurij, kot prvi, ki je realno sposoben to troje izkoristiti. Izkoristil jih je žal naslednji za njim.

  • Žurnalček 19:34 19.marec 2017.

    Danes je Kraft dobil ocene 18.5 za kriljenje i skoraj strmoglavljenje v prvi polovici leta in daljavo 211m , za katerega bi moral dobiti ocene med 15 in 16 !!!!! Razlika med njim i P.P je bila na koncu med ...prikaži več 5.in 6. mestom pa 1,5 točke ! Kuhinja , da večje v nobenem športu skoraj ni !! Nujno potrebno bi bilo potrebno v Svet. pokalu sojenje po pregledu posnetka , ne pa takole kot se jim zapaše !

  • sprehajalec 21:40 18.marec 2017.

    Jurij, luzer si. Nikoli več ne boš imel takšno šanso za skočit svetovni rekord. danes si imel šanso življenja, da se zapišeš v zgodovino. Če bi naredil takšen skok v prvi, kot si ga v drugi, bi se zapisal v ...prikaži večv zgodovino. tako si pa pritisnil na dile, pa je šlo dol. Idealni pogoji so bili, Johanson ga je pa čez minuto skočil.

  • logistika 22:01 18.marec 2017.

    ha, ha, sprehajalec, ki v življenju ni naredil nič pametnega, očita Juriju, da je luzer!

  • sprehajalec 22:09 18.marec 2017.

    Logistik za sončno upravo, povedal sem jasno, da je bil prvi skok danes. To Jurij dobro ve in žal mu je. Preveč agresivno je šel na dile. Priložnost je splavala po vodi. Če bi šel tako kot drugi skok, bi ...prikaži več se veselil svetovnega rekorda. Ponovitve kot je bilo danes, ne bo več.

  • wolf.ata 22:12 18.marec 2017.

    se sprehaja v oblaku,mogoče mu malo piha na podstrešju,pojdite fantje,pa se spustite tam dol,pa skočite-poletite malo,pa da vidimo,koliko bo pokakanih,za primerjavo te malo popeljem na Grobnik-u z motorjem 280km+,pa malo sem in tja,pa to,pa koleno na tla,za primerjavo samo,da se ...prikaži več ve,kapo dol tem fantom,skakalcem

  • vladek 07:09 19.marec 2017.

    Naredijo vse da Planica nima svetovni rekord,Grem stavit da v Planici najdaljši polet bo okrog 230 m.Bog čuval naše letalce

  • Žurnalček 19:38 19.marec 2017.

    Ni lepo reči , da je luzer ampak imel je šanso življenja in pred štartom je to tudi vedel po predhodnem skakalcu !

  • Plavi-mil 09:28 19.marec 2017.

    Včeraj se je spet pokazala ena velika kuhinja s strani velikih, to kar delajo s temi vetrnimi izravnavami, spreminjanjem naleta in podobnim sranjem je ena sama goljufija.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.