Pod streho /pod-streho/varcna-hisa
20775 ogledov

Ti obrtniki so najbolj podražili svoje storitve

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 12:48 08.september 2022.

    Ce so podrazali material razumem, da pa dvignes delovno urno postavko za 25% si pa lakomen. Trg ocitno. Jaz se vsega na youtubu in drugje naucim. Vzame cas a prisparam enormne stroske. Pa se po standardu je narejeno. Kar ne ...prikaži več moremo reci za stevilne kvazi obrtnike. Posrbej pri elektriki je teh, ki ne poznajo standardov veliko

  • rd2dmk2 07:53 08.september 2022.

    hahah drva so se najbolj podražila... verjetno je kriva vojna in covid.. zelo verjetno... ne sigurno..kdaj bo vlada pritisnila na kmetijsko zbornico da se tuki naredi malo omejitve, recimo najvišja cena za poleno in tresko. p.s. naj gozdarji pripravijo osnutek ...prikaži več da drevje ki gnije se zaračuna lastniku in plača davek, če je tako zajeban da ga noče prodat nekomu, ki bi šel rad v gozd po polomljeno in suho za lastnika ničvreno kurjavo.

    • BenX 08:16 08.september 2022.

      Ne vem s kako pravico bi ti nekomu narekoval kako naj gospodari na svoji zemlji? Se ti ne zdi, da je samoodlocanja in svobode ze itak dosti premalo? Se bolj vse zbirokracirat in nadzorovat? Milijarde grejo za podkupnine in lobiranja, ...prikaži več vojsko, farmacijo,... Mi bi se pa med sabo zaradi drv naj kregali? Bi bilo marsikaj drugega treba nadzorivat (nagnat), recimo, politiko (oz. njihove lastnike) za zacetek.

    • oneh 08:46 08.september 2022.

      Levuharji bi zopet nekaj omejevali, diktirali in si prilaščali. Govorijo pa da je sedaj svoboda in zato plešejo.

    • Plavi-mil 14:25 08.september 2022.

      Ne rastejo na na nafto, zato so se drva podražila.

    • rd2dmk2 15:47 08.september 2022.

      benx takole je nekdo ima parcelo, gradbeno. pa na njej nič ne gradi. zakaj mora ta davek plačati za nepozidano parcelo? nekdo ima avto, pa nima denarja da bi ga registriral . zakaj mora plačati davek ? a to pa gre ?

    • BenX 16:38 08.september 2022.

      Rd2dmk2, saj vsak lastnik gozda tudi placuje davek. :) S tem, da je pri nas gozd celo "javno dobro", se pravi, da lahko vsak hodi po/v njem in nabira plodove. S tem naceloma nimam tezav, samo potem naj bo se ...prikaži več davek javno dobro, ne pa da bi mi zdaj se nekdo ki ima 5 min casa narekoval kaj in kako naj. To je nevarna igra, kateri se itak priblizujemo z veliko hitrostjo in pot nazaj bo hudo tezka ce sploh mogoca.

  • lojs 12:21 08.september 2022.

    inšpektorji naj obiščejo kakšno parcelo in naj si jo ogledajo ... kubiki lesa-hlodovine leži že nekaj let ... ampak ker je pač njihovo, se nihče ne sme dotaknit ... lahko vse strohni, če pa rabiš pa plačaj po 100€ ... HALO! ne gre tako

  • Pierre 11:17 08.september 2022.

    NEHAJTE nas vsak dan ''j....' s temi podražitvami, jaz vas mam polni kufer!!!!

  • lojs 12:19 08.september 2022.

    obstajajo načini, koko priti do informacije koliko lesa se je posekalo v zasebni lasti ... vlada naj postavi zgornjo mejo, sicer pa zvišat katasterski dohodek ... les se kar draži, čeprav ni iz rusije ... tem kmetom nikoli dosti, trg ...prikaži več je totalno neurejen in čisti divji zahod, seveda vse pod roko brez davka, brez računa ... 100€ za kubik je premalo, pa naj bo 200€ ... ja tudi to bo premalo ... no 500€ za kubik je pa že boljše , požrešnost

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.