Zdravje
17791 ogledov

To so velike novosti, ki jih vlada napoveduje v zdravstvu

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 18:51 13.september 2023.

    Dokler bo imel rok Ravnikar dovolj časa za sindikalno delo, sodelovanje v vseh mogočih odborih in odgovarjati na vsako novinarsko vprašanje, trdim , da še vedno ni dovolj obremenjen z zdravniškim delom. Pika!

  • Kmodri 18:32 13.september 2023.

    Sedaj bo šele zelooo počasna obravnava!

  • SlavkoKrizman 18:29 13.september 2023.

    veliko blabla in nič dobrega za paciente...

  • pravičnik77 19:44 13.september 2023.

    glede na to, da si bomo sami postavljali diagnozo me zanima, komu izstavim račun za svoje zdravniško delo, namreč do sedaj je bil zato plačan zdravnik, sedaj bom moral biti jaz... koliko stane 1 ura zdravnikovega dela, da vem postavit ...prikaži več višino zahtevka... eni 100 eur na diagnozo, pravo ali pa napačno, tudi zdravniki so plačani za napačne diagnoze, tudi za smrti zaradi njihovih napak... a recept si tudi sam napišem, napotnico... pa bolniški list ipd.?

  • Ender3 20:12 13.september 2023.

    V kateri smeri bo šla reforma zdravstva pove že dejstvo, da je v strokovni svet prišel J. Poklukar. In to po vsem, kar je taisti že povzročil..In to ni edini, ki bo uplival na morebitne odločitve in spremembe. Še toplemu ...prikaži več Šabedru se že marsikaj očita, nekdanji sodelavci pa so še vedno na delovnih mestih. Dokler se ne bo radikalno pospravilo s temi akterji in lobiji preboja ne bo. Slogan zdravnikov ostaja « ne moremo tako malo delati, kot nam lahko dobro plačajo»

  • RAJKO 22:09 13.september 2023.

    Golobova nespsobna vlada. Zdravstvo ni bilo še nikoli v slabšem stanju.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:45 13.september 2023.

    Res bi nam vsem želela, da bi ta nova zdravstvena reforma delovala, ne želim biti pesimistična, a se mi zdi, da je to še ena floslula, ki bo pogoltnila mnogo denarja, sprememb pa dejansko ne bo.

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:43 14.september 2023.

    Vse novosti se obljubljajo,zgodi se skoraj nič.Za njihove bo poskrbljeno,za naše pa ne

  • Pepe007 08:18 14.september 2023.

    ZZZS naj naredi svojo mrežo za administrativne in dodatne strokovne odločitve. Osebni zdravnik priporoča bolniško, ZZZS naj naredi administracijo ali z drugim mnenjem negira osebnega zdravnika. Osebni zdravnik svetuje X specialista v N mesecih, ZZZS naj pacientu bodisi dobi specialista ...prikaži več ali mu pove, da njegovo stanje ni tako nujno. Sedaj je večina napotnic "zelo nujno", ker pač ljudje "grozijo" osebnim zdravnikom. Kaj točno pa ima zdravnik od tega, če se zameri pacientu?

  • Grof 19:02 13.september 2023.

    Sin padel s kolesa, odprt zlom nadlahtnice, sam se neznam odločiti, a je poškodba zrela za urgenco, ali ne, ali mu roko povežem kar za kljuko vhodnih vrat stanovanja, prosim Goloba, da mi svetuje, kaj …..

    • Ender3 19:49 13.september 2023.

      Grof za te velja, da boš najbolj mnenje grbavca uporabil. Najbližji ti je !

  • Stampedo 08:01 14.september 2023.

    Ogled kakšne zasebne veterinarske klinike bi načrtovalcem sprememb pokazal kje je treba (pre)številne odvečne kadre, ki ne delajo (politično nastavljene kontrolne administrativce, "zdravnike" v komisijah, ...), usmeriti na zavod za brezposelne. Ob tem bi ostali v ZD in bolnišnicah vedeli, ...prikaži več, da ni več zaviralcev in bi svoje delo z lahkoto opravljali. Pa družincem malo več možnosti, da sami diagnosticirajo.

  • bobubob 09:46 14.september 2023.

    Cilj vseh vlad je - čimveč zdravstva in čimmanj zdravja. Nato pa strižejo bolni plebs, ki ga je vedno več. Smo videli med nedavnim besnenjem tega zdravstva, koliko jim je dejansko do zdravja. Vojni dobičkarji, nič drugega niso. Tudi v ...prikaži večv drugih 'strokah' ni kaj drugače, vse to pa je možno, ker hodimo volilci na volitve pišmeuharsko volit eni leve, drugi t.i. desne gnide- ne glede na to, kako nam oboji debelo lažejo glede cepiv, vojn, ekologije, vremena.. Ploskamo piromanom, ki gasijo z bencinom!

  • Naklonsky 18:03 13.september 2023.

    Wauuuu…… to so pa res ene največjih znanstveno strokovnih novosti v zgodovini Slovenije! In končno “v enem mesecu do specialista”! Bravo, mr. Taubi, vsa čast! Končno bo raja plesala od veselja!

    • Ender3 19:53 13.september 2023.

      Naklonsky ti ne spadaš med rajo..Takšna marginalna skupina nima časa za ples, ker mora pisati bedne komentarje in si menjati profile..Ne vem, če polisendvič in pingo sok odtehta ves trud..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.