Zdravje
8350 ogledov

Štrukelj: Prihajajo nova cepiva in zdravila

Komentarjev 27
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 17:13 07.oktober 2021.

    Kaj, ko bi Štrukelj kakšno izjavo prihranil zase. !! Takšne informacije, lahko vsakdo, ki ga to zanima poišče na netu, bolj verodostojno in ne v slogu "baba rekla, baba kazala"

  • Avatar Leon
    Leon 17:11 07.oktober 2021.

    Le štruklje sodi naj dr. Štrukelj .... takšne nebuloze ,da so vsa cepiva in zdravila varna so na ravni IJJ in NOVA24 .

  • rd2dmk2 17:12 07.oktober 2021.

    letno samo v angliji zaradi aspirina in drugih protivnetnih zdravil umre 3000 ljudi, hkrat pa rešimo 100k življenj. torej tolerirate stranske učinke v višini 3%. no vsaj da vemo, kolk smo vredni. bi pa še vedno vpili za da uporaba ...prikaži večba zdravil prevaga neuporabo če bi bilo razmerje 99%.

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 17:17 07.oktober 2021.

    Če so ta cepiva res tako uspešna, zakaj je toliko cepljenih v bolnišnicah, zakaj prenašajo virus... in daleč od tega, da so varna...Poznam več tistih, ki jih je zadela kap v tednu ali dveh tednih po cepljenju, kot pa takšnih ...prikaži več ki naj bi umrli za Covidom...Verjamem, da imate tudi ostali podobne izkušnje....Ne nam torej nakladat, ker narod ne bo pozabil in boste za svoje rabote odgovarjali pred ljudstvom...

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 19:43 07.oktober 2021.

    Nova cepiva in zdravila, nove zmešnjave na vidiku!

  • molka 21:05 07.oktober 2021.

    nov kretenizem na obzorju

  • Avatar MS
    MS 17:23 07.oktober 2021.

    Štrukelj Ivermectina ni omenil! Zakaj?

    • Ender3 19:26 07.oktober 2021.

      Verjetno sta dva razloga. Ni še znan učinek molpupiravirja v primerjavi z ivermectinom in velik cenovni razkorak med obema. Drugo, novinarjem ne dovolijo postaviti, predhodno določenih vprašanj. Zakaj ?, je recimo Indija ob nizki precepljenosti učinkovita pri zajezitvi okužb in ...prikaži več bolezni. Zakaj so endemični kraji v Afriko z parazitnimi okužbami, brez covid okužb... https://youtu.be/hKa3EZqofNo

    • Avatar MS
      MS 19:59 07.oktober 2021.

      Zato ga ne o,emksker Svetovna zdravstvena organizacija kot Evropska agencija za zdravila (Ema) odsvetujeta uporabo ivermektina za zdravljenje covida. Tudi podjetje Merck (MSD), proizvajalec ivermektina, je februarja letos opozorilo, da dokazov o učinkovitosti ni, pri njihovih znanstvenikih pa je še ...prikaži več posebno skrb vzbujalo to, da je bilo v večini raziskav premalo poudarka na varnosti. Toda nekatere države ga dovoljujejo, ponekod ga zdravniki predpisujejo mimo uveljavljenih priporočil.

    • Avatar MS
      MS 20:01 07.oktober 2021.

      Ivermectin je zdravilo za konje! Zaradi mene ga lahko jemljejo vsi anticepilci! Zagotovo ne bodo imeli srčnih glist in notranjih ali zunanjih parazitov, a pred covidom jih ne bo zavaroval niti pozdravil! Zakaj? Zato ker Ivermektin ni protivirusno zdravilo! =>Ivermektin ...prikaži večn ni protivirusno zdravilo!!!

    • Avatar MS
      MS 20:01 07.oktober 2021.

      Ivermektin kljub vsemu ima zelo glasno skupino zagovornikov, ki od najvišjih znanstvenih institucij zahteva priznanje in široko uporabo tega zdravila v boju proti covidu-19. Proticepilci ga imajo za čudežno rešitev! Ok, naj ga imajo! Ivermectin je zdravilo za konje!

    • Ender3 20:12 07.oktober 2021.

      MS, očitno si res trmast kot konj, kaj misliš, da so doze za živali enake tistim za ljudi. Dobro prisluhni, ne rabiš kmečne logike, kako se na YT poznetku blokira ime zdravila. Vidiš razloge zato? Imaš kakšen kontraargument na primerjalno ...prikaži več analizo na posnetu. Številke in graf so zgovorni tudi za aktiviste cepljenja in nasprotnike Ivermectina. https://youtu.be/WSlW8l7UvuI

    • Avatar jate
      jate 20:47 07.oktober 2021.

      MS nič hudga če je zdravilo za konje...saj veš da se za najboljšim konjem vedno kadi...

    • Avatar DvaPlusDvaJe4
      DvaPlusDvaJe4 21:08 07.oktober 2021.

      Folk a lahko jaz tudi kaj dorečem :) zdravila nam bodo šopali v hrano. Štrukelj: kako narediti iz štruklja potico. Pravi zdravnik se drugače izraža. Njemu bi pripisal kuharsko knjigo za telebane in zbrani idiotizmi na kupu. Sori ker vidimo ...prikaži več čez laži in manipulacijo.

    • Avatar MS
      MS 10:34 08.oktober 2021.

      "Nisi konj in nisi krava. Resno, vsi vi. Nehajte." To so besede, s katerimi je ameriška Uprava za hrano in zdravila (FDA) pozvala ljudi, naj se v primeru covida-19 ne zdravijo z ivermektinom, ki je sicer namenjen zdravljenju oziroma preprečevanju ...prikaži več parazitov pri živalih.

    • Avatar MS
      MS 10:36 08.oktober 2021.

      Obstaja velika razlika med ivermektinom, ki je namenjen živalim, in tistim, ki je namenjen ljudem. Kar pa je najpomembneje – to ni v nobenem primeru zdravilo za zdravljenje virusov. Ivermektin lahko povzroči nizek krvni tlak, alergične reakcije, omotico, težave z ...prikaži več z ravnotežjem, napade in celo smrt. Medtem pa so preverjeni načini za preprečevanje širjenja covida-19 zagotovo cepljenje, uporaba zaščitne maske, vzdrževanje medosebne razdalje, higiena rok in izogibanje množicam.

    • Avatar jate
      jate 16:11 08.oktober 2021.

      MS kar nas ne ubije nas ojača

    • Avatar MS
      MS 16:27 08.oktober 2021.

      jate, drži a le za za tiste ki jih covid19 ne ubije. Žali niso vsi te sreče!

  • rd2dmk2 20:36 07.oktober 2021.

    me ne spustijo na uregenco da bi osebno preveril, pa že en lep časni bilo posnetkov z urgence, amapk zadnji posnetki so bili v stilu, osebje bolnice v vesoljskih skafandrih, z dihalnimi aparati se gibljejeo med bolniki s covidom.. pa ...prikaži več vas vprašam ? kaj niso cepljeni ? kaj ni cepljen zaščiten pred hudimi posledicami in okužbo ? ja... zakaj pa tako niso opremljeni trgovci, šoferji, in drugi državljani, ki tudi imajo stik z okuženimi, pa so nekateri celo samo P in T, torej kanon futr za covid.

  • vzev 22:11 07.oktober 2021.

    Odlično. Še več nepoznanih cepiv, za katere nimajo pojma kakšni bodo stranski učinki.

  • Avatar jate
    jate 20:44 07.oktober 2021.

    Stručko ,nas zanimajo samo zdravila ne cepiva

  • rd2dmk2 21:14 07.oktober 2021.

    saj pravim, star sem in že pozabljam, pa bi še tole sedaj vas vprašal. vsak dan je okuženih toliko in toliko ljudi. zame so to srečneži, ki jih je prizadel covid, pa so še vedno zdravi in hkrat imuni ( ...prikaži več( torej P ) in tudi cepljeni ( torej tudi C ) po neki za stroko "nenaravni poti". in nihče od stroke in prijateljev cepljenja ne reče Hura, tolk in tolk je rešenih ( lahko tudi rečete cepljenih).. ma prav zanima zakaj se nihče tega ne veseli.

    • vzev 22:12 07.oktober 2021.

      Ker če nekdo preboli, od njega ne dobijo nič. Če se pa testira pa padajo evrčki.

  • bobubob 20:43 08.oktober 2021.

    Prej bodo za 'cepljenje' najeli Marsovce kot dovolili Ivermectin, ki dokazano učinkovito preprečuje razmnoževanje virusa. Ampak doklef fizer na objavi študij o tem, bo prodajal le svoje 'zdravilo'. Ki je seveda varno in preizkušeno, kot pravijo. Isto bo za njimi ...prikaži večmi ponovil Krek in za njim še celoten zborček državne 'stroke'... EU hlapci.

  • Avatar MS
    MS 18:49 07.oktober 2021.

    Po navedbah Štruklja lahko v prvih mesecih naslednjega leta pričakujemo tudi registracijo prvih dveh specifičnih zdravil za zdravljenje covida-19. Pfizerjevo zdravilo, ki deluje kot zaviralec virusne proteaze, s čimer preprečuje razmnoževanje virusa v telesu, bo dovoljenje predvidoma dobilo januarja ali ...prikaži več februarja 2022. Molnupiravir farmacevtskega velika Merck, zdravilo, ki je najdlje v kliničnem preizkušanju in kaže zelo obetavne rezultate, bo morda na voljo januarja.

    • leonardo 07:27 08.oktober 2021.

      MS, kar hitro v vrsto, da ga ne boš zamudil!

    • Avatar MS
      MS 09:36 08.oktober 2021.

      leonardo, ne bom ga rabil! Prejšnji teden sem se cepil s tretjim odmerkom in pridobil kar dolgoročno imuniteto! Tebi pa priporočam Ivermectin!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.