Slovenija
18 ogledov

Tisočak primerna globa

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 01:14 13.december 2011.

    Ni to napaka MOL-a, ampak je pripravljen uvoz na gradbišče novega Študenta, ki se je pa zavlekel zaradi propada Vegrada.

  • krtina 08:38 12.december 2011.

    1. Odlično je in končno, da študentje ne zasedajo več (v toliki meri) parkirišč v BS3. Kajti še vedno na debelo parkirajo tam. Le da jih spuščajo noter stare mame, strici in tete.2. Pravilno je, da se kaznujejo taki, ...prikaži več ki so totalno razrili travnik in parkirajo kot na kaki gasilski veselici.3. Posnetek je odličen dokaz manipulacije. Tam sem bil istega dne in če dobro pogledate, je cesta praktčno nedotaknjena. Privoz pa je res ena sama ogromna luža. Zorni kot fotografije je zavajajoč in kaže, kako se da, če se želi - manipulirati z informacijami.Pozdrav.

  • soncnica 09:44 12.december 2011.

    v okolici je dovolj plačljivih parkirišč, kjer bi lahko študentje pustili svoje jeklene konjičke. Ampak se najde problem, ko je treba parking plačat, na tem blatu je pa zastonj. Jah, ljudje morajo dojet, da je avto luksuz in če imaš ...prikaži več za bencin, zavarovanje in nenazadnje tudi za nakup avta, imaš tudi tisti evro ali dva za parking. Drugače se pa ravno tako kaznuje kmete in tudi tovornjakarje, če ti umažejo cesto. Pa kaznovali so samo dva. Lahko bi se tam utaborili in bi kaznovali ne vem 500 folka recimo. Če bi bila ta parcela moja in bi si mi študentje prilastili to parcelo za svoje privat parkirišče, bi že zdavnaj uredila, da se to ne bi dogajalo. Je pa tudi napaka MOLa, da je tam naredila uvoz/izvoz iz parcele in si študentje to razlagajo kot dovoljenje za parking.

  • sobota4 08:32 12.december 2011.

    Mogoče ne bi bilo slabo, da bi se inšpektorji kdaj postavili tudi ob kakšno gradbišče

  • MK 08:34 12.december 2011.

    mogoče bi se pa študenteki raje z busom vozili, če pa pridejo od drugod pa imajo na dolgem mostu varianto parkiraj in se pelji brezplačno zato vsako stokanje odpade. na jetra mi grejo študenti ko zapakirajo parkirišča pred bloki in ...prikaži več svoj ljubi avto umaknejo šele konec tedna ali po dveh ko grejo nazaj v hotel mama.

  • Žurnalček 08:44 12.december 2011.

    Edino pravilno. Še lastnika parcele je treba vsekat, ker nikjer ne piše , da P ne izdaja. Ni pa tu kršen samo prometni zakon, ampak je kršen tudi zakon o rabi kmetijskih zemljiščih. Ko smo že pri tem, bi mogoče ...prikaži veče inšpektor za okolje, kakor tudi redarji stopili na Verovškovo ter končali z zapraševanjem te ulice s strani betonarne, nasproti Leka in pa na Litijsko na levi pred AC.

  • 1111 08:48 12.december 2011.

    ...pol pa fasade, pa ograje, pa...odpadejo...ne bo jih ob gradbiščih!!!

  • Žurnalček 08:53 12.december 2011.

    Ma kaj ne poveš, da pri zdravih očeh narobe vidim in s tem ne mislim fotografije , ampak v živo ! Kako se izigrava CSD-eje v vezi socialnih transferjev , pa lahko vidite na P Študentskih domov. Vsaki peti avto ...prikaži večo , je nov, kupljen , da se bo lahko hitro prišel-a domov. Z potrdili ki jih nosijo o soc. statusu staršev , pa lažejo državo, zlasti otroci staršev z statusom kmeta.

  • 1111 08:54 12.december 2011.

    ...spolzko cestiče naredijo tudi prenaloženi tovornjaki, ki odpada zemlja in se steka blato z njih, kot jesensko listje z dreves, pa nobeden nič...kje ste sedaj pametnjakoviči??? Zadeve parkiranja se rešuje na drugačen način...umazane gume so samo izgovor za polnjenje blagajne ...prikaži več občin...banda ušiva pokvarjena!!!

  • proflex 10:00 12.december 2011.

    se vidi da nimaš pojma, osebno mi z veseljem parkiral na dolgem mostu in odšel v mesto z busom, vendar ob 8.00 uri zjutraj ne dobiš več parkinga na dolgem mostu. Razen če ga vržeš na travo, ampak pol ti ...prikaži več pa redarji nabijejo kazen za nepravilno parkiranje -> na dolgem mostu:)

  • mrki 10:11 12.december 2011.

    kar ste hoteli - to imate - je Zoki vpeljal plačljive variante , da napolni mestni proračun , ki je na robu bankrota. Taka varianta sledi za SLO , ker pač drugače ne zna - taktika je ponovljiva - Mercator ...prikaži večtor 3,5 x več zapufan , MOL - 3,5 x več zapufan - zakaj nebi še SLO zapufali po istem principu!?.

  • MK 12:20 12.december 2011.

    jst tud ne parkiram po Sloveniji zastonj. Če grem v MB plačam, če grem v Portorož plačam, če grem v Bovec plačam. Plačite tudi dnevni migranti v Ljubljano. Sej delate gužvo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.