Slovenija
152 ogledov

To bodo drugo leto iskali delodajalci

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 14:00 24.december 2016.

    \sodelavce za preprosta dela v predelovalnih dejavnostih,voznike težkih tovornjakov in vlačilcev,prodajalce,varilce,orodjarje,čistilce, strežnike in gospodinjske pomočnike,zidarje,varnostnike, komercialne zastopnike za prodajokuharje.....................v ENI OSEBI !

  • Boris Odreitz 17:18 24.december 2016.

    katera Gradbena firma bo iskala pomočnike vzgojiteljev ? :-)

  • Ludvik Miholic 19:32 24.december 2016.

    DELODAJALCI PAC PRASCI BODO ISKALI DELAVCE KATERI BODO JIM DELALI ZASTONJ POSEBNO IZKORISCEVALCEM KOT JE ON KATERI DELA SLADOLEDE PARASITI POJTE Z FIRMAMA V AVSTRIJO PA BOSTE VIDELI KOLIKO TAM STANE DELAVEC

  • abyx 04:39 25.december 2016.

    točno tako Leon, obup!

  • abyx 04:41 25.december 2016.

    Najbolj smešno je ko iščeš enostavno delo, pol pa vidiš opravila in the prime slabo, ker jih je naštetih tolko da te takoj mine poslat prošnjo... Danes za dobit službo moraš načeloma se prodajat kot prostitutka in lagat.

  • Avatar Leon
    Leon 08:32 26.december 2016.

    A ti bi pa jarke kopal po Sloveniji, pobiral smeti ,delal cestna dela ...kaj ? A misliš ,da si Borut Pahor ?

  • Avatar praufo
    praufo 08:56 26.december 2016.

    sej tudi na komunalo ne prideš kar tako, morš imet veze, celo tujce prej vzamejo, kot domačine, čeprav se prijavijo na razpis, izgovor za neizbranost pa je, nimate ustreznega profila

  • nergač 15:44 25.december 2016.

    V članku manjka bistvena oznaka vseh teh del, ki naj bi bila iskana: iskali bodo prekarce, to je take, ki se strinjajo z vsako pogodbo, ki jo ponudi delodajalec v podpis. Sploh pa ne gre pri nas za nobene delodajalce, ...prikaži več ker praktično vsi kršijo delovnopravno zakonodajo. Obstajajo le zato, ker jim njihovih kavbojsko - balkanskih firm nihče ne pozapre, ker inšpekcija ne deluje, ker skoraj vedno - ugotovi, ni pristojna.

  • Avatar Leon
    Leon 08:36 26.december 2016.

    Posredniške agencije so donosen vir za posameznike iz ministrstev ali državna korupcija . Vse to bi morali opravljati na zavodu za zaposlovanje (ZRSZ ) namesto tega tam delajo križce v formularjih in delijo brošure kako bi bilo ,če bi bilo ...prikaži več ......morda v Švici !

  • matermila 12:32 24.december 2016.

    Delodajalci bodo najpogosteje iskali delavce iz naslednjih desetih poklicev:\s\sdelavce za preprosta dela v predelovalnih dejavnostih,voznike težkih tovornjakov in vlačilcev,prodajalce,varilce,orodjarje,čistilce, strežnike in gospodinjske pomočnike,zidarje,varnostnike, komercialne zastopnike za prodajokuharje. Torej najcenejšo delovno ...prikaži več silo,za minimalca,če ne za zajamčenega.Jebeš tako.Najprej je treba omejiti vstop južnjakom,ki delajo za 2 do 3€/uro,potem pa se bomo lahko pogovarjali.

  • Avatar praufo
    praufo 15:14 24.december 2016.

    to je sedaj iskano, in seveda tudi mizerno plačano, če je sploh plačano (poznane so zgodbe tovornjakarjev) in zato marsikdo zapusti delodajalca, potem pa zopet razpis ... potem pa zgleda koliko se zaposluje, ... to je čisti pesek v oči, ...prikaži več dokler bo tak odnos do delavcev in tako obdavčena plača, bo vse po starem, da ne govorimo o minimalcu, ki je bedarija, ... sprememb kaj prida ne bo, kar od te vlade ni zapričakovat, razen nove zaposlitve v javnem sektorju, predvsem dodatne svetovalce na zzzs (tega pa žal na tem seznamu ni, ker to so pa službe za izbrance)

  • Avatar praufo
    praufo 18:21 25.december 2016.

    pred prvo zadevo je treba uvest utd, minimalna sredstva za preživetjekot prvo bi moral zakonsko ukinit posredniške agencije, služijo na račun delavcev, sužnjev, kot drugo ukinit minimalca, pa da da vidimo pol, ... če bo plača 100€ naj bo ...prikaži več pa 100, če bo kdo hotel delat za ta dnar naj dela, tako se pa vsi obešajo na to minimalno plačo, to je absurd, kot tretje uvest neke oblike malega dela, ko se bo lahko najelo delavca za občasna, sezonska ali mala dela, tega sedaj ni, pač obstaja honorano, ki je nenormalno astronomsko obdavčeno ali pa s.p., kjer moraš plačat 350€ državi, pa če ti naročnik plača ali ne ... to je totalno nefleksibilna in neuporabna zakonodaja, ... žal cmeravi vladarji tega niso sposobni spremenit, ker vedno samo nekaj preočujejo ... so pa poskrbeli za upokojence, kar predstavlja 1/3 prebivalstva ... to je pa res hud podatek

  • abyx 16:51 25.december 2016.

    Inšpekcija pri nas je katastrofa, kot prvo jih ne briga, kto drugo se ne zganejo, imam izkušnje z njimi nič od nič ne naredijo. Kot da govoriš zidu.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.