Pod streho /pod-streho/gradimo-obnavljamo
157336 ogledov

Prebivalci blokov pozor: Inšpektorji bodo izvajali nadzore

Komentarjev 31
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 09:44 14.marec 2023.

    mene mal moti tam na koncu zapisan podatek da se bo po planu izvedlo 15 nadzorov najemov stanovanj. hm a to vsak dan ali vsak mesec ali celo leto ? tudi če je 15 na dan je to prekleto malo.

  • anica00 11:46 14.marec 2023.

    Naj vzamejo pod drobnogled nepremičninske agencije, ki prodajajo. nepremičnine brez ustrezne dokumentacije.

  • Avatar Leon
    Leon 12:51 14.marec 2023.

    Kdaj bi lahko spoznal kakšnega stanovanjskega inšpektorja ali inšpektorico ?

  • oneh 08:49 14.marec 2023.

    Kaj, ko bi začetek akcije naredili z nadzorom gradbišča navečje črne gradnje v državi, katera poteka nam vsem na očeh. Poleg črne gradnje obstaja tudi sum ponarejanja listin, sum motenja posesti in sum ogrožanja narave. Pa še bi se kaj ...prikaži več našlo. Sedaj, ko imamo svobodo in levaki plešete je očitno enim dovoljeno vse. Po potrebi se jim opravičujejo tudi ministri.

    • Avatar Leon
      Leon 08:55 14.marec 2023.

      Predvsem preverite kletne prostore na Trstenjakovi ter obvezna izvedba deratizacije .

    • Celofiz 09:05 14.marec 2023.

      Moj stric je imel navado reči, da če si tiho nihče ne bo vedel koliko si neumen....

    • oneh 09:31 14.marec 2023.

      In zakaj @Celofiz potem ne poslušaš svojega strica, saj si živ dokaz, da ima prav. Pa @Leon se 100% strinjam s tabo. So se namreč zaredile neke rdeče podgane tu v kanalizaciji pod kletjo. Z deratizacijo jih bomo odpravili in ...prikaži več nato lahko nemoteno nadaljevali svoje plemenito delo- odkrivanje rdečih podgan, da se bo lahko izvedla deratizacija v vseh kotičkih države. Še posebej sedaj, ko imamo svobodo in levaki plešete.

    • rd2dmk2 09:41 14.marec 2023.

      oneh tebi bi zelo prišel prav stric od Celofiza, pe še en tak boter zraven da bi te malo ,vsaj malo opametila. sicer pa doker ne srečaš idiota ne veš kolk si pameten. in moram priznat da dokelr nisem prišel ...prikaži večl na ta portal sem bil kar malo razočaran nad sabo, sedaj , ko pa spoznavam tebe oneh , koprive in ostalo zelenjavo pa se se mije samopodoba močno zelo močno popravila. edino kar me žalosti je to da , zaradi vas oneh ta država nikoli ne bo cvetela, ker poteptate vsak navdih.

    • Avatar pantani
      pantani 09:43 14.marec 2023.

      Bi ti dal +,pa z zadnjim stavkom vedno vse uničiš!!! Si kot stara lajna,ki se ponavlja!!!

    • oneh 09:47 14.marec 2023.

      Vidiš @rd2dmk2- sam delaš ravno to, kar očitaš drugim. Namesto, da bi me s svojo inteligenco in vizionarstvom poskušal spraviti na pot cvetja in uspeha mi teptaš vsak navdih. Pol pa je že boljše biti malce naumen, saj si koesistenten ...prikaži več kot pa biti pameten in delati idiota iz sebe, ko imaš svobodo in levaki plešete.

    • rd2dmk2 09:56 14.marec 2023.

      pantani, se kar strinjam s tabo, dasiravno je problem v tem da bi bil oneh čisto tiho, če bi danes še vladal prejšnja garnitura, v kateri se je ravno tako izvajala ta rabota, pa se ne spomnim da bi oneh ...prikaži več takrat kaj cvilil in rovaril. sedaj pa mu tole plesanje povzroča velike težave, škoda da ne dobi pri Urški kakšnega bona za brezplačne lekcije, tako da bo znal malo desna naprej, leva v stran in desna priključi. je pa hudič, ker taki primerki težko najdejo soplesalca, ker soplesalk ni, špuraa.

    • rd2dmk2 10:07 14.marec 2023.

      oneh, če bi imel kaj malo pameti, biže dojel in sprejel mojo pomoč. ampak ker imaš rajši to kar imaš,in četudi bi jest imel IQ 200 te ne morem odvrniti od dvoje slepe vdanoosti, katero z zasvojenostjo sprejemaš in konzumiraš. ...prikaži več. žal te reši samo še abstineca tvojega narkotika in dolgotrajno zdravljenje. mogoče kot sem omenil za začetek najdi si Ančko tisto plastično in pojdi k Urški pa začni desna naprej, leva v stran pa priključi.

    • lojs 10:13 14.marec 2023.

      zakaj bi se ukvarjal s temo članka, če je pa lepše nekoga jebat u glavo ... tema članka ni ONEH in vse kar je v zvezi z njim, kar tako vstrajno odkrivate , pač pa je tema članka nekaj povsem ...prikaži več drugega ... še dobro da imamo dostop do neta, da se čudimo kako ŽABARJI podpirate največjega črnograditelja v slovenistanu ... mislim, da je to bolj zanimiva tema

    • oneh 10:25 14.marec 2023.

      Se ti ne zdi @rd2dmk2, da so tvoje izjave seksitične. Kot mači bi si podredil žensko ob tem pa pozabil na vseh ostalih 70+ spolov. Če boš tako nadaljeval boš deležen partijske kritike. Pa kolikor vem se gradnja drekovoda pod ...prikaži več vlado normalnih ni izvajala. Se je pa pričela pod vlado metalca puške v koruzo in se sedaj, ko imamo svobodo in levaki plešete znova nadaljuje.

    • rd2dmk2 10:27 14.marec 2023.

      lojs te nekaj vprašam, torej če bi Golobova vlada danes ustavila gradnjo kanalizacije po začrtani trasi in zahteva prestavitev na varno območje kaj meniš bi ONEH pohvalil delo te vlade ? in lepo je to temo razglil in nalil čistega ...prikaži več vina Pantani z enim stavkom. če bi mi ostali stopili skup in se trudili to doseč, in recimo kot zahteva da se tega loti tudi I8M , ki bi stopil zraven, bi ONEH iz čiste foušije in sovraštva do levega pola nam šel metat polena pod noge. ampak sedaj cvili da je narobe.

    • rd2dmk2 10:38 14.marec 2023.

      Oneh, spet si zgrešil, ponudil sem ti soplesalca, moški spol, Urška je pa firma, da si ne bi kaj domišljal, plesni studio.

    • lojs 10:43 14.marec 2023.

      ja, pa kdo se bo še ukvarjal s temi posli zokistana? mogoče bi pa moral pisat papežu v vatikan, probat ni greh ... ob teh nebulozah se lahko samo še norca delam, bile so županske volitve nedolgo nazaj, ampak takrat ...prikaži več imajo zvesti volilci v prazni betici samo to, da drugega ni, ki bi tolka naredil... zelo preprosto, pa sej ni važno kaj dela, samo da dela ... žal je takih budal veliko tudi po drugih občinah, žal

    • oneh 11:32 14.marec 2023.

      Ja @rd2dmk2 tvoje izjave so seksistične. Kaj drugega kot seksizem je ime plesne šole Urška ali pa plastična Ančka? Pa ponujanje zgolj moškega soplesalca je isto seksizem. So razni transeksualci, nebinarci, transventiti.... kaj manj vredni? Očitno ti je močno spodrsnilo ...prikaži večo in le ena partijska kritika ne bo dovolj. Tudi ko imamo svobodo in levaki plešete.

    • rd2dmk2 16:00 14.marec 2023.

      pa oneh, ponudil sem ti najboljše kar obstaja. ti pa sped jamraš. pa mogoče ti celo zmagota rata prepričat da grestaplesat. za vse ostale pa vem , da se jih ti dotikaš samo z palico.

    • oneh 16:57 14.marec 2023.

      Zdaj pa že nisi samo seksističen ampak bi se na tiste, kateri ne ustrezajo tvoji predstavi spravil že kar s palico? Od palice do javnega linča je pol le še korak. Še posebej sedaj, ko imamo svobodo in levaki plešete.

    • rd2dmk2 21:01 14.marec 2023.

      oneh, ali imaš ti težave z vidom mogoče, ali pa s slovenščino, da nisi ti mogoče en ubog nedaj tisti strah ubogega brankota, pa tistih 1900 €mesečnih stroškov odplačuješ z slabimi ponovitvami ukazov? ma saj poskušam ti dat malo pameti, ...prikaži večti, ampak ne gre, glej palica v mojem stavku ne pomeni, da jest z njo prepričujem nasprotne. ne, ne oneh ti zavedeno ubogo bitje, s palico ti držiš distanco od drugače mislečih , kar po domače pomeni, ti ne potrepljaš osebo, ti jo potapkaš. s palico.

  • Avatar _lolekbolek_
    _lolekbolek_ 13:21 14.marec 2023.

    Je očitno denarja zmanjkalo za ministre.

  • lojs 09:00 14.marec 2023.

    zgleda, da je pri nas ogromno blokov narejenih na črno ... ne vem, a so to gradili cigani, pa so potem prodali, kdo bi vedel ... čudi mi, da stanovalci plačujejo položnice za komunalo in elektriko, če je toliko črnih ...prikaži več gradenj ... no mogoče je pa to delo za novozaposlene propadle direktorje, ki jih je golob zaposlil v javno upravo ... in sicer na mesto inšpektorjev za odkrivanje tople vode ... tudi to je delo, davkoplačevalci častimo

    • Avatar NickMason
      NickMason 10:58 14.marec 2023.

      Edina položnica ,ki je čudna ,je od davka za hišo ki ga občina vsako leto pošlje.Komunala ,elektro so samo usluge in nima nič s tem.

  • Soljatar 21:07 14.marec 2023.

    pri blokih in večstanovanjskih stavbah je predvsem problematično samovoljno zasteklevanje balkonov, menjava oken, ki niso v skladu z preostalimi, montaža klimatskih naprav na fasade, sušenje perila na vidnim mestih itd...s takimi posegi se spreminja zunanji izgled objekta in se ruši ...prikaži več enotni videz kar je nedopustno...vsi taki posegi bi morali biti strogo kaznovani, seveda poleg zahteve za povrnitev v prvotno stanje...to ciganarijo po Sloveniji je potrebno urediti in to radikalno.

    • Avatar pantani
      pantani 06:45 15.marec 2023.

      Po tvoje, bi morali še vsi ob isti uri kuhat,sexat... idiot!!!

    • SlavkoKrizman 07:39 15.marec 2023.

      sušenje perila na vidnih mestih...proč glej, če te motijo mokre gate na MOJEM balkonu!!

    • Soljatar 11:01 15.marec 2023.

      vidva idiota sta očitno dva izmed tistih, zaradi katerih nekateri predeli države izgledajo kot ciganska naselja...bi vas poslal za ene par let v Švico ali Nemčijo, bi vas hitro naučili kaj je to red...balkanci necivilizirani...

    • SlavkoKrizman 16:53 15.marec 2023.

      edini balkanc tukaj si ti....in red NI to, da gate sušiš na mestu kjer jih sosed ne vidi...bedak nesposoben

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.