Slovenija
10813 ogledov

To čaka starše, če se otrok v šoli ne bo samotestiral

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 15:47 12.november 2021.

    Spet grožnje in kazni...vlade ne bo nikoli izučilo...Preprosto bi ob vstopu v šolo nekaj učiteljev brezstično merilo otrokom temperaturo in bi bilo vse O.K. in bolj zanesljivo kot testiranje...Mehiškim fantom in Janezu pa naj provizije za teste nakažejo direkt iz ...prikaži več državne blagajne, če že mora tako biti...saj brez njih v nobenem primeru ne bodo ostali..

    • krnekina12 16:58 12.november 2021.

      Beeee-beeeee. A se kar blejas? xD Ti bi meril temperaturo asimptomatskemu folku, bravo! Se vid, da si pameten decko. Sicer pa, ce mene prasas, ti in ostali antivaxerji tud dobite nek % od hitrih testov - zarad vas je zdaj ...prikaži več 3x vec testiranj in 3x vec zmetanega dnarja stran.

    • h4ck3r 17:07 12.november 2021.

      krnekina12, v bistvu to sploh ni slaba teorija. Tisti ki so anti-vsemu v bistvu služijo s tem, da spodbujajo nasprotnike ukrepov in teorije zarot. Ali so vpleteni v prodajo testov, potrdil ali pa kakšnih naravnih vitaminov. Samo da se služi. :-)

    • Avatar DvaPlusDvaJe4
      DvaPlusDvaJe4 18:34 12.november 2021.

      Neverjetno delovanje pranja možganov na aktiviste. Televizijski "program" ima dobre učinke. Okvara v ločevanju med resničnim in izmišljenim. Še posebej o tem kakšne imajo informacije. Je ta korona morda računalniška igrica in ste glavni playerji v maskah s sončnimi očali ...prikaži več in iz lamborginijev rešujete svet pred okužbo. Smrtnost te izmišljenke iz časa pred cepivi je bila 0,01 % enaka gripi. Številke so vam seveda jasne, sigurno!

    • h4ck3r 18:48 12.november 2021.

      224...v času gripe nismo imel lockdownov, nismo nosili mask, nismo si vsepovsod razkuževali rok...tako da je to primerjanje številk nerazumno in samo poceni zloraba številk. Na žalost ali srečo, kakorkoli kdo vzame pa realnih številk ob enakih neukrepih kot v ...prikaži več obdobju navadne gripe nikoli ne bomo izvedeli. Bi pa bile tudi te smrti ob navadni gripi lahko veliko nižje ob obvezni uporabi mask, razkužil in distance, kot je to urejeno sedaj.

    • Avatar DvaPlusDvaJe4
      DvaPlusDvaJe4 19:07 12.november 2021.

      Torej je korona smrtna samo ko ni zaprtja, mask in mazanja rok in še to samo v času sezone gripe. No pa sam napiši smrtnost korone.

    • h4ck3r 19:51 12.november 2021.

      Njene realne smrtnosti ne bomo nikoli vedeli, razen če sedaj odpravimo vse ukrepe in se ne cepimo več. Pa čakajmo in glejmo kdo je imel prav.

    • Avatar DvaPlusDvaJe4
      DvaPlusDvaJe4 21:19 12.november 2021.

      Seveda, saj sta vzrok in posledica narobe predstavljena, nekateri dobro vidimo čez laži. Pripravljajo pa že novo plandemijo. To bodo zaključili do plomladi saj so povedali. Kako se boš takrat odzval. Kot so te naučili v tej ali bo mozeg ...prikaži več malo ahaaa. Čez 3 leta je plan.

    • h4ck3r 19:23 13.november 2021.

      No ja, vsaj glede na razmere v sloveniji bi potrebovali kakšno pandemijo z nekajkrat višjo smrtnostjo, da bi vas spametovala...niti ne bi imel nič proti, da pač dobimo eno res kruto lekcijo. Očitno zdrav razum in prijazna beseda ne pomagata ...prikaži več več. Pa laži gor ali dol, izgleda kot da samo kakšna smrt bližnjega lahko spametuje te jasnovidce in razgledane. Pa tudi to je vprašanje, poznam že en primer zanikovalca tudi po smrti matere...težko najdeš besede za takšne ljudi.

  • Ivo 17:28 12.november 2021.

    Starši, ki ne želijo testiranja otrok niso ravno od 7h do 15h v državni službi Vlada, kaj menite? Ni ravno brihtna odločitev... Privatnice, ki delajo popoldan, bodo z veseljem naredile dodatno delo učiteljem in otroke obdržale dopoldne doma, sproti pa ...prikaži več še nadzorovale pouk! Imamo dosti takšnih po državi...

    • Ivo 17:29 12.november 2021.

      Sicer pa je "brihtnih" odločitev te vlade na sploh bolj malo...

  • vzev 18:02 12.november 2021.

    Upam, da bo čim več staršev proti temu maltretiranju otrok. Potem bi pa tudi bilo pravično, da ko se bo ugotovilo, da so to neustavni ukrepi, da kazensko odgovarjajo ti politiki, ki so uvedli te ukrepe.

  • Avatar Antikrist
    Antikrist 10:59 13.november 2021.

    Vse starše pozivam, da se ne pustijo sprovocitrati fašistični bandi Ivana Janše!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.