Upam, da ta desničarska golazen na oblasti, čim bolj podredi in razproda državo pedofilni in genocidni zahodni eliti, ki nam vlada, Da bojo tudi kreteni ki so volili to golazen žrlo drek, kot vsi ostali.
Sedaj ima parlament v rokah Srbin, ki bo sveže novice iz slovenskega parlamenta še tople serviral Vučiču in Dodiku ter Rusom. Čestitke iz njihovih strani že prihajajo. Kam smo zajadrali, sram me je da sem Slovenec in da imamo Udbaškega… ...prikaži več Janeza, ki je pripravljen sodelovati tudi s hudičem, samo da se dokoplje do oblasti.
grdi_lepotec, se vidi da nimaš pojma. Marto bi Srbi najraje živo požrli, jih jebe v dupe. Sedaj si je komunajzar Janez ustvaril novo Udbo. Aktiviral jo je že pred volitvami. Vračamo se v komunajzarske čase z največjim kmunajzarjam na čelu Udbaškim Janezom.
Jernej65 - preveč podajaš značaja na neko nepomembno komunistko Marto Kos, ki piska samo tisto, kar EU multikorporacije rečejo in želijo, ona je v svetu politike ravna 0,000000000000000000000%, Vučič je za njo vele-Bog npr. po statistiki in obiskih tujih delegatov… ...prikaži več ter po uspešnosti, druga stvar pa je tale proleter Stevanovič, ki je lažnjivec tako kot Janković, gliha vkup štriha. Bog nam pomagaj!
Končno korak v smeri normalizacije razmer v tej državi. Držimo pesti, da bomo dobili desnosredinsko vlado in nagnali te skrajne levičarje ki so s svojo izključujočo držo in aroganco skoraj potopili Slovenijo.
Seveda vem, da niso vsi Srbi podobni in da je veliko dobrih ljudi, skratka ta produkt na sliki pa je nek komunistični proleter tako kot Janković, zato bom bil kar se da nevtralen in povedal le 'Bog nam pomagaj!'.
Odlično gredo skupaj. Skorumpirani in obsojeni , mandatar Janša. Obtoženi zlorabe uradnega položaja Vrtovec, minister. Obsojeni , Stevanović predsednik DZ.
Janša na shodu zagotavlja boj proti korupciji !
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 2.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Zakaj je dobro ? Ker bomo še bolj podrejeni pedofilu trumpu in genocidnežu benjaminu ? Ker bomo dokončo uničili javno zravstvo in šolstvo ? Ker se bo pokradlo največ v zgodovini Slovenije ? Kaj vas je prepričalo in zakaj sovražite Slovenijo ?
Grozno Grozno kaj se je zgodilo Moja soseda in sosed izrazita levičarja in velika kradljivca državnega premoženja sta ravno sedaj no prav zaprav pred 5 minutami se obesila, Nista mogla prenesti, da je lahko Zoki sedaj predsednik parlamenta, Sem pa… ...prikaži več opazil, da levaki sedaj na veliko kupujejo štrike v zadružnih trgovinah, kar lahko kaže na skupinski samomor.
Je že župnik izdal okrožnico, da se morajo zapreti vse trgovine , ki prodajajo štrike
Levičarji kažete svoj pravi jaz v teh komentarjih ... sami rasisti. Sicer nič novega ampak naj vas podučim. Prav nič ni važno kako se človek piše ali kje je rojen. To je pomembno samo za vas rasiste.
twitko pišeš, da prav nič ni važno kako se človek piše ali kje je rojen!? Torej povej še zakaj potem desničarji vse migrante mečete v isti koš, pa čeprav večina njih ne povzroča težav, veliko jih je pri nas že… ...prikaži več našlo tudi zaposlitev in bivališče izven zbirnih centrov in počasi postavljajo na noge svojo finančno neodvisnost kljub temu, da jim naša država na pot postavlja številne birokratske ovire. Prava resnica je, da bi Stevanovića vi dvoličneži danes trgali na koščke v kolikor bi podprl Goloba!
Kdo je kljub volilnim goljufijam zmagal na volitvah? Golob s 40 poslanci ali Janša z 48 poslanci. In še se mu bo pridružil kdo oiz Svobode, ko bo videl, kako nor je bil, da se je pustil zapeljati tej nič vredni stranki.
Skrbi me za Enderja3, Dieto, Jerneja65 in še za koga, da ne visijo s kandelabrov na Tromostovju.
Tem se bo odpeljalo, hehe.
Upam, da ta desničarska golazen na oblasti, čim bolj podredi in razproda državo pedofilni in genocidni zahodni eliti, ki nam vlada, Da bojo tudi kreteni ki so volili to golazen žrlo drek, kot vsi ostali.
Cirkus...se je začel..afne bodo guncali...predčasne volitve bodo! Samo povem.....
Sedaj ima parlament v rokah Srbin, ki bo sveže novice iz slovenskega parlamenta še tople serviral Vučiču in Dodiku ter Rusom. Čestitke iz njihovih strani že prihajajo. Kam smo zajadrali, sram me je da sem Slovenec in da imamo Udbaškega… ...prikaži več Janeza, ki je pripravljen sodelovati tudi s hudičem, samo da se dokoplje do oblasti.
Mu ne bo treba. Novice jim že nekaj časa prenašata UDBA Marta in Teheran Tanja.
grdi_lepotec, se vidi da nimaš pojma. Marto bi Srbi najraje živo požrli, jih jebe v dupe. Sedaj si je komunajzar Janez ustvaril novo Udbo. Aktiviral jo je že pred volitvami. Vračamo se v komunajzarske čase z največjim kmunajzarjam na čelu Udbaškim Janezom.
Jernej65 - preveč podajaš značaja na neko nepomembno komunistko Marto Kos, ki piska samo tisto, kar EU multikorporacije rečejo in želijo, ona je v svetu politike ravna 0,000000000000000000000%, Vučič je za njo vele-Bog npr. po statistiki in obiskih tujih delegatov… ...prikaži več ter po uspešnosti, druga stvar pa je tale proleter Stevanovič, ki je lažnjivec tako kot Janković, gliha vkup štriha. Bog nam pomagaj!
Končno korak v smeri normalizacije razmer v tej državi. Držimo pesti, da bomo dobili desnosredinsko vlado in nagnali te skrajne levičarje ki so s svojo izključujočo držo in aroganco skoraj potopili Slovenijo.
Kako bo šla normalizacija? Ali tako kot je delal v Policiji? Slabo se nam piše....
Ti pa si optimist, normalizacija ti bo nenehni štrajki in protesti!
TO BO ZGODOVINSKA VLADA. OBSOJENI , SKORUMPIRANI OBTOŽENI....TAKE SLO ŠE NI IMELA
Seveda vem, da niso vsi Srbi podobni in da je veliko dobrih ljudi, skratka ta produkt na sliki pa je nek komunistični proleter tako kot Janković, zato bom bil kar se da nevtralen in povedal le 'Bog nam pomagaj!'.
mladina se ni motila!! mislim da tokrat se bom pa res odselil.
Pojdi že vendar in si ne kupi povratne karte,
Najbolje v Severno Korejo 😁
jakec1575 kaj če bi si kupil štrik,, Ta teden bo velika razprodaja štrikov
Ja zadnji čas ! Šibaj..In povej IP nove države, da te blokiramo!
Odlično gredo skupaj. Skorumpirani in obsojeni , mandatar Janša. Obtoženi zlorabe uradnega položaja Vrtovec, minister. Obsojeni , Stevanović predsednik DZ. Janša na shodu zagotavlja boj proti korupciji !
Čestitke Stevanoviću za izvolitev👏✌! Desna vlada z 48 glasovi je bolj trdna kot leva z 2/3 in več.
Golobčka so odstrelili ;-) Bo za na rižoto, njam!
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 2.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Novi pucko
Dobro je. Desno vlado bomo dobili.
Zakaj je dobro ? Ker bomo še bolj podrejeni pedofilu trumpu in genocidnežu benjaminu ? Ker bomo dokončo uničili javno zravstvo in šolstvo ? Ker se bo pokradlo največ v zgodovini Slovenije ? Kaj vas je prepričalo in zakaj sovražite Slovenijo ?
Ne bo desna niti slovenska. Bo bruseljska.
Novi Pucko. Očitno tokrat Janšev, ki je s tem dokazal, da ga je Partija vendarle nekaj naučila.
Grozno Grozno kaj se je zgodilo Moja soseda in sosed izrazita levičarja in velika kradljivca državnega premoženja sta ravno sedaj no prav zaprav pred 5 minutami se obesila, Nista mogla prenesti, da je lahko Zoki sedaj predsednik parlamenta, Sem pa… ...prikaži več opazil, da levaki sedaj na veliko kupujejo štrike v zadružnih trgovinah, kar lahko kaže na skupinski samomor. Je že župnik izdal okrožnico, da se morajo zapreti vse trgovine , ki prodajajo štrike
cigo, ne gre za levo desno. gre za okusnost in spodobnost. ne more parlamenta vodit clovek brez resne izobrazbe
A goloba pa ni na skupiski sliki ali se joka nekje ali je že odfrčal...
Cigo🤣, pogrešam že e3, dieto, j65...groza kako fantastičen dan...🤪
Se govori da je ender skočil pod tvlak
STEVANOVIĆ je značilen SLO politik. Če so bil kdaj obsojen, če kritiziraš vlado, si kandidat za naslednjo vlado.
Ni Slovenski....
Pa se je mislno da nizje ko Urska nemore it..evo ti Stevota 🤣😂😂
Kaj groza če si jo čislal.
Koliko levih obupancev poleg WIZEMANA se bo še razjokalo?!
Levičarji kažete svoj pravi jaz v teh komentarjih ... sami rasisti. Sicer nič novega ampak naj vas podučim. Prav nič ni važno kako se človek piše ali kje je rojen. To je pomembno samo za vas rasiste.
Ne maram levičarjev še manj pa čefurjev, sploh pa v vladi in parlamentu večji gnoj je lahko samo še šarijatar.
twitko pišeš, da prav nič ni važno kako se človek piše ali kje je rojen!? Torej povej še zakaj potem desničarji vse migrante mečete v isti koš, pa čeprav večina njih ne povzroča težav, veliko jih je pri nas že… ...prikaži več našlo tudi zaposlitev in bivališče izven zbirnih centrov in počasi postavljajo na noge svojo finančno neodvisnost kljub temu, da jim naša država na pot postavlja številne birokratske ovire. Prava resnica je, da bi Stevanovića vi dvoličneži danes trgali na koščke v kolikor bi podprl Goloba!
Kdo je kljub volilnim goljufijam zmagal na volitvah? Golob s 40 poslanci ali Janša z 48 poslanci. In še se mu bo pridružil kdo oiz Svobode, ko bo videl, kako nor je bil, da se je pustil zapeljati tej nič vredni stranki.
Ko lahko izbiraš med kompaktnim drekom in drisko, je nepomembno, koga izbereš...