Slovenija
3137 ogledov

Opečeni 4-letnik je moral čakati 40 minut: To je pokazal nadzor

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 13:37 11.oktober 2021.

    pricakovano. nihce ne nosi odgovornosti. kaj pa ce bi bila hujsa opeklina?? slovenski zdravniki nikoli niso nicesar krivi, niti jih doleti sakncija. 9 ortopedov je izvedlo hujso krsitev, ko so se stempljali, pa ne hodili v sluzbo in se ne bo zgodilo nic.

  • QSprm 13:48 11.oktober 2021.

    Seveda niso nasli napak, saj jih v resnici niti niso iskali. Njihova gnada v belih haljah je nedotakljiva, nezmotiljiva in odgovorna samo unemu zgoraj.... Celoletno bombardiranje medijev in neke kvazi stroke je pustilo posledice tudi na zdravstvenih delavcih. Kateri naj ...prikaži več bi bili po naravi stvari malce bolj seznanjeni in pouceni o nad bolezni. Tako so pa kot kaze nasedli, tako kot se marsikdo, propagandnim trikom enacanja gripoznoega obolenja s kugo in ebolo.

  • Carbon 13:28 11.oktober 2021.

    Kaj pa pricakovat drugega,kot tak izid!nikome ništa ,gremo naprej očitn,naslednja žrtev!

  • Kirka 14:57 11.oktober 2021.

    Zdravnik govori o časovni komponenti! V tej časovni komponenti pa je 4-letnika bolelo, pa saj vsak ve, kako je pri opeklinah. In kako so vnaprej vedeli, da gre za majhno opeklino? To niso niti ljudje, kaj šele zdravniki, saj ne ...prikaži več premorejo niti najmanj empatije.

    • zdrej 15:15 11.oktober 2021.

      Čudi me, da očetu niso dali hladilnih obkladkov ali kake druge rešitve za zmanjšanje bolečine in verjetno tudi škode. Oz se o tem ne piše.

  • Toni 15:14 11.oktober 2021.

    Itak da zdravniki niso krivi, še nikoli niso bili. Svojci zdravnikov pa brez PCT in preko vez na vse možne preglede, zdaj ko kao ne sprejemajo pacientov, če ni res nujno. Bravo, res, pohvalno. Zdaj naj dobi še dodatek za ...prikaži več strah pred covidom. Ogabno! Zapomnite si, da samo dober človek je lahko dober zdravnik in taki so zelo zelo redki.

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 16:49 11.oktober 2021.

    Jaz bi odgovornega zdravnika na gobec, tako, da bi lahko preverjal oskrbo na lastni urgenci...Seveda bi se mu kasneje opravičil in zadeva se tako očitno zaključi...z opravičilom..

  • Luksi 16:36 11.oktober 2021.

    Samo v vednost, 39. člen zakona o pacientovih pravicah pravi: Pacient ima pravico, da se brez odlašanja ukrene vse potrebno za odpravo ali največjo možno ublažitev bolečin in drugega trpljenja, povezanega z njegovo boleznijo. Odlašal je 40 min, ker se ...prikaži več je pač tako odločil, kar pa je kršitev vsaj tega zakona, verjetno pa še česa drugega...

    • Luksi 16:37 11.oktober 2021.

      Treba je javno objaviti ime tega ranocelnika in ga ustrezno sprocesirati...

    • Ender3 18:08 11.oktober 2021.

      Luksi👍res je, treba je javno imanovat posameznike. Druge ni, ker komisija na koncu opravičujejo ustanovo in ne povzročitelja, ki bo na koncu v naslednjem primeru počel enako.

  • rd2dmk2 18:37 11.oktober 2021.

    osebni primer.. urgenca v bolnici jesenice... pride sestra pa zavpije," vsi ki tuki čakate pejte mal stran, mamo kovidnega bolnika". in pripeljejo na postelji neko osebo. zdej pa sami ugotovite procesne napake. vsi čakajoči bolniki in spremljevalci, smo bili deležni ...prikaži več samo tega stavka od med. osebja, nobene evakuacije, nobenega postopka,sam sem stal par metrov stran. in drugo. med ljudi na urgenco so pripeljali covid bolnika, samo z kirurško masko. hura- osebo so obravnavali- takoj !!!

    • Ender3 18:59 11.oktober 2021.

      Imaš tudi druge očividce, ali preverimo ?

    • rd2dmk2 19:14 11.oktober 2021.

      žal nisem pobral osebnih podatkov vseh ostalih na urgenci, lahko pa podam datum in uro pa začnite.. oseba, ki sem jo spremljal, pa je bila v tako slabem stanju, da se tega ni zavedala. in nihče me ni odstranil od ...prikaži večd tam kjer sem bil. niti urgentne čakalnice niso spraznili. samo na brzino so jo pripeljali do rentgena mislim.z osebo smo bili v istem prostoru. in nič ni zgledalo kot v dnevniku. covid oddelek, ljudje v skafandrih.. pač lahko bi šel tja do osebe, pa bi jo mirno potrepljal po rami.

  • rd2dmk2 18:41 11.oktober 2021.

    pa še to.. že v članku je omenjeno da je to tretji primer... počasi jim bo prišlo v navado. potem bo pa prišel mož s strdjo ( ne, ne, ne s strdjo.. saj veste, ko postaneš lačen ), prišel bo ...prikaži več mož s pištolo, pa bodo 4 mrtvi ( primer Izola ). sam da veste.. sami ste si krivi, dohtarji.

  • eminenca 20:11 11.oktober 2021.

    jah glede urgentih zadev je treba prekomorno stokat in jamrat, da priudeš na vrsto ... starši premalo vztrajni, najprej se v bolnici ukvarjajo s trupli, potem pa slidojo taki drugačne poškodbe ... ampak brez čivkanja in jamranjja ni nič ... ...prikaži več boli ga, peče ga , dejte , on ne bo zdržal, ta mu bi se moral na glas cmerat in še kat... tko pa oni lepo počasi ... nihče ne bo odgovoren

  • molka 19:26 11.oktober 2021.

    budala na kubik

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.