Nekoč sem bil na obisku v bolnišnici MB in zagledam duhovnika pri bolniku ob postelji ....dobro jih je slišal in se pobral kot politi pes iz bolnišnice .Ne vem ali jim je še sedaj dovoljeno beračiti ob starostnikih v bolnišnicah ?
Sem zvedela, da je nekdo danes hotel ustanoviti firmo Evtanazija d.o.o. So voluharji že zavohali da se iz tega da narediti DOBER POSEL. Kaj mislite kako mu bo to neslo. Se že govori da bo vlekel milijone od zavarovalnice in… ...prikaži večn svojcev
To je sigurno bil pristaš levakof, Se govori, da je baje ponuja popust že za drugo evtanizirano osebo v isti družni, da pa baje ni problem ,če nista poročena samo, da dokažeta, da stanujeta na istem naslovu-
ppiikkaa ne vem ali imaš težave s sppominom, kot vem smo v komunizmu lahko šli v cerkev in molili. je pa razlika med molitvijo in pa z agitaturo v smislu odpuščanja grehov in plačevanja le tega. upam da bo tudi… ...prikaži veči k tebi prišel pop pred smrtjo z papirjem da vse grehe zamenjaš za svoje posvetno premoženje.
Bizarno, da se cerkev, ki je po ustavi ločena od države vmešava! Nad zakonom nismo prav nič navdušen! Pričakujem, da bo sprejet zakon, ki bo trpečim omogočil paliativne time takoj, ko bo rabil takšno oskrbo in da bodo dežurali ob… ...prikaži več postelji 24/7! Aja, ne bodo, ker je...predrago....
Verniki se odločijo tako kot se jim zdi prav, katolibani pa zvonijo in hočejo vsiljevat svoje nazore celotni družbi. Prisluhnite zvonovom in pojdite na referendum podpret zakon!
Sem zvedela, da je nekdo danes hotel ustanoviti firmo Evtanazija d.o.o. So voluharji že zavohali da se iz tega da narediti DOBER POSEL. Kaj mislite kako mu bo to neslo. Se že govori da bo vlekel milijone od zavarovalnice in… ...prikaži večn svojcev
To je sigurno bil pristaš levakof, Se govori, da je baje ponuja popust že za drugo evtanizirano osebo v isti družni, da pa baje ni problem ,če nista poročena samo, da dokažeta, da stanujeta na istem naslovu
Se govori naokoli , da predvsem zadnje dneve pred smrtjo trpijo grešniki ki so zajebali življenje to so kurbe pedri komunisti in prav tisti bi radi da se njihovo življenje konča z evtanazijo. V Rusiji takšni golazni moj prijatelj Putin… ...prikaži več pomaga z red bullom Ker red bull jim da krila in potem tako lepo letijo Skozi okna nebotičnikov
Naj najprej razčistijo svoje pedofilske afere in šele potem pametujejo o Bogu in življenju...
Tudi tito je bil tamtam.
.....JJ pozabljaš,da je bi Tito tvoj vzornik ,ki pa je spoznal tvoj pravi obraz in te odstranil kot gnilo jabolko .
Potreben je referendum , s katerim bi ukinili vse privilegije cerkve.
Potreben je referendum, s katerim bi dokončno ukinili vse kar je levaško, zlo človeštva,
Hja, kaj ko bi ukinili Državni zbor? Uvedli razsvetljeno monarhijo....pa še ceneje bo....
So kot vegeta, vsepovsod jih kar mrgoli, mešajo se v vse in vsakogar....ali ni pri nas cerkev ločena od države?
...je ločena, ampak samo na papirju.
Je, samo nekateri si zatiskajo oči in jim plačujejo prispevke, obnavljajo cerkve....
Sem bral nekaj dni nazaj da sprejemajo tudi kreditne kartice. Očitno jim zmanjkuje vernikov, ali denarja?
Nekoč sem bil na obisku v bolnišnici MB in zagledam duhovnika pri bolniku ob postelji ....dobro jih je slišal in se pobral kot politi pes iz bolnišnice .Ne vem ali jim je še sedaj dovoljeno beračiti ob starostnikih v bolnišnicah ?
Sem zvedela, da je nekdo danes hotel ustanoviti firmo Evtanazija d.o.o. So voluharji že zavohali da se iz tega da narediti DOBER POSEL. Kaj mislite kako mu bo to neslo. Se že govori da bo vlekel milijone od zavarovalnice in… ...prikaži večn svojcev To je sigurno bil pristaš levakof, Se govori, da je baje ponuja popust že za drugo evtanizirano osebo v isti družni, da pa baje ni problem ,če nista poročena samo, da dokažeta, da stanujeta na istem naslovu-
Leon; v urejenem svetu, zahodni Evropi imajo po bolnišnicah kapele, kjer človek lahko moli. Tam seveda nimajo in niso imeli komunizma.
ppiikkaa ne vem ali imaš težave s sppominom, kot vem smo v komunizmu lahko šli v cerkev in molili. je pa razlika med molitvijo in pa z agitaturo v smislu odpuščanja grehov in plačevanja le tega. upam da bo tudi… ...prikaži veči k tebi prišel pop pred smrtjo z papirjem da vse grehe zamenjaš za svoje posvetno premoženje.
Vatikanski vampirji so uničili svet .
Sprevrženci goljufivi.Skriti za molitveniki posiljujejo, kradejo in vsajmk dan javno lažejo.
Bizarno, da se cerkev, ki je po ustavi ločena od države vmešava! Nad zakonom nismo prav nič navdušen! Pričakujem, da bo sprejet zakon, ki bo trpečim omogočil paliativne time takoj, ko bo rabil takšno oskrbo in da bodo dežurali ob… ...prikaži več postelji 24/7! Aja, ne bodo, ker je...predrago....
Verniki se odločijo tako kot se jim zdi prav, katolibani pa zvonijo in hočejo vsiljevat svoje nazore celotni družbi. Prisluhnite zvonovom in pojdite na referendum podpret zakon!
A bodo tle zaradi preglasnih zvonov tudi posredoval policisti in pisal položnice, tako kot babicam, ki vnuke učijo klavir ali pa sesajo stanovanje!?
Danes ob 15h bodo pedofili spodbudili svoje mišljenike kako naj odločajo v njihovem imenu RKC .
PROTI vatikanskemu fašizmu ! ZA svobodo odločanja o lastnem življenju ! Vsak naj se sam odloča . Ne satan le sosed naj bo mejač !
NimAjo kaj motiti moj počitek.policija,ukrepajte pišite kazni, tako kot drugim.
Si že pozabil da na način ki meji na čudež verski objekti po definiciji ne morejo povzročat hrupa?
Bo treba najprej žrtev....da bo bodo uvedli regulacijo zvonenja! Pol bodo sprejeli Zvočkov zakon....
Bo razpis za....državnega rablja....samo vprašam! Se javil lovec mah nič?
Razbijanje cerkvenih zvonov ni petje, pač pa hrup !!
Blagor Ubogim UMOBOLNIM komentatorjem. Upam, da bodo pred smrtjo DOLGO in HUDO TRPELI ter na koncu pristali v PEKLU. Se opravičujem za malo ZLOBNOSTI.
Naši cerkvi manjka samo sedež v parlamentu....
Zanimivo, da je članek praktično v celoti posvečen mnenju nekega politika, ki navija za.
Kdor je za, je Hi7ler, on je bil tudi za.
Sem zvedela, da je nekdo danes hotel ustanoviti firmo Evtanazija d.o.o. So voluharji že zavohali da se iz tega da narediti DOBER POSEL. Kaj mislite kako mu bo to neslo. Se že govori da bo vlekel milijone od zavarovalnice in… ...prikaži večn svojcev To je sigurno bil pristaš levakof, Se govori, da je baje ponuja popust že za drugo evtanizirano osebo v isti družni, da pa baje ni problem ,če nista poročena samo, da dokažeta, da stanujeta na istem naslovu
Kreten bebavi.
Se govori naokoli , da predvsem zadnje dneve pred smrtjo trpijo grešniki ki so zajebali življenje to so kurbe pedri komunisti in prav tisti bi radi da se njihovo življenje konča z evtanazijo. V Rusiji takšni golazni moj prijatelj Putin… ...prikaži več pomaga z red bullom Ker red bull jim da krila in potem tako lepo letijo Skozi okna nebotičnikov
Lahko bi predlagali, da celotna vlada nazorno pokaže na sebi, kako izgleda evtanazija, potem bi bila lažja odločitev.
kaj če bi ti kot prvo se naučil kaj je evtanazija in kaj je pomoč.