Slovenija /slovenija/slovenija-obstala-zaradi-koronavirusa
45155 ogledov

To je razlog, da se pandemija pri nas ne umirja

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 12:08 05.april 2020.

    Uporabljeni testi so 70% natančni, 30% je zato pod vprašajem. Seroliški testi imajo do 90% natančnost ali se jih pri nas opravlja?

  • srecko53 12:30 05.april 2020.

    vsa podpora gospodarstvu samo pod pogojem vpisa na delnice in lastništva firme,,, to gospodarstvo ni last delavstva ampak kapitalistov in delničarjev in ne vem zakaj naj bi jih država podpirala pa tud zakaj bi podpirala kapitaliste ki so proizvodnjo preselili ...prikaži več v italijo kot pipek ki že dolgo bogati na račun nepovratnih sredstev, zmanjšanja prispevkov in podobno, tud pomoč takim kapitalistom pod pogojem vpisa na premoženje dokler pomoči ne vrnejo z obrestmi vred.

    • fiston 16:36 05.april 2020.

      Ja ko je država banke dokapitalizirala, so se delnice tudi sorazmerno prepisale na državo, no ko jih je v drugo je razlastninila.

    • srecko53 17:00 05.april 2020.

      vse ki niso sposobni voditi podjetij v kriznih časih poplačati in nacionalizirati, vse kar propade zaradi mednarodnih poslov naj propade, zaženimo samooskrbno proizvodnjo skoraj vsega in za vse bo dovolj dela, kapitaliste pa seveda pustiti naj pač potrošijo kar so ...prikaži več jim delavci ustvarili

  • Avatar praufo
    praufo 12:41 05.april 2020.

    če so problemi v domovih starostnikov, potem se z njimi ukvarjajte, ne pa da so idejo poslat jih domov, ... kako veste da je doma vse čisto in nihče ni okužen, ja spet mojstri, vrtimo se v krogu, kot pes, ...prikaži več ki nikoli ne ujame svojega repa ... pohvalno, kar tako naprej

    • Avatar praufo
      praufo 13:07 05.april 2020.

      naj mi kdo razloži zakaj je ravo tam toliko okuženih, se pravi po domovih, pa sej so oni vseskozi noter, zaprti, sej nikamor ne gredo, obiski so pa prepovedani, kolt vem ... pa ne mi že spet, da je osebje ...prikaži več okuženo, ja hudiča osebje testirajte potem vsak dan, al pa jih zrihtajte skafandre ... res me zanima kako si oblast predstavlja oskrbovanje starejših brez osebnega stika? očitno se bo to nadaljevalo v nedogled ...

  • jerneja45 14:56 05.april 2020.

    Johan12... Članek je res nekoliko daljši, ampak lepo je povedano, zakaj se pandemija pri nas ne umirja. LJUDJE SE MORDA ZUNAJ RES DRŽIMO NAVODIL, SE PA V STANOVANJIH PREVEČ ZBIRAMO IN DRUŽIMO.IN TO JE VZROK, DA SE VIRUS ŠIRI. Je ...prikaži več čisto vseeno, če sediš s sosedom zunal na klopci ali doma na kavču. TRENUTNO NE SMEŠ!

    • fiston 16:35 05.april 2020.

      Niti ni isto. Mogoče za soseda še. No prejšnji konec tedna smo fasali nove omejitve zaradi druženja na prostem, pa je bilo zdaj najmanj novih okužb. Pokažejo se s tednom zamika. Drugače pa ni isto zunaj ali v stanovanju. Zunaj ...prikaži več si kot prvo na zraku (nekaj mora biti na tem, če pravijo da je treba prezračevati), pa razdaljo je zunaj tudi veliko lažje držati kot v stanovanju. No tudi ono na klopci nima neke veze, če se recimo ne obračata eden proti drugemu, potem ne rabiš 1,5 metra razdalje.

  • Avatar praufo
    praufo 12:38 05.april 2020.

    novi ukrepi? ... mogoče skafandri za vsakega državljana, hmm , malo bo vroče, lahko se skuhaš na soncu, ampak to je dovoljeno, sej bodo itak beležili pod korono, tako da ni panike ... ne vem folk okol hodi v tej ...prikaži več vročini z maskam, nekateri celo tečejo, ampak pozabijo pa na rokavice ... propisi su propisi

  • marko50 20:10 06.april 2020.

    Fu....

  • Francisscos 20:07 05.april 2020.

    Bil zunaj na sprehodu. Mlade družine se družijo med seboj. Skupaj božajo živali, ovce in konje preko ograje. Otroci, ki jih imajo na sprehajalnih poteh se ne držijo razdalje do drugih. Psi se ovohavajo. Kolesarji se ne umikajo. Na pumpi ...prikaži več videl stati štiri avtomobile z Ljubljansko tablico, v njih mlajši moški, zgornji srednji razred. Naši državljani in tudi delavci iz bivših republik se ne umikajo na zapovedano razdaljo. Prav se bodo pa okužili. Vse to v Kranju, zraven Planine. Nimamo kam.

  • marko50 20:10 06.april 2020.

    Kaj se ne umirja? Kdo se preveč druži. Pa vse vas na kup spravit pa vsakemu en bačn stisnat okoli uh. Kaj se boste zbudili že enkrat tupi Slovenci. Hlapci ste pa hlapci boste ostali.

  • Decko 12:58 05.april 2020.

    NEMŠKA TOŽBA PROTI DRŽAVI Posodobljeno sporočilo za javnost odvetniške družbe BAHNER z dne 3. aprila 2020 Beate Bahner, odvetnica za medicinsko pravo iz Heidelberga, napoveduje tožbo proti koronski uredbi Baden-Württemberg. veliko število osnovnih pravic državljanov v Nemčiji. To velja za ...prikaži veča vse predpise Corone 16 zveznih držav. Zlasti ti ukrepi niso utemeljeni z Zakonom o zaščiti pred okužbami, ki je bil hitro revidiran pred nekaj dnevi. Tedenske omejitve izstopov in prepovedi stikov na podlagi n

  • johan12 13:24 05.april 2020.

    "To je razlog, da se pandemija pri nas ne umirjaTo je razlog, da se pandemija pri nas ne umirja" Sem prebral članek pa ne vidim povezave z naslovom, razen da je slika Kacina takoj spodaj.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.