Zdravje /zdravje/aktualno
12284 ogledov

"To je samo mit, ki ne drži, ti otroci so bolj zdravi"

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • moder 12:32 18.januar 2020.

    Malce farmacevtske propagande ne škodi,... za nas in naše otroke pa jim ni mar,... Vsi delajo za denar....

    • mph 13:45 18.januar 2020.

      Če bi malo vklopil možgane, bi ti bilo jasno, da ima farmacija kvečjemu večji finančni interes, da se ljudje ne bi cepili, ogromno teh povzroča doživljenjske probleme, hude invalidnosti, .... Če kje verjamem študijam in ne antivaxx paranoikom, je to ...prikaži več tukaj. Pa tudi iz konkretnih izkušenj, včasih smo se vsi cepili za vsem možnim, ne poznam enega samega samcatega primera stranske reakcije, ki bila kaj več kot lokalna bolečina. Bi ljudje morali kar po cesti cepat kot muhe, če bi bilo karkoli res.

    • moder 18:36 18.januar 2020.

      Še malce propagande,... že po treminih, ki jih uporabljaš je jasno iz katerih krogov prihajaš,... vrana vrani...

  • 4305a973528634af4928743492dcb5a37068b031 16:43 18.januar 2020.

    Kolicina laži, ki jo plasira Baš&co je neverjetna. Prilagam samo eno povezavo, kjer so predstavljeni uradni CDC-jevi podatki in kjer je bila narejena primerjava med cepljenimi in necepljenimi otroci childrenshealthdefense.org/child-health-topics/exposing-truth/fully-vaccinated-vs-unvaccinated/. Kdor ima cas naj si prebere in primerja Bašova "nabijanja" ...prikaži več" z uradnimi podatki.

  • Avatar TruthWillPrevail
    TruthWillPrevail 21:33 18.januar 2020.

    Zakaj pa potem v laboratorijih uporabljajo sestavine cepiv, da povzročijo alergije in astmo pri živalih? Ne nabijajte... ta stran je pa tako katastrofalna... tetanus nalezljiva bolezen? Živčni strupi so dodani, da se zdravilna učinkovina v cepivu počasneje izloča? WTF?!!? To ...prikaži več lahko verjamejo samo še tisti, ki verjamejo v ploščato Zemljo in božička.

  • Avatar TruthWillPrevail
    TruthWillPrevail 21:41 18.januar 2020.

    In ko pogledamo statistike: *Otroka cepiš, dobi stranske učinke, tudi hujše, pediater ti že na vratih reče, NI OD CEPLJENJA! in je lepo karton prazen. To počne 90% pediatrov v Sloveniji, saj je poročanje o stranskih učinkih nekje 0,1% od ...prikaži več realnega stanja. *Imaš otroka hudo bolnega, se s pediatrom dogovoriš, da dokler ne ozdravi, ne bo cepljen. *Zdaj pa premislite, komu gre vprid zdravstvena statistika. Če znate seštet 1+1.

  • Rudman 07:59 24.januar 2020.

    Po cepljenju oba otroka s problemi, a v kartonu ni nic od tega napisano. Zahteval sem kopijo kartona, ker me je zanimalo, kaj je vse vneseno. Tako da ne nekladat da pediatri porocajo o stranskih ucinkih.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.