Magazin
10011 ogledov

To je uradno najlepši gej v Evropi

Komentarjev 26
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • matermila 17:48 12.avgust 2018.

    A nimate nič pametnega za pisat,da se s temi toplovodarji ukvarjate.Si ga predstavljaš tega lepotana,ko ga vleče?

  • jozicamurn 20:48 12.avgust 2018.

    Koliko bo lep kirurgu, ko bo moral delati nadure nad njem pri šivanju anusa in pa koliko bo lep, ko bo širil svojo bolezen dalje. Fuj. Bolane sprijene lgbt anomalije in njihovi neoliberalci ter musli podporniki, smrt človeštvu. Sodoma in gomora.

    • Avatar lolekbolek
      lolekbolek 06:07 13.avgust 2018.

      @jozicamurn ne pozabite na tablete vsak dan, ker vam seka ven, ko jih ne vzamete.

    • jozicamurn 12:34 13.avgust 2018.

      lolekbolek, podpornik pedofilskega kulta mohamedancev, hiv+/gonoreje/herpesa/klamidije prenašalec sprijen zoofil-nekrofil sado-mazo bolan človek oziroma sprijena proti-družinska in proti-naravna anomalija ODSTRANI SE POŠAST! V rehabilitacijsko ustanovo, da ti probajo pomagati pri bolanem sprijenem umu.

    • Avatar lolekbolek
      lolekbolek 15:13 13.avgust 2018.

      A ko sva skupaj prenašala klamidijo, herpes, gonorejo, hiv in ostale bolezni, s podporo mohamedancev, migrantov in neslovencev, sem pa bil v redu? Malo sem užaljen, da si me kar zapustila :(

    • jozicamurn 15:58 13.avgust 2018.

      lolekbolek, ne meči mene in tebe bolanca retardiranca v isti "koš", jaz in ti nimamo nič skupnega, jaz sem dobila otroka po naravni poti in imam moža, hčere in sina. Vsi smo prava naravna družina in ne nekakšni izrojenci oz. ...prikaži več lgbt-anomalije in ostali.

    • Antilib 16:45 13.avgust 2018.

      Levica nam usiljuje te svinjarije.. Moramo jim vedno znova povedat da nas to ne zanima....

    • Avatar lolekbolek
      lolekbolek 21:03 13.avgust 2018.

      jozicamurn, z vašim možem sva ga parkrat šmuglala, mu je kar prijalo, pravi da čisto drugi občutek.

    • jozicamurn 21:34 13.avgust 2018.

      Mokre sanje sprijenih bolanih anomalij. Moj mož ima rad samo tisto kar mu narava veleva in to je ženske oziroma samo eno in to sem jaz. Spoštujemo namreč tudi zakonsko skupnost tako, da ne skačemo iz postelje v posteljo in ...prikaži več ne širimo bolezni drugim tako kot vi pederlajsi.

    • Avatar lolekbolek
      lolekbolek 05:46 14.avgust 2018.

      jozicamurn, očitno je vašem možu, v tem primeru, narava velevala drugače ;)

    • jozicamurn 09:52 14.avgust 2018.

      Očitno? Moj mož se ne druži s pedri, ker je ksenofob, homofob in celo pristaš desnice in hvala bogu normalen družinski človek, za razliko od takšnih sprijenih lgbt-anomalij in izrodkov kot si ti, ki hočejo mimo naravnih zakonov sebe prikazati ...prikaži več kot "normalne". Ne, nisi normalen, ti si izrojena sprijena anomalija narave in kot takšen boš vedno v manjšini in večina te bo poslala v rehabilitacijsko ustanovo na čipiranje tvojega bolanega uma. Sprijazni se.

    • Avatar lolekbolek
      lolekbolek 10:13 14.avgust 2018.

      jozicamurn, zdej razumem vašega moža, ko mi je pripovedoval o vas, strah ga ja, on se vas boji, v mojem objemu je našel uteho in oporo, ki je ni imel že dolga leta. Manjka mu ljubezni, in jo je dobil ...prikaži več pri meni, ko sva skupaj sabljala in se igrala.

    • Avatar lolekbolek
      lolekbolek 12:59 14.avgust 2018.

      jozicamurn, o kakšnem filu vi sanjate, vaš mož i jaz sva sabljala v živo, v naravi sva se dobila, je bilo prav prijetno, sva večkrat sabljala.

    • jozicamurn 14:15 14.avgust 2018.

      Ne sanjaj in marš v bolnišnico na zdravljenje tvojega sprijenega prizadetega pohotnega uma. Sabljanje ne boš doživel z normalnimi, samo s tvojimi nenormalnimi sprijenci.

    • Avatar lolekbolek
      lolekbolek 14:34 14.avgust 2018.

      jozicamurn, vprošaj svojega moža, tako v hecu, če je kdaj sabljal, pa spremljaj njegov odziv, boš verjetno presenečena.

    • jozicamurn 14:39 14.avgust 2018.

      Vprašaj sebe, tako v hecu, ali imaš lahko otroka z drugim sabljarjem po naravni poti in prosim te ne posvajati otrok, nad katerimi boš delal mobing, če te bodo gledali kot čudno anomalijo oz. bizarno pošast kakršna si čez nekaj ...prikaži več let ko odrastejo. Pa ne koristiti alternativnih mater za denar ali pa kupovati otroke na "trgu bele robe" v revnih državah, da te vidimo KAKO BO tvoj um PRESENEČEN, ker boš spoznal da nisi normalen končno. Narava je poskrbela za prokreacijo normalnim v prid.

    • Avatar lolekbolek
      lolekbolek 15:01 14.avgust 2018.

      jozicamurn, malo ste pozni, sem že kupil dva otroka, enega iz Somalije, prekrasen črn fantek, drugi otrok je pa deklica iz Irana. Ju pa redno peljem v mošejo vsak petek, ker mislim, da je potrebno otrokom pokazati tudi druge kulture ...prikaži več in verstva. Cerkvi se pa izogibam, baje tam dosti pedofilov.

    • jozicamurn 15:30 14.avgust 2018.

      Ne, ni nič dosti pedofilov v Cerkvi, to so posamezne izjeme, katere bomo obsodili sami, v muslimanskem svetu je veliko več pedofilije in poročanja stričkov z 6-letnicami, še njihov mohamed pedofil je poslil 6-letno Aisho. Se raje izogibam muslimanov v ...prikaži več veliki meri, tam zlorabljajo in posiljujejo mlade dečke z izgovorom, da je to "dobro za njihov razvoj". Prekleta sprijena anomalija, zlorabljaš otroke še naprej. Gnil bolanec, v bolnico prosim!

    • Avatar lolekbolek
      lolekbolek 15:46 14.avgust 2018.

      jozicamurn, Po vašem mnenju so vsi duhovniki, ki zlorabljao otroke samo izjeme? Kaj pa duhovniki, ki spijo z drugimi moškimi? Imam enege prijatelja duhovnika, ki vsake toliko pride do mene in sabljava, tako kot z vašim možem.

    • jozicamurn 23:22 14.avgust 2018.

      Z mojim možem sigurno ne, če pa sabljaš z unim pa ste si podobna. Obsojam tudi namreč vse takšne duhovnike, niso pa vsi isti, a ti to veš kaj pomeni? No pedri ste pa vsi isti, ste namreč vsi isti ...prikaži več pedri lgbt-sprijene anomalije neoliberalno sranje. To je razlika, pri duhovnikih pa ni 100% duhovnikov pedofilov. Razumeš?

    • Avatar lolekbolek
      lolekbolek 06:24 15.avgust 2018.

      jozicamurn, dolgočasni ste, se mi ne da več z vami zafrkavat, preveč resno jemljete stvari, da je na nek način žalostno, in jaz se ne počutim več v redu, ker vidim, da zafrkavam ne prav razgledano in inteligentno osebo. V ...prikaži več glavnem jozicamurn, mal sem se hecal z vami, verjamem da se z možem imate lepo in vama je fajn, sej vam privoščim, ampak malo zmanjšajte to sovražno nastrojenost, pustite druge pri miru, ker vam nič ne delajo, samo živeti hočejo. Lažje vam bo.

    • jozicamurn 17:03 15.avgust 2018.

      Ne, ne bom pustila druge pri miru, ker nočejo samo živeti, ampak hočejo PROVOCIRATI večino z njihovo mavrično ideologijo in zastavami na Ljubljanskem gradu in podobno. Ne bom jih pustila na miru, ker tudi oni niso nas kot VEČINE pustili ...prikaži več na miru. Recipročno.

    • Avatar lolekbolek
      lolekbolek 17:48 15.avgust 2018.

      jozicamurn, samo hrabro naprej, ne se dat.

  • Avatar tupatam
    tupatam 14:24 12.avgust 2018.

    Nič posebnega,najlepši je bil Ricky Martin.

  • janez60 14:36 12.avgust 2018.

    Lepota vseh lepot. Najlepši je pa na straniščni školjki med opravilom. Za nagrado pa v Zadar.

  • Antilib 16:41 13.avgust 2018.

    Nevem kaj tolko usiljujeste fegete v slovenijo europo ne zanima nas vasa propaganda... Rajsi skrbte da bo pozitivna nataliteta ne pa te neumnosti ki nobenega ne zanimajo.. Skrbte da bodo mladi zaposleni ne pa da dobijo fegeti vec pravic...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.