Šport
4473 ogledov

To je za malega Krisa storil Anže Kopitar

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Laznivi 13:42 07.marec 2020.

    Vse te farsa geste za facebok in istagram so teme za nizkotne medije in male ljudi..kaj kur..boli..Krisa za kosarko in nba... Dajte si sportnikj delat reklame na igriscu in ne delat teh bruh scen okrog.

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 10:56 07.marec 2020.

    Jebo vam Kris mater.Zdaj je aktualen korona virus.

    • nostradamus 11:12 07.marec 2020.

      bolje bi bilo da se sploh nisi oglasil

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 11:40 07.marec 2020.

      Brigaj se zase.Tega mulca imamo poln kufer.

    • McBobo 12:41 07.marec 2020.

      Tudi jaz sem nakazal denar za Krisa in upam, da se mu stanje izboljša. Ampak kje so vsi tisti otroci, katerih starši so tiho in vsi skupaj trpijo v boleznih malčkov in upajo, da Bog ali narava čim prej zadeve ...prikaži več uredijo. Na ministrstvu za zdravje je, da se odkrije VSE trpeče v državi Sloveniji in da se jim pomaga, ne da samo za svoje žepe skrbijo.

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 12:54 07.marec 2020.

      Poglej,lepo da si nakazal in tudi naj se mu izboljša zdravje.Vendar od EP-ja v odbojki pisariti o Krisu ni normalno.Poleg tega,kaj imajo toliko športniki s Krisom. Po drugi strani bi pa te-isti ljudje "jebali" poštenega državljana,ker jim nekaj ni všeč.Torej ...prikaži več so neuravnovešeni bolniki.Pa tudi,če že govorijo o tem,da je Kris združil oziroma povezal celo Slovenijo,naj smiselno razložijo Kako? Jaz,če bi bil znan,dobro plačan športnik,bi nakazal nekaj denarja,zaželel veliko sreče in to je to.

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 13:02 07.marec 2020.

      In ne bi dajal smrdljivih športnih copatov na dražbo,ker bi se mi zdelo ponižujoče(do mene).Kurc pa taki zvezdniki.Za Federerjev lopar so iztržili okoli 1200 Eur,za smrdljive Dončićeve superge pa 30.000Eur.Kje je tle logika? In tudi propaganda,če misli,da smo ljudje budale,se ...prikaži več motijo.Najbolje,da mu kupijo kolo do 6-letnega otroka in to objavijo.

    • fiston 15:46 07.marec 2020.

      To pa res. Dobro Kopitar malo manj, samo oni Srbobran jr. je pa podgana. On želi videti Krisa. To je bilo še preden je dobil zdravilo. In bolnega Krisa morajo vozit k Srbobranu Jr. Če bi ga želel videti, bi ...prikaži več lahko on šel do njega. Samo kdo ga bo tam slikal, kako si bo delal reklamo. Sicer je nekaj denarja tudi nakazal, poleg onih superg, samo prodaja pa zvezke, majice za otroke z njegovo sliko, tako da to je bila zanj samo zelo poceni reklama.

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 16:16 07.marec 2020.

      Ja,ja,saj so se DZS,Bags&more...,toliko založile z Dončićevimi ruzaki,pisali, puščicami... .Zdaj,ko jim ne gre v promet,so znižali -30%,pa vseeno ne prodajo.Saj se ve kaj je dobro(brez reklame) Samsonite, Montblanc,usnjene puščice,... .So mislili,da bojo starši razgrabili za svoje otroke,za v šolo.Kere budale.Še ...prikaži več jaz sem v 80-ih in 90-ih gledal,da je vsaj Salomon,Parker ali Pilot. Kasneje sem pa itak rabil rotring... .

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.