Slovenija
21 ogledov

"To ni dobra bančna praksa"

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Stolp 22:31 24.november 2013.

    Evo nasvet nekoga, ki je sedem let delal na področju direktnega markertinga kot se takemu spemanju reče:Pri vsakem spamu v nabiralniku, nadlegovanju po telefonu, po e-mailih po sms-u,... najprej preverite od kod jim podatki o vas. Edino legalno ...prikaži več jih pridobijo s tem da jim jih vi date in podpišete(ja sem sodijo tudi nagradne igre,...piše v drobnem tisku torej pazite kje sodelujete) in pa iz javnih evidenc(to je npr. telefonski imenik - rešitev: odjavite se iz njih). Če so jih pridobili nezakonito jih prijavite Musarci!Potem se po zakonu lahko odjavite od tega spema. Najprej jih pokličete in to zahtevate. Če težijo ali pa vas še nadlegujejo, zahtevajte prenehanje po priporočeni pošti(da imate dokaz da ste poslali). Ne pozabite se odjaviti od vseh vrst reklam in vseh kanalov pošiljanja. Če boste npr. napisali samo: "ne mi pošiljati tega in tega kataloga" bojo pa kaj drugega. Če boste napisali samo: "ne mi pošiljati SMS-ov", vas obodo pa klicali. Od vsega se morate o

  • Stolp 22:31 24.november 2013.

    odjaviti. Nobenega kontaktiranja več!Če vas potem še, jih prijavite direkt k Musarci. Plačajo kazen od 1000-12000 EUR. Lahko jih tudi tožite za odškodnino.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.