Zdravje /zdravje/zivljenjski-stil
2665 ogledov

Smernice strokovnjakov iz ZDA, kako uporabljati mobilni telefon

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Snežinko 11:57 30.december 2017.

    - stran od telesa, ne v žepu: torej naj ga privežem na dva metra dolgo špago in ga vlečem za seboj, ali kaj? - večkrat stestirano in dokazano je, da je na koncu žične slušalke sevanje večje kot pri samem ...prikaži več telefonu (žica deluje kot antena!) - ko rabim telefon, da rabim, kakršenkoli je pač signal - ponoči - ne vem, kdo ima ponoči telefon blizu sebe...? Vedno je na omarici, v polnilcu... že omarica zraven postelje je dovolj daleč, saj signal pada s kvadratom razdalje.

  • tomaz 13:08 30.december 2017.

    V poplavi vsega, kar je v zraku stalno prisotno, od WIFIjev do radijskih, TV in ostalih frekvenc, baznih in ostalih postaj, sevanj hišnih aparatov in podobno, je telefon samo še en dejavnik več, ni pa prevladujoč. Prav zaradi tega je ...prikaži večje nemogoče raziskati vpliv telefona, ker je vsega ostalega preveč in se ne more reči, da je neka posledica prav zaradi uporabe telefona.

  • 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 21:21 30.december 2017.

    Vse dotlej dokler bodo človeka pri izpostavljenosti valovanjem obravnavali kot vrečo vode ali krompirja, do takrat ne bo merljivega in statistično dokazanega vpliva. Praviloma je človek skupek anten, ki so uglašene na določene frekvence, zato ena frekvenca ne škodi vsem ...prikaži več enako. Na neuglašeni anteni na izhodu ne dobiš signala, na uglašeni pač. Kam je priključen ta notrani izhod iz naših anten je pa vprašanje, kateremu znanost še ni dorasla, zato pa vpliv omejuje zgolj na površino in eno frekvenco.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.