Svet
28 ogledov

To Putin naredi s podkupljivim ministrom

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • kapibara 09:42 16.november 2016.

    Naše komnjare, pa podkupnino prekvalificirajo v lobiranje zorana.. kljub filmskemu+ zvočnemu dokazu.. :-(

  • nostradamus 11:09 16.november 2016.

    ko nekateri tako pljuvajo po rusih naj se malo zamislijo pri nas kljub obilici dokazov psi lajajo karavana gre naprej najvecji kriminalci se prosto sprehajajo in smejijo iz medijev pravosodje v sloveniji bi bilo potrebno zamenjati od cistilke do vrhovnega ...prikaži več sodnika poglejmo samo hrvate,srbe tam policija in sodisca delajo kot dobro utecen stroj ko kriminalisti vlozijo ovadbe sodni mlini tudi obsodijo krivce pri nas pa se dogaja ravno obratno policija spise ovadbe ki ponavadi koncajo po predalih,ali jih zavrzejo zaradi kao neveljavnih dokazov ali pa celo zastarajo slovenija je zal raj za kriminal

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 09:28 16.november 2016.

    Putin ni Cmerar,ki vse skrije in (se bom pozanimal).Boji se za svojo službo.Na bruhanje mi gre ta p.... nesposobna.Vsi kradejo in delajo za svoj žep.Gdaj bojo volitve.Volim vsakega ki zna šteti do pet.

  • micika 23:37 16.november 2016.

    enega takega putina nujno v slovenijo!!!da naredi red med temi našimi srakami,vse hujše je!

  • leonardo 15:55 16.november 2016.

    Madona, če bi se pri nas našel en " Putin" ostanemo komplet brez parlamenta, sodstva in ostalih tajkunov. To pa bi bilo nekaj, kaj? Bog ve ali bi tudi z naduvanimi dohtarji pometel?

  • cogocogo 13:55 16.november 2016.

    dragi fanatik ,,te zakone si je pripravila vlada demosa takoj po osamosvojitvi in nobena jih ni zelela popraviti gospodje iz demosa z bavcarjem v ekipi so si priredili zakonodajo da lahko svobodno ropajo dezelo in drzavljane razjezi me ko taki ...prikaži večaki gnoji kot si ti vidite samo neke komuniste da bi jih res imeli bi imali tudi taborisca za vse te zlocince tako pa so spreobrnejnci z ene in druge sekte zlocinsko nastrojeni proti narodu pa naj bodo milanovi junaki ali janezkovi najbolj pa se mi gabite fanatiki ki spegate iz riti teh pokvarjencev taki kot si ti ki vidi povsot neke komice pa ste res vredni vsega prezira ,,palcanci da trobite za te zlocince ,,zato pa je v dezeli vse v riti ,ja fanatik da ti nastejem tudi vase kriminalce bi rabil cel dan ,,tako da ne serji o neki postenosti tvojih bogov TAKO ENI KOT DRUGI SE DELAJO NARCA IZ NARODA SE POSEBEJ TAKIH BEDAKOV KOT SI TI ,,SAMO DA JIM LEZETE NEKAM IN JIH VOLITE ,,no vec kot polovica nas ze dolgo ne voli te VOLE samo fanatiki

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.